Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moni w miejscu(obok drugiej umywalki , przed białymi drzwiami) takim, że nikt w niego nie wyciera rak, wiszą tam ręczniki i jeszcze nie trzeba było ich wymieniać a mieszkam juz rok:D

czyli kompletnie nie wypał, dzieciaki lecą obok prysznica wycierać ręce a ja i mąż do pralni na kaloryfer

ale mnie się nie chciało ale po choince ani śladu:)

Witaj Reni:)

Przypominam sie odnośnie IKEA tego dzbanka z podgrzewaczem. Odwiedziłaś może ją?

Pozdrawiam

Dorota

Hej,

Fajny dzbanek z podgrzewaczem ostatnio kupiłam tutaj i cena też przystępna (nie wiem po ile są w IKEA??)

zerknij:

http://allegro.pl/dzbanek-z-podgrzewaczem-lubiana-sonia-1500-ml-i2021850900.html

Bardzo spóźnione serdeczne życzenia urodzinowe Reniu. rzadko zaglądam więc dopiero dzisiaj.

A tak wogóle mam problem z oknem w kuchni. Jest chyba o 5 cm za wysoko żeby blat wyszedł równo z oknem. Proszę podaj na jakiej wysokości masz blat kuchenny. Już raz przestawiali te okno i znowu źle.

dziękuję za życzenia, blat mam na 91 cm od gotowej posadzki czyli od poziomu płytek

Gość basik1258
Witam serdecznie,gratuluję pięknych wnętrz.Reni mam pytanie jakiego koloru masz drzwi na kilku zdjęciach jest rożny odcień i nie wiem czy to czerń czy coś innego.Kolejne moje pytanko to twoje mega super schody ,napisz proszę jaki jest koszt takich schodów?oczywiście jeśli to możliwe.Ja myślałam że mój etap budowy dobiega końca ale patrząc na twoje fotki to widzę że ja dopiero zaczynam :( Pozdrawiam Basik z Rzeszowa

Dobry wieczór :)

Wysłałam PW z prośbą, mam nadzieje że troszkę mi pomożesz :)

Właśnie przypomniałam sobie, że chciałam o jeszcze jedną rzecz zapytać. Widziałam że w jednej z łazienek masz lampy Massive Nero. Czy w nich można zamienić halogeny na oświetlenie ledowe?

Pozdrawiam

Edytowane przez PatriciaAnne

Witam serdecznie,gratuluję pięknych wnętrz.Reni mam pytanie jakiego koloru masz drzwi na kilku zdjęciach jest rożny odcień i nie wiem czy to czerń czy coś innego.Kolejne moje pytanko to twoje mega super schody ,napisz proszę jaki jest koszt takich schodów?oczywiście jeśli to możliwe.Ja myślałam że mój etap budowy dobiega końca ale patrząc na twoje fotki to widzę że ja dopiero zaczynam :( Pozdrawiam Basik z Rzeszowa

witam serdecznie, moje drzwi są czarne i nazwa producenta to heban, ale jak zaświeci słońce na nie to widzę różne czerwono, brązowe odcienie:D

cena schodów to 20 tyś bez balustrady, są dębowe barwione na czarno, pozdrawiam

Dobry wieczór :)

Wysłałam PW z prośbą, mam nadzieje że troszkę mi pomożesz :)

Właśnie przypomniałam sobie, że chciałam o jeszcze jedną rzecz zapytać. Widziałam że w jednej z łazienek masz lampy Massive Nero. Czy w nich można zamienić halogeny na oświetlenie ledowe?

Pozdrawiam

wow , nie mam pojęcia, musiałabym zapytać męża, ja na takich żarówkach to się kompletnie nie znam, zdjęcie wkleję po pracy:)

Dziękuję bardzo!

Za zegarkiem tak troszkę widać - jeśli ten kontakt jest srebrny, to między zegarkiem a tą świeczką czy srebrną kulą dekoracyjną.

Pięknie się prezentuje ten kolor łóżka i szafek. Musze w najbliższym możliwym czasie jechać do IKEA. Bo już sama nie wiem czy białe czy bielony dąb.