MarJel 07.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Reni, a powiedz mi czy ty jesteś zadowolona z białego bufetu w jadalni?? Jak z jego wykonaniem? Szukam i szukam do swojej i nie wiem czy zamawiać gotowca, czy u stolarza... jak do tej pory też żaden mnie na tyle nie zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ja bardzo jestem zadowolona, dużo rzeczy wejdzie, wykonanie ok nie ma się do czego przyczepić, ja zawsze o takim bufeciuku marzyłam, projekt wybierałam aby miał odpowiednie miejsce wiec jest tak jak chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kurcze ja już dwa razy jeździłam do W-wy z myślą, że przy okazji zahaczę bo concept i nigdy się nie wyrabiałam, a tam jednak spory wybór bufetów. Twój bardzo ładny, ja szukam bez dodatku chromu cały biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Reniu, to jeszcze cię pomęczę, czy jak wycierasz swój graniowy czarny blat to nie zostają ci mazy po ścierce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 po zwykłej ścierce zostają, dlatego używam tych z microfibry i do blatu i do frontów, modzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Reni, pytanie praktyczne Gdzie macie zawieszony ręcznik umywalkowy z drewnianej łaziece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 moni w miejscu(obok drugiej umywalki , przed białymi drzwiami) takim, że nikt w niego nie wyciera rak, wiszą tam ręczniki i jeszcze nie trzeba było ich wymieniać a mieszkam juz rok:Dczyli kompletnie nie wypał, dzieciaki lecą obok prysznica wycierać ręce a ja i mąż do pralni na kaloryfer ale mnie się nie chciało ale po choince ani śladu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 u mnie jej już nie ma poniedziałku:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 09.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witaj Reni:)Przypominam sie odnośnie IKEA tego dzbanka z podgrzewaczem. Odwiedziłaś może ją?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witaj Reni:) Przypominam sie odnośnie IKEA tego dzbanka z podgrzewaczem. Odwiedziłaś może ją? Pozdrawiam Dorota jeszcze nie byłam ale pamiętam o tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 09.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 10.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Bardzo spóźnione serdeczne życzenia urodzinowe Reniu. rzadko zaglądam więc dopiero dzisiaj.A tak wogóle mam problem z oknem w kuchni. Jest chyba o 5 cm za wysoko żeby blat wyszedł równo z oknem. Proszę podaj na jakiej wysokości masz blat kuchenny. Już raz przestawiali te okno i znowu źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witaj Reni:) Przypominam sie odnośnie IKEA tego dzbanka z podgrzewaczem. Odwiedziłaś może ją? Pozdrawiam Dorota Hej, Fajny dzbanek z podgrzewaczem ostatnio kupiłam tutaj i cena też przystępna (nie wiem po ile są w IKEA??) zerknij: http://allegro.pl/dzbanek-z-podgrzewaczem-lubiana-sonia-1500-ml-i2021850900.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Bardzo spóźnione serdeczne życzenia urodzinowe Reniu. rzadko zaglądam więc dopiero dzisiaj. A tak wogóle mam problem z oknem w kuchni. Jest chyba o 5 cm za wysoko żeby blat wyszedł równo z oknem. Proszę podaj na jakiej wysokości masz blat kuchenny. Już raz przestawiali te okno i znowu źle. dziękuję za życzenia, blat mam na 91 cm od gotowej posadzki czyli od poziomu płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość basik1258 12.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam serdecznie,gratuluję pięknych wnętrz.Reni mam pytanie jakiego koloru masz drzwi na kilku zdjęciach jest rożny odcień i nie wiem czy to czerń czy coś innego.Kolejne moje pytanko to twoje mega super schody ,napisz proszę jaki jest koszt takich schodów?oczywiście jeśli to możliwe.Ja myślałam że mój etap budowy dobiega końca ale patrząc na twoje fotki to widzę że ja dopiero zaczynam Pozdrawiam Basik z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 15.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Dobry wieczór Wysłałam PW z prośbą, mam nadzieje że troszkę mi pomożesz Właśnie przypomniałam sobie, że chciałam o jeszcze jedną rzecz zapytać. Widziałam że w jednej z łazienek masz lampy Massive Nero. Czy w nich można zamienić halogeny na oświetlenie ledowe? Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2012 przez PatriciaAnne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam serdecznie,gratuluję pięknych wnętrz.Reni mam pytanie jakiego koloru masz drzwi na kilku zdjęciach jest rożny odcień i nie wiem czy to czerń czy coś innego.Kolejne moje pytanko to twoje mega super schody ,napisz proszę jaki jest koszt takich schodów?oczywiście jeśli to możliwe.Ja myślałam że mój etap budowy dobiega końca ale patrząc na twoje fotki to widzę że ja dopiero zaczynam Pozdrawiam Basik z Rzeszowa witam serdecznie, moje drzwi są czarne i nazwa producenta to heban, ale jak zaświeci słońce na nie to widzę różne czerwono, brązowe odcienie:D cena schodów to 20 tyś bez balustrady, są dębowe barwione na czarno, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dobry wieczór Wysłałam PW z prośbą, mam nadzieje że troszkę mi pomożesz Właśnie przypomniałam sobie, że chciałam o jeszcze jedną rzecz zapytać. Widziałam że w jednej z łazienek masz lampy Massive Nero. Czy w nich można zamienić halogeny na oświetlenie ledowe? Pozdrawiam wow , nie mam pojęcia, musiałabym zapytać męża, ja na takich żarówkach to się kompletnie nie znam, zdjęcie wkleję po pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Patricia dla ciebie fotki, jak dobrze sie przyjżysz to kontakt mam na wysokości zegarka, widac tyćkę http://img835.imageshack.us/img835/7171/dsc0251b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 16.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo! Za zegarkiem tak troszkę widać - jeśli ten kontakt jest srebrny, to między zegarkiem a tą świeczką czy srebrną kulą dekoracyjną.Pięknie się prezentuje ten kolor łóżka i szafek. Musze w najbliższym możliwym czasie jechać do IKEA. Bo już sama nie wiem czy białe czy bielony dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts