Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

już skończyłam

i mnie kusi dla młodego ten sklep

http://www.kukukid.com/

spodnie szare w żólte kropki.... boszz zakupoholizm się leczy

w CH zawsze idę na dział kids...jakby z marszu.. non stop oglądam coś dla Mlodego..

a musza byc 'markowe'? ;)

ostatnio zamawialam dla młodzinki podobne spodnie (moje czarne w biale kropy) za polowe ceny ;) moge na priva podac namiary :)

1010971_703307986356324_344962598_n.jpg

No jest jak psów :yes:.

Kiedyś nie trzeba było mieć żadnej jakości (patrz > Fashionelka, blog o wszystkim i o niczym: ani teksty ciekawe, ani zdjęcia ładne, a to najbardziej poczytny blog w Polsce. Startowała w najlepszym czasie).

Modowych jest dużo świetnych, matki fotografki, w modzie obcykane. Lifestylowych też trochę fajnych jest (Kominek, Kasia Tusk, teraz Kasia Gandor). Parentingowych? Śmiem twierdzić, że nie ma ani jednego dobrego :no: (przynajmniej nie na tym poziomie, co lifestyle lub modowe). Siebie też zaliczam do tych, którym średnio idzie, ale to się zmieni, bo się uczę i mniej więcej już łapię, w którą stronę iść ;). Sukces odnoszą słabe, tak słabe, że nawet nie podam nazw, bo żal to czytać :sick:. Yokasta na pewno coś o tym wie ;). To są dwa czołowe blogi o potańcówkach w remizach strażackich i kołach gospodyń wiejskich. Jest nisza do zapełnienia.

Reni, conversy są niewygodne. Też na nie chorowałam, a teraz choruję, jak mam je ubrać.

Lepiej jakieś ładne trampki Ecco (nie ma wygodniejszych butów niż Ecco oraz równie trwałych, ja moje noszę po 4-5 lat, nie dbam, a zawsze wyglądają jak nówki. Uwierz mi, że baaardzo dużo chodzę). Conversy mają cenę kompletnie nieadekwatną do jakości (to zwykłe trampki są, takie jak z bazaru).