reni1980 06.05.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 magda w zara nawet po 25 zł na promo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.05.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Asia w sumie używam olej do olejowania x1 w tyg i co drugi dzień jantar płyn na skalp - on ma właściwości odżywiające cebulki. Nic więcej No ale ja konkretnie potrzebuję nawilżyć skórę. Moja Zuzia ma strasznie przesuszoną. Nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) aloes może serio -chociaż oby nie uczulał.A olejowanie? albo szampon z emolientami np Oilatum Soft? Yoka mam jeszcze jeden britax b-agile czarny Edytowane 6 Maja 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 pracujecie tak ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Tak tak nawet bardzo cieżko :lol2:Witam sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 fajna ty pewno na siłowni ciężko dymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 już skończyłami mnie kusi dla młodego ten sklephttp://www.kukukid.com/ spodnie szare w żólte kropki.... boszz zakupoholizm się leczy w CH zawsze idę na dział kids...jakby z marszu.. non stop oglądam coś dla Mlodego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 już skończyłam i mnie kusi dla młodego ten sklep http://www.kukukid.com/ spodnie szare w żólte kropki.... boszz zakupoholizm się leczy w CH zawsze idę na dział kids...jakby z marszu.. non stop oglądam coś dla Mlodego.. Załóż bloga, będziesz usprawiedliwiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 słuchajcie ale dzis to chyba problem sie wybić z blogiem, tzn tak aby na nim zarabiać, jest ich za dużo i jakieś 5-10 lat temu to chyba było coś ale dziś, chyba nie ma szans, zwłaszcza z modowym czy dzieciowym, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) kurcze zachorowałam na conversy, muszę sobie kupić takie trampki:D Magda w tym moim outlet otwarli nowego optyka, są te ray bany, dobrze napisałam? Edytowane 6 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.05.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 kurcze zachorowałam na conversy, muszę sobie kupić takie trampki:D Właśnie szukam gdzie najtaniej można kupić też chce sobie kupić jeszcze kolor nie wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.05.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 już skończyłam i mnie kusi dla młodego ten sklep http://www.kukukid.com/ spodnie szare w żólte kropki.... boszz zakupoholizm się leczy w CH zawsze idę na dział kids...jakby z marszu.. non stop oglądam coś dla Mlodego.. a musza byc 'markowe'? ostatnio zamawialam dla młodzinki podobne spodnie (moje czarne w biale kropy) za polowe ceny moge na priva podac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ja chcę białe albo taki jaśniutki turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No jest jak psów . Kiedyś nie trzeba było mieć żadnej jakości (patrz > Fashionelka, blog o wszystkim i o niczym: ani teksty ciekawe, ani zdjęcia ładne, a to najbardziej poczytny blog w Polsce. Startowała w najlepszym czasie). Modowych jest dużo świetnych, matki fotografki, w modzie obcykane. Lifestylowych też trochę fajnych jest (Kominek, Kasia Tusk, teraz Kasia Gandor). Parentingowych? Śmiem twierdzić, że nie ma ani jednego dobrego (przynajmniej nie na tym poziomie, co lifestyle lub modowe). Siebie też zaliczam do tych, którym średnio idzie, ale to się zmieni, bo się uczę i mniej więcej już łapię, w którą stronę iść . Sukces odnoszą słabe, tak słabe, że nawet nie podam nazw, bo żal to czytać . Yokasta na pewno coś o tym wie . To są dwa czołowe blogi o potańcówkach w remizach strażackich i kołach gospodyń wiejskich. Jest nisza do zapełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Reni, conversy są niewygodne. Też na nie chorowałam, a teraz choruję, jak mam je ubrać.Lepiej jakieś ładne trampki Ecco (nie ma wygodniejszych butów niż Ecco oraz równie trwałych, ja moje noszę po 4-5 lat, nie dbam, a zawsze wyglądają jak nówki. Uwierz mi, że baaardzo dużo chodzę). Conversy mają cenę kompletnie nieadekwatną do jakości (to zwykłe trampki są, takie jak z bazaru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 wiesz Ilona, nie było tego, COŚ powstało, miało popularność i zostało, teraz ciężko się przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 a musza byc 'markowe'? ostatnio zamawialam dla młodzinki podobne spodnie (moje czarne w biale kropy) za polowe ceny moge na priva podac namiary [ATTACH=CONFIG]258497[/ATTACH] Ann, podaj namiar, też szukam jakiś fajnych, wygodnych spodni i legginsów. I żeby cena mnie nie zabiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 wiem cena jak z kosmosu, no bo 300 zł za trampki to kosmos, ale mojej znajomej córka miała te trampki po szkole do chodzenia, po całym roku oddała porwane do reklamacji, dostała nowe i zaś cały rok chodziła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 conversy slim sa bardzo wygodne te z bialym noskiem potwierdzam - do najwygodniejszych nie naleza albo kup trampki th - te lubie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ilonka ale ty śmigasz w tych za dużych:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts