Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kurcze zachorowałam na conversy, muszę sobie kupić takie trampki:D

Magda w tym moim outlet otwarli nowego optyka, są te ray bany, dobrze napisałam?

Renia ja w tym roku chce też biale albo turkus -na schaffashoe będę w promo za jakieś 180 zł:) więcej nie dam za krótkie

a jaki outlet? dobrze napisałaś

Właśnie szukam gdzie najtaniej można kupić ;) też chce sobie kupić jeszcze kolor nie wybrany :no:

schaffashoe na wyprzedaży za miesiąc

lub eobuwie - albo sarenza jak jest promocja

Reni, conversy są niewygodne. Też na nie chorowałam, a teraz choruję, jak mam je ubrać.

Lepiej jakieś ładne trampki Ecco (nie ma wygodniejszych butów niż Ecco oraz równie trwałych, ja moje noszę po 4-5 lat, nie dbam, a zawsze wyglądają jak nówki. Uwierz mi, że baaardzo dużo chodzę). Conversy mają cenę kompletnie nieadekwatną do jakości (to zwykłe trampki są, takie jak z bazaru).

ecco lubię ale znudziły się mi modele

geoxy wg mnie nr 1 są

conversy wg mnie bardzo wygodne ale zawsze ze skarpetką krótką

wiesz Ilona, nie było tego, COŚ powstało, miało popularność i zostało, teraz ciężko się przebić

wg mnie da się - ale trzeba mieć co napisać a nie pierdu pierdu teksty jak z bravo girl.

Znam bloga gdzie laska nie ma markowych ciuchów dla dzieci, nie ma reklam bo nie chce, foty "życiowe" a odwiedzin dawno ponad milion :)

Nie, w zabrzu ;)

Ida a oglądałaś może buty? były jakieś letnie dla dzieci??