Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no to w tym wypadku chyba bez sensu, tzn ja bym nie oglądała zdjęć w których się coś zasłania, albo całe albo wcale, wedle zasady

Reni znam bloga gdzie nie ma dzieci wprost twarzą - są z boku itp - pokazujesz ubranie nie twarz - tak są zrobione że nie widać że specjalnie coś ukryte :)

Woman o ceny ekstra :D tylko kto sprawdzi i jak sklep?

no to w tym wypadku chyba bez sensu, tzn ja bym nie oglądała zdjęć w których się coś zasłania, albo całe albo wcale, wedle zasady

Tak samo uważam, jak ktoś ma opory, żeby pokazywać dziecko, blog o dzieciach nie jest dla niego :no:. Niech zakłada modowy dla dorosłych lub lifestyle. Na tym to polega, że sprzedajesz trochę prywatności. Matki chcą oglądać słodkie dzieciaczki, tego się nie da uniknąć.

Magda, wszystkie popularne mają mniej więcej dwa lata.

Edytowane przez Ilona Agata

3 lata ma mój maly a czytałam już w ciąży - zaczynałam od kaszki :) ale jakoś mnie wkurw niż "cieszy" :)

wg mnie najważniejsza sensowna fota, mieć co pokazać i mieć co napisać:)

( nie musi być drogo ale z sensem i nieco zaskakująco/inaczej ).

a czy z twarzą na wprost czy z boku to druga kategoria - blogi w jakimś sensie służą "malpowaniu" i na tym polega ich fenomen.

Nijakości ani na fotach albo powtarzalności (foty, teksty) nikt serio nie traktuje.

Takie moje zdanie :)

matki makówkowej nie lubie - ale pokazać ma zawsze co, teksty jakie są takie są ale nie sa oczywiste:)

Edytowane przez Magda_lena85

Woman a może tu jest jakaś warszawianka i sprawdzi? :lol2: albo któraś zaryzykuje za tą cenę:)

Reni no..... białe szoruje ale powiem Ci, ze zawsze jak są czyste to sobie myślę "miała Reni głowe takie dać do kuchni, jadalni" :lol2:

a łazienkowe są ekstra -nie ma smug, plam - szybko się je czyści :)

słuchajcie ale dzis to chyba problem sie wybić z blogiem, tzn tak aby na nim zarabiać, jest ich za dużo i jakieś 5-10 lat temu to chyba było coś ale dziś, chyba nie ma szans, zwłaszcza z modowym czy dzieciowym, co?

Da się ale wymaga to dużo pracy i wiedzy.

Na modowe dzieciowe nie zaglądam, a na parentingowych dziecka nie trzeba pokazywać, ja robię to coraz rzadziej, chociaż coś pewnie będzie się pojawiało. Kaszka często ma ładnie ubrane dzieci, ale czy najładniejsze bym nie powiedziała.

A blogi nie powstały dzięki matkom na macierzyńskim (ja np. pracuję, sorry :p) ale jako pamiętniczki :) i to była głupota, opisywać każdy dzień co się u kogo wydarzyło :sick:. Teraz się skupiam na czymś nowym i myślę, że to dobre chociaż pewnie też w jakiś sposób zawęża grupę odbiorców.

Magda, trzeba jeszcze pamiętać że niektórzy piszą pod czytelników, inni pod siebie a jeszcze inni pod wyszukiwarki :).

Haha Ilona, rodzinne to prawda, głównie O. i SDL :). Makóweczki jednak prowadzi głównie jedna osoba.