Gość tymczasowy19 06.05.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Na modowe dzieciowe nie zaglądam, a na parentingowych dziecka nie trzeba pokazywać, ja robię to coraz rzadziej, chociaż coś pewnie będzie się pojawiało. Kaszka często ma ładnie ubrane dzieci, ale czy najładniejsze bym nie powiedziała. Ja mam słabość do małych dziewczynek, zwłaszcza małych blondynek. Wiadomo, w pełni subiektywna ocena . Podyktowana prywatą (sama byłam podobnym dzieckiem i pewnie córkę miałabym też podobną - drobną blondynkę; bardzo girly, girly; pastele, baletki i te sprawy). Natomiast ubiera tak, że jest z klasą, a małe nigdy nie są przebrane (na innych modowych mam wrażenie przestylizowania, na Kaszce zawsze jest ten luz - no kocham jej styl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 tia ale Kaszkowe dzieci chodzą w star rite za min 300 zł, płaszczach mini rodini za 450 i spodniach za 180:rolleyes: mając taki budżet albo sponsorów to w sumie nie problem tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 tia ale Kaszkowe dzieci chodzą w star rite za min 300 zł, płaszczach mini rodini za 450 i spodniach za 180:rolleyes: mając taki budżet albo sponsorów to w sumie nie problem tak mi się wydaje No właśnie kurcze wtedy jeszcze łatwiej przegiąć w drugą stronę i przestylizować. Jak ma się nieograniczony dostęp do ciuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ubrane są świetnie ale ja tam zaglądam maksymalnie raz w miesiącu nie ogarniam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 wydaje mi się, ze nie - bo ona nie kupuje zazwyczaj w kilku sklepach które mają już dane stylizacje. Raczej wężów mini rodini u niej się nie zobaczy ale np coś francuskiej firmy jak najbardziej:) Ona w ddtvn była - można posłuchać na żywo co mówi i jak wygląda. Mądra kobieta z niej musi być z talią osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Przestylizowac można kiczowatymi szmatami, takimi ciuchami chyba nie, kurczę piękne te ciuchy, ale dajcie spokój, dla mnie przesada, inaczej sie ubiera do zdjęcia a inaczej do przedszkola czy szkoły, gdzie przede wszystkim ma być wygodnie, a tu tylko do zdjęcia bo nie wierze ze tak latają na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Widziałam, widziałam . Trzy razy była . Ostatni raz w zeszłym tygodniu. Wiem, że to był program o modzie dziecięcej, ale kopara mi opadła (nie wiem czy to tak na potrzeby programu zostało zaaranżowane czy w rzeczywistości też: jej małe gadały tylko o ciuchach. Co ubiorą, w co się przebiorą, co jest ładne, jak wyglądają z tiarą, itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Przestylizowac można kiczowatymi szmatami, takimi ciuchami chyba nie, kurczę piękne te ciuchy, ale dajcie spokój, dla mnie przesada, inaczej sie ubiera do zdjęcia a inaczej do przedszkola czy szkoły, gdzie przede wszystkim ma być wygodnie, a tu tylko do zdjęcia bo nie wierze ze tak latają na codzień. Reni, ona ma te ciuchy za darmo, jasne, że tak chodzą na co dzień, a co jej szkodzi? I tak co moment ma nową kolekcję. No nie widzę, żeby jej córki popitalały po przedszkolu w rajstopkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Dajcie spokój, gadaly o ciuchach:lol2::lol2: ja pindole a do piaskownicy tez latają w ponczo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 to tak jak się nie da przesytlizować wnętrza BO CONCEPT też mi się wydaje, ze pomidorową czy barszcz nie jedzą w tym czym na fotkach. Dlatego lubię blog Olgaiokolice tam jest naturalnie i dużo DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ilona a masz linka do tego ostatniego? z chęcią zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Helloooo....conversy są do d....miałam i oddałam dziewczynie syna.W tym ustrojstwie nie da sie chodzić,raz ubrałam i ledwo do domu wróciłam tak mnie pilowaly w palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.05.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 chyba to? http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/kontrowersje-wokol-dzieciecych-blogow-modowych,105766.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Fajne fajne czy nie mnie nie obciskały - zamówię sobie i Albikowi takie same ale ja zawsze do nich krótka skarpeta której nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jak-skompletowac-garderobe-malucha,120691.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ale one chrzanią * w tym moim linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Hahaha, a jaką ma garderobę dla dzieci - jak mój salon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.05.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Wszystkie oglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts