Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na modowe dzieciowe nie zaglądam, a na parentingowych dziecka nie trzeba pokazywać, ja robię to coraz rzadziej, chociaż coś pewnie będzie się pojawiało. Kaszka często ma ładnie ubrane dzieci, ale czy najładniejsze bym nie powiedziała.

Ja mam słabość do małych dziewczynek, zwłaszcza małych blondynek. Wiadomo, w pełni subiektywna ocena ;). Podyktowana prywatą (sama byłam podobnym dzieckiem i pewnie córkę miałabym też podobną - drobną blondynkę; bardzo girly, girly; pastele, baletki i te sprawy). Natomiast ubiera tak, że jest z klasą, a małe nigdy nie są przebrane (na innych modowych mam wrażenie przestylizowania, na Kaszce zawsze jest ten luz - no kocham jej styl).

tia ale Kaszkowe dzieci chodzą w star rite za min 300 zł, płaszczach mini rodini za 450 i spodniach za 180:rolleyes:

mając taki budżet albo sponsorów to w sumie nie problem tak mi się wydaje :)

No właśnie kurcze wtedy jeszcze łatwiej przegiąć w drugą stronę i przestylizować. Jak ma się nieograniczony dostęp do ciuchów.

wydaje mi się, ze nie - bo ona nie kupuje zazwyczaj w kilku sklepach które mają już dane stylizacje.

Raczej wężów mini rodini u niej się nie zobaczy ale np coś francuskiej firmy jak najbardziej:)

Ona w ddtvn była - można posłuchać na żywo co mówi i jak wygląda.

Mądra kobieta z niej musi być z talią osy :)

Przestylizowac można kiczowatymi szmatami, takimi ciuchami chyba nie, kurczę piękne te ciuchy, ale dajcie spokój, dla mnie przesada, inaczej sie ubiera do zdjęcia a inaczej do przedszkola czy szkoły, gdzie przede wszystkim ma być wygodnie, a tu tylko do zdjęcia bo nie wierze ze tak latają na codzień.

Widziałam, widziałam :yes:. Trzy razy była ;). Ostatni raz w zeszłym tygodniu. Wiem, że to był program o modzie dziecięcej, ale kopara mi opadła (nie wiem czy to tak na potrzeby programu zostało zaaranżowane czy w rzeczywistości też: jej małe gadały tylko o ciuchach. Co ubiorą, w co się przebiorą, co jest ładne, jak wyglądają z tiarą, itp.).

Przestylizowac można kiczowatymi szmatami, takimi ciuchami chyba nie, kurczę piękne te ciuchy, ale dajcie spokój, dla mnie przesada, inaczej sie ubiera do zdjęcia a inaczej do przedszkola czy szkoły, gdzie przede wszystkim ma być wygodnie, a tu tylko do zdjęcia bo nie wierze ze tak latają na codzień.

Reni, ona ma te ciuchy za darmo, jasne, że tak chodzą na co dzień, a co jej szkodzi? I tak co moment ma nową kolekcję.

No nie widzę, żeby jej córki popitalały po przedszkolu w rajstopkach :no:.