reni1980 07.05.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ilona co masz za szare spodnie na blogu-ostatni wpis:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cześć laski, Nawet nie nadrabiam...... Reni Piękna lampa, też kiedyś nad nią myslałem ale widziałek tylko oryginał który ponad 2 tysie kosztował.Prosze powiedz mi czy te płatki karczocha są z plastiku czy szklane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Hej dziewczynki Renia , lampa super się wpasowała chyba to jest strzał dyszkę, pasi do salonu jak ulał. Mirelko co tam u ciebie ? walczysz z ogródkiem ? kurcze ty masz tyle tych stip aż mi żal że to nie moje Macham i siarczyście cmokam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona co masz za szare spodnie na blogu-ostatni wpis:D Insomnia: http://byinsomnia.com/ Nie wiem, czy macie stacjonarny, bo fajnie przymierzyć, ja szłam z zamiarem kupna tych: http://byinsomnia.com/kategoria/spodnie-i-spodnice/lala-pants?variant_id=558, ale okazało się, że te lepiej leżą (na modelce na stronie już zupełnie inaczej niż w rzeczywistości): http://byinsomnia.com/kategoria/spodnie-i-spodnice/nora-pants?variant_id=1578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) Hej Bastki - oj tak, walczę (wczoraj walczyłam z rowem z gó#$mi). Właśnie przyszły kolejne ekobordy (razem mam niecałe 50, potrzebuje pod 200 ). Stip mam masę - zapraszam jak będziesz w pobliżu. A na jesień na pewno będę zbierać nasionka - przypomnij mi się. Tak samo dużo mam pomidorków koktajlówek - rozdaję gdzie się da . Bazylię także . Właśnie się nakreciłam totalnie na kłosownicę leśną - wczoraj u malkul widziałam. Jaka ona cuda... na ten moment najładniejsza w ogrodzie obok lawendy szerokolistnej (pierwszy raz taką cudowna lawende widziałam, nawet kwitnąc ni emusi, tak piękne ma listki). A.. i na carexa frosted curls.... musze tez go gdzieś przemycić do mnie Ładna fotka na zachętę (kminie czy do moich rozplenic rozchodnika nie wrzucić bo inspiracja cudowna...) Edytowane 8 Maja 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Mirelko, kurcze a wiesz że ja byłam w niedzielę u Kapiasów. Kupiłam tam sobie brzoza pożyteczna long trunk szczepioną na doorenbos (to jest taka odmiana parasolkowata ) kupiłam też pomidorki koralik które niestety mi zmarzły w nocy (bazylia też zamarzła) i wczoraj musiałam je wyciągnąć i wsadzić nowe kupione u nas na targu za 2 zł (u Kapisów za 3zł) hahhaaaa Dostałam też trawki gracillimus od Pana Trawki więc wczoraj wsadziłam je do ziemi. Musisz mi napisać jak zbierać te nasiona ze stipy i może mi się uda zrobić swoją rozsadę a jak nie to się będę do ciebie szeroko uśmiechać Kłosownica od Malkul piękna tak soczysta i bujna muszę pokombinować gdzie ja wsadzić tzn nad nową rabatą bo one fajnie w takiej grupie wyglądają. Mirelko jak kiedyś będziesz u mnie w mieście to zapraszam cię serdecznie na kawusię. Fotka piękna a jak tam twoje graby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 hejka laseczki i Lolek lolek o jakim oryginale mówisz, ja mam ten z vity, to jest jeszcze inny? moje to poliwęglan czyli niby plastik ale lepszy w dotyku mirelko o fotach spodni zapomniałam , na pewno zrobię do poniedziałku, a ty daj foty tarasu, bardzo jestem ciekawa koloru Ilona dzięki, bastki witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 co z tymi conversami? chyba najlepsza cena na sarenza? hmm zamierzam w nich do pracy chodzić do beżowych chinosów i żakietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilonka ale konkretnego linka do twoich spodni, bo ceny fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 lala pants? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Bastki - nie graby a buki . Ale ja sama ich nie odróżniam . Nie jest źle - myślę że 20 % padło. Musze uzupełnić. A były może Doorenbosy nieszczepione ? JA będę u KApiasa w niedzielę (w knajpie obok będę na komuni u syna kuzynki), poglądam sobie Ciągle kminię, czy skusić się na dwa doorenbosy do tych moich "zwykłych" brzózek (sztuk dwie, bo jedna padła), czy zwyklaki z łąki nieopodal przesadzić (na łące są tysiące małych sadzonek, same się wysiiały) i zaoszczedzić przeszło stówkę... skoro i tak dwie nam standardowe.... Dlaczego nie dałaś znać, ze jesteś w p-nie ? Na przyszłość nie zapomnij . Też chętnie bym Cię ugościa na moim blacu budowy ogrodu . Wczoraj oglądałam na żywca u malkul tą kłosownicę.... jakie ona ma przyrosty. A jak mi pokazała hakonachloę kupioną w tym czasie..... masakra. Ta trawa potrzebuje wieków aby ją w ogóle bylo widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Reni - fotki wrzucę jak go w końcu poolejujemy (moze w sobote się uda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 na all sa "tanie" konwersy (od pół roku śledzę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Mirela były brzozy doorenbos nie szczepione ale duże już drzewa widziałam cenę takiej koszt jednej to ok 320zł ale może będzie dostawa mniejszych egzemplarzy (moja kosztowała ok 60 zł ) Tak bardzo podoba mi się ten gaj brzozowy u Kapiasów ale ja nie mam gdzie z nimi szaleć , niestety ale mam małą działkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) ja zrobiłam przegląd trampek od conwersów, po lacostę czy tomiego, trzeba mieć na fajne trampki między 250 a 350 zł zatem czekam na promo Edytowane 8 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.05.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona Ty ścięłaś włosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Reni oszalałaś? - ja znalazłam conversy za 230 już a będą na schaffa za 180 maks:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja nie oszalałam tylko oni:D:D:D:D:D ładne z nowej kolekcji turkusowe, przecierane conwersy po 349 zł, tradycyjne białe po 249 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 wiec daj cynk ok, jak będą tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts