Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja mam każde buty na jeden sezon :lol2::lol2::lol2::lol2:

także do tego przywykłam :) chyba, że jakieś obcasy noszone raz na tydz to więcej reszta co sezon...nieważne za ile

O matko! Ja moje trampki Ecco z czwarty rok noszę :o. Wyglądają jak nowe! Emu z dziesięć lat :o. A ruszam się głównie pieszo/komunikacją miejską, no dziesięć kilometrów dziennie to mało.

Zaskoczyłaś mnie Magda, myślałam, że jak masz dużo butów, to często zmieniasz, czyli nie niszczysz :no:.

Reni i powiem Ci, że te Twoje z Tchibo pewnie tak samo trwałe i wygodne jak Conversy. To jest idealny przykład butów, gdzie płaci się za markę i reklamę, nic więcej.

butów mam bardzo dużo - ale np ten tydz i ubiegly chodze non stop w tych samych baletkach ryłko

na obcasach chyba w niedzielę

po pracy w adidasach szarych

w zimę emu mam 3 lata ale w nich jak serio zimno, zajechałam zimą 2 pary niskich ryłko i ecco, 1 ecco na obcasie jak nowe na następny rok będą:)

sandały z ub. roku miałam z 5 par - dwie zostawiałam na ten - reszta wywalona.

a propo eccco to trampki ecco kupiłam w ub. roku przed wakacjami - dużo w nich chodziłam - teraz głównie na plac zabaw i do ogródka..

Obiecuje sobie, że więcej ryłko nic nie kupię bo baletki kupione 1.5 m-c temu nie przetrwają na pewno do przyszłej wiosny :(

Reni - pewnie II połowa czerwca

butów mam bardzo dużo - ale np ten tydz i ubiegly chodze non stop w tych samych baletkach ryłko

na obcasach chyba w niedzielę

po pracy w adidasach szarych

w zimę emu mam 3 lata ale w nich jak serio zimno, zajechałam zimą 2 pary niskich ryłko i ecco, 1 ecco na obcasie jak nowe na następny rok będą:)

sandały z ub. roku miałam z 5 par - dwie zostawiałam na ten - reszta wywalona.

a propo eccco to trampki ecco kupiłam w ub. roku przed wakacjami - dużo w nich chodziłam - teraz głównie na plac zabaw i do ogródka..

Obiecuje sobie, że więcej ryłko nic nie kupię bo baletki kupione 1.5 m-c temu nie przetrwają na pewno do przyszłej wiosny :(

Reni - pewnie II połowa czerwca

A tak, baletki też mam zawsze na jeden sezon, obojętnie jaka firma. Teraz chciałabym kupić th, bo są mega wygodne.

Emu też noszę tylko przy trzaskającym mrozie :yes:. Dlatego tak się trzymają.

Z sandałami w sumie nie mam problemu, prędzej wychodzą z mody niż się niszczą, a kupuję różnych firm, chociaż raczej tańsze niż droższe.

Ilona masz 100% racji , problem w tym , ze ja mam tchibo:lol2::lol2::lol2::lol2: (to przecież kawa) a chciałabym conwersy, a to ze jedno i drugie szyte w Taiwanie to inna inszość

Jasne, ja wszystko rozumiem, też się uparłam na Conversy, chociaż mierzyłam i wiedziałam, że są sztywne, ciężkie, ale się uparłam, bo Conversy to Conversy ;).

No i nie ogarniam tej mody na New Balance do biegania, ale noszone na co dzień do dżinsów (Wojewódzki tak chodzi, ale też blogerki modowe, ostatnio na ulicy laski ciągle w tym widzę):

https://www.google.pl/search?q=buty+new+balance&client=firefox-a&hs=rfM&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LFNrU-GpNMrC7AaqnIGoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1093&bih=458

Jeszcze trochę popatrzę i pewnie będę chciała kupić :rotfl:.

o jezusie te vansy to masakra

ale wiecie co mówicie ze za trampki dać 300 stówy to głupota a kalosze hunterki to co?:lol: to dopiero głupota dać 400 - 500 zł za kalosze:lol:można by wiele wymieniać

Ale Huntery miałam na nogach i różnią się od zwykłych kaloszy:

- nie śmierdzą gumą

- w środku są ocieplane i przyjemne dla stopy, bo zwykłe kalosze takie "zimne"

- mega wygodne jak na kalosze