Ilona Agata 08.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja mam każde buty na jeden sezon :lol2::lol2: także do tego przywykłam chyba, że jakieś obcasy noszone raz na tydz to więcej reszta co sezon...nieważne za ile O matko! Ja moje trampki Ecco z czwarty rok noszę . Wyglądają jak nowe! Emu z dziesięć lat . A ruszam się głównie pieszo/komunikacją miejską, no dziesięć kilometrów dziennie to mało. Zaskoczyłaś mnie Magda, myślałam, że jak masz dużo butów, to często zmieniasz, czyli nie niszczysz . Reni i powiem Ci, że te Twoje z Tchibo pewnie tak samo trwałe i wygodne jak Conversy. To jest idealny przykład butów, gdzie płaci się za markę i reklamę, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 kiedy w MD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 butów mam bardzo dużo - ale np ten tydz i ubiegly chodze non stop w tych samych baletkach ryłko na obcasach chyba w niedzielę po pracy w adidasach szarych w zimę emu mam 3 lata ale w nich jak serio zimno, zajechałam zimą 2 pary niskich ryłko i ecco, 1 ecco na obcasie jak nowe na następny rok będą sandały z ub. roku miałam z 5 par - dwie zostawiałam na ten - reszta wywalona. a propo eccco to trampki ecco kupiłam w ub. roku przed wakacjami - dużo w nich chodziłam - teraz głównie na plac zabaw i do ogródka.. Obiecuje sobie, że więcej ryłko nic nie kupię bo baletki kupione 1.5 m-c temu nie przetrwają na pewno do przyszłej wiosny Reni - pewnie II połowa czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona masz 100% racji , problem w tym , ze ja mam tchibo:lol2::lol2: (to przecież kawa) a chciałabym conwersy, a to ze jedno i drugie szyte w Taiwanie to inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 "all stars" must be :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 butów mam bardzo dużo - ale np ten tydz i ubiegly chodze non stop w tych samych baletkach ryłko na obcasach chyba w niedzielę po pracy w adidasach szarych w zimę emu mam 3 lata ale w nich jak serio zimno, zajechałam zimą 2 pary niskich ryłko i ecco, 1 ecco na obcasie jak nowe na następny rok będą sandały z ub. roku miałam z 5 par - dwie zostawiałam na ten - reszta wywalona. a propo eccco to trampki ecco kupiłam w ub. roku przed wakacjami - dużo w nich chodziłam - teraz głównie na plac zabaw i do ogródka.. Obiecuje sobie, że więcej ryłko nic nie kupię bo baletki kupione 1.5 m-c temu nie przetrwają na pewno do przyszłej wiosny Reni - pewnie II połowa czerwca A tak, baletki też mam zawsze na jeden sezon, obojętnie jaka firma. Teraz chciałabym kupić th, bo są mega wygodne. Emu też noszę tylko przy trzaskającym mrozie . Dlatego tak się trzymają. Z sandałami w sumie nie mam problemu, prędzej wychodzą z mody niż się niszczą, a kupuję różnych firm, chociaż raczej tańsze niż droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona masz 100% racji , problem w tym , ze ja mam tchibo:lol2::lol2: (to przecież kawa) a chciałabym conwersy, a to ze jedno i drugie szyte w Taiwanie to inna inszość Jasne, ja wszystko rozumiem, też się uparłam na Conversy, chociaż mierzyłam i wiedziałam, że są sztywne, ciężkie, ale się uparłam, bo Conversy to Conversy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.05.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 o właśnie ale dziś pomykam w tramposzkach z tchibo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]258828[/ATTACH] A znacie laski Vansy? Kiedyś, dawno temu były modne (mój brat w nich pomykał w liceum, więc naprawdę stare dzieje, jakieś 20 lat), teraz znowu widzę je coraz częściej, białe są ładne, mają taką wysoką podeszwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]258828[/ATTACH] :lol2: a ja chciałam sobie i dziecku te same Vansy znam ale nie ma "all stars" a to o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 o jezusie te vansy to masakra ale wiecie co mówicie ze za trampki dać 300 stówy to głupota a kalosze hunterki to co? to dopiero głupota dać 400 - 500 zł za kalosze:lol:można by wiele wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 No i nie ogarniam tej mody na New Balance do biegania, ale noszone na co dzień do dżinsów (Wojewódzki tak chodzi, ale też blogerki modowe, ostatnio na ulicy laski ciągle w tym widzę): https://www.google.pl/search?q=buty+new+balance&client=firefox-a&hs=rfM&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LFNrU-GpNMrC7AaqnIGoAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1093&bih=458 Jeszcze trochę popatrzę i pewnie będę chciała kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 o jezusie te vansy to masakra ale wiecie co mówicie ze za trampki dać 300 stówy to głupota a kalosze hunterki to co? to dopiero głupota dać 400 - 500 zł za kalosze:lol:można by wiele wymieniać Ale Huntery miałam na nogach i różnią się od zwykłych kaloszy: - nie śmierdzą gumą - w środku są ocieplane i przyjemne dla stopy, bo zwykłe kalosze takie "zimne" - mega wygodne jak na kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 nie no Magda dziecku to juz głupota;) zaraz będą za małe i jak zimowe możesz kupić trochę większe to trampki muszą być takie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Reni sprzeda się później albo zostawi dla drugiego to taka klasyka przecież a mi się new balance podobają ale one nie są do biegania bo one casualowe są fiolet+ zółty do jeansów o te: http://i1.ytimg.com/vi/RJ_LVW98WJQ/hqdefault.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 chyba ze ja kupię mojemu a potem ci odsprzedam za pół ceny:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A mnie się białe Vansy podobają, Kasia Tusk w nich biega : http://www.makelifeeasier.pl/img/image/DSC_8477.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ooo Reni w city sport są tanie http://www.citysport.pl/index.php?page_id=4&search=1&showCat=215&from=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 casualowe chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts