Ilona Agata 08.05.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Oj te ecco to wiem ze mega wygodne i w ogóle ale wzornictwo :(Kumpel sobie kupiła na spacery z wózkiem wyglada jak własna babcia. No co Ty fajna, można znaleźć nowoczesne. Mam jedną parę zielonych, babcie w takich nie chodzą . Fajne, lekkie trampeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Na gola stopę? :oNo nie wiem czy sie nadają....zawsze krótkie skarpetki trzeba nosić No właśnie do Ecco nie, ja nigdy nie noszę skarpety, tylko do zimowych (no i do biegania), nienawidzę jak wystaje z buta, dlatego też np. Conversy są nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 przede wszystkim trampki to takie szmatki bez podszewki a te wyżej, normalny obszyty but, wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Pewnie można ale kumpelka ma jakieś takie babcine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja ecco uwielbiam ale dla dzieci, choć juz zaczynam woleć geoxy ale dla mnie ecco:sick::sick::sick:kiedy tam nie wejdę to kręcę nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Są takie skarpetki które tylko stopę zakrywają nic nie wystają z buta.Koncza sie przed kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 http://origin-dnk-media.ecco.com/-/media/Import/Catalog/141/03/010101/241213/241213_50669_DAM.jpg http://origin-dnk-media.ecco.com//www.eccoimg.com/-/media/Import/Catalog/141/03/010101/200043/200043_01007_main_nfh.jpg No, więcej nie spamuję. Ale Ecco polecam, jest tylko jedna wada - jak raz kupisz, nie chcesz innej firmy , bo wszystko okazuje się mega niewygodne, ciężkie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Są takie skarpetki które tylko stopę zakrywają nic nie wystają z buta.Koncza sie przed kostka. Mam takie do biegania i na siłkę - na co dzień nie założę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 o własnie miałabym te ecco co Ilona wkeiła do sprzedania, ale czerwone roz 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 kurcze te kolejne jeszcze brzydsze, no nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Aha, nigdy nie miałam th, o którym pisała Ann, wiem tylko że wśród balerinek nie ma sobie równych, więc może trampki też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja sobie nie wyobrażam włożyć baletek, adidasów czy innych zakrytych bez właśnie tych wkładek na stopy - niskie i nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja ecco uwielbiam ale dla dzieci, choć juz zaczynam woleć geoxy ale dla mnie ecco:sick::sick::sick:kiedy tam nie wejdę to kręcę nosem Haha, też tak miałam. Aż kupiłam pierwszą parę na jakieś mega przecenie. Teraz nie mogę innych, bo obcierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja sobie nie wyobrażam włożyć baletek, adidasów czy innych zakrytych bez właśnie tych wkładek na stopy - niskie i nie widać Baletki ze skarpetką? Ja ją widzę . To tak jak do obcasów - też zawsze na bosą stopę (nienawidzę rajstop ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 hmmm...... jak patrze jak są poubierani ludzie którzy właśnie chodzą teraz po ulicy......to myślę sobie, ze w dupach to nam się pierdoli:lol: qrka na 5 piętrze nie widze jak chodzą a obok mam jednostkę wojskową moja "pani" z którą siedzę - simple... więc nie moja ranga koleżanki nie wiem... i tak i tak Kurcze Reni, ale popatrz na te, są mega wygodne i jak zaczną się przeceny, można dorwać za 250 zł: http://origin-dnk-media.ecco.com//www.eccoimg.com/-/media/Import/Catalog/141/03/010101/200043/200043_01001_main_nfh.jpg Wiem, że Ecco kojarzą się ze starą babcią, ale można znaleźć kilka ładnych par w sklepie . mam te ale bez sznurówek wersje -błękitną one są masywne i grube (chodziłam w nich tez zimą) ale bez skarpetek :o:o Ja takie noszę bez skarpetki, nic nie obciera, idealnie leżą, są mega lekkie, w sumie tak samo wygodne jak moje do biegania (a te do biegania to już szczyt wygody), noszę czwarty rok i wyglądają jak nowe (poprzednie pary też takie wytrzymałe), dałam coś koło 200 zł. Na gola stopę? :oNo nie wiem czy sie nadają....zawsze krótkie skarpetki trzeba nosić przecież noga nawet jak się nie poci i nie jest mokra to jednak "coś wytwarza" ja nosze krótkie do sportowych a do baletek obowiązkowo takie np http://www.hm.com/pl/product/13856?article=13856-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Baletki ze skarpetką? Ja ją widzę . To tak jak do obcasów - też zawsze na bosą stopę (nienawidzę rajstop ). tak ilona mam do baletek takie "stopki" z gatty i nic nie widać są mocno wykrojone a jednak nie jest to goła stopa, Serio mnie zszokowałaś tym brakiem skarpetek do np tych z ecoo :eek: hahha - serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona z gatty stopki nie ma szans zobaczyć bo te co mam są wykrojone na piętę i palce - zachodzą może 1 cm na palce dosłownie na paznokcie i reszta jest na równi z podeszwą stopy - nie ma 3 cm zakładek na boki (nie wiem jak to opisać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 W sumie nie rozumiem argumentu ze skarpetkami i poceniem (faceci tak mówią, jak noszą skarpetki do sandałów - że przecież noga się poci i pot zostaje w bucie). A ze skarpetką się nie poci? Bo na logikę to nawet bardziej. Ale ja nie znam tego problemu, moje stopy w ogóle się nie pocą, taki freak, nawet sportowe buty nie czuć, że sportowe. No i często myję stopy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona z gatty stopki nie ma szans zobaczyć bo te co mam są wykrojone na piętę i palce - zachodzą może 1 cm na palce dosłownie na paznokcie i reszta jest na równi z podeszwą stopy - nie ma 3 cm zakładek na boki (nie wiem jak to opisać) Wyobrażam sobie, nie widziałam jeszcze takich . Tylko wyższe, wystające bokiem, nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 chodzi może o to, ze wtedy codziennie pierzesz skarpetkę a nie buta? tak na logikę...łatwiej o utrzymanie higieny ?każda się poci -to jak z dłońmi. Ilona są, są nawet te z HM sa niskie z boku - zwykłe "targowe" wystają wiem - mam sprawdzone jeden model z gatty ( szkoda, ze $) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts