reni1980 08.05.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 a mnie te niby skarpetki spadają, też każde buty na gołą stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 spr te z gatty są po 1 parze mi spadają każde inne - a te z HM wywalam po użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Magda, moje się nie pocą. Dłonie też nie. Nigdy nie są mokre, wilgotne, cokolwiek.Wiem, że trudno w to uwierzyć. Na przykład nigdy nie używałam antyperspirantu. Nie muszę. Zawsze sucho, zero zapachu. Wystarcza prysznic.Mąż mówi, że jestem freakiem (często też, że jestem przesuszona/wysuszona), ale na początku też nie dowierzał (że bez dezodorantu, skarpetek, itp.). Aha, pot mi spływa po twarzy. Tylko i wyłącznie. Latem nie mogę się mocno malować (zero pudru, różu, itp.), bo często przecieram/myję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dokładnie te co Magda wkleila :yes:Są Extra mam czarne i te cieliste właśnie.Niewyobrazam sobie butów sportowych na gola stopę.Moje tez sie nie pocą ale po całym dniu to juz wybacz...szkoda butów a skarpetki wybierzesz albo wyrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kupiliśmy z przyjaciółka dwa lata temu te baleriny TH nie da sie chodzić.:mad:Obie walnelysmy głęboko do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona moje się nie pocą ale wystarczy zrobić prosty test ( kiedyś chodzilam bez) ubierasz białe te wkładki na jeden dzień albo pół chociaż i wyciągasz.Gwarantuje Ci, ze nie będą ani białe, ani suche ani nadające się do pokazania.Wtedy łatwiej wyprać skarpetkę niż but w środku? Dlatego je nosze - chce mieć czyste buty w środku skoro już tyle kasy za nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dokładnie te co Magda wkleila :yes:Są Extra mam czarne i te cieliste właśnie.Niewyobrazam sobie butów sportowych na gola stopę.Moje tez sie nie pocą ale po całym dniu to juz wybacz...szkoda butów a skarpetki wybierzesz albo wyrzucisz Ale co po całym dniu jak się nie pocą? Są różni ludzie. Mój mąż też nigdy by bez skarpetki nie wyszedł. Ja nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no i nienawidzę wrażenia przyklejonej skórzanej wkładki czy obojętnie czego z buta do stopy - a klei się do suchych nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ilona moje się nie pocą ale wystarczy zrobić prosty test ( kiedyś chodzilam bez) ubierasz białe te wkładki na jeden dzień albo pół chociaż i wyciągasz. Gwarantuje Ci, ze nie będą ani białe, ani suche ani nadające się do pokazania. Wtedy łatwiej wyprać skarpetkę niż but w środku? Dlatego je nosze - chce mieć czyste buty w środku skoro już tyle kasy za nie daję. Ale ubieram białe skarpetki do biegania czy na siłkę. No są białe. I suche. Nawet po 10 km biegu. Tak po prostu mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ale sportowe zamknięte to oczywista oczywistość - chodzi o otwarty but typu baletki - no i skarpeta frottowa to ciut inny materiał niż te cienkie krótkie do baletek. EOT Renia jaki masz model tego karchera do okien? bo chyba byłabym nim zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A ja właśnie włączyłam Karchera- podłogę będę myła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Magda odkopie ze strychu i ci spisze, dałam coś około 270 zł to chyba taki najtanszy model mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 fajna ale czym, parownicą? marzę o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Tak :)Fajna jest bo możesz dokupywac e rożne nasadki i praktycznie wszystko umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 parownicę do podłóg mam jakiejś innej firmy - ale masakra... nie używam w ogóle odkąd młody nie lezy na podłodze.Bo w sumie jakie ma ona zadanie - mycie? Reni sprawdz czy W50 tylko bo to chyba ten model masz - działa i byłabyś chętna do sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ale który model masz, i czy faktycznie fugi myje tak ja na reklamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 tak działa i była bym chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 podlinkujcie tą parownicę - bo moze byłaby dobra na te ornamenty w białych płytkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 tak Magda tę mam, ale czy ja ładowarkę do niej znajdę, bo wiesz najpierw musisz sobie naładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Jest nakładka do mycia fug i dwie do podłóg.Myje bardzo bardzo.Zwłaszcza do kafli fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts