Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda, moje się nie pocą. Dłonie też nie. Nigdy nie są mokre, wilgotne, cokolwiek.

Wiem, że trudno w to uwierzyć. Na przykład nigdy nie używałam antyperspirantu. Nie muszę. Zawsze sucho, zero zapachu. Wystarcza prysznic.

Mąż mówi, że jestem freakiem (często też, że jestem przesuszona/wysuszona), ale na początku też nie dowierzał (że bez dezodorantu, skarpetek, itp.).

Aha, pot mi spływa po twarzy. Tylko i wyłącznie. Latem nie mogę się mocno malować (zero pudru, różu, itp.), bo często przecieram/myję.

Ilona moje się nie pocą ale wystarczy zrobić prosty test ( kiedyś chodzilam bez) ubierasz białe te wkładki na jeden dzień albo pół chociaż i wyciągasz.

Gwarantuje Ci, ze nie będą ani białe, ani suche ani nadające się do pokazania.

Wtedy łatwiej wyprać skarpetkę niż but w środku? Dlatego je nosze - chce mieć czyste buty w środku skoro już tyle kasy za nie daję.

Dokładnie te co Magda wkleila :yes:Są Extra mam czarne i te cieliste właśnie.Niewyobrazam sobie butów sportowych na gola stopę.Moje tez sie nie pocą ale po całym dniu to juz wybacz...szkoda butów a skarpetki wybierzesz albo wyrzucisz :p

Ale co po całym dniu jak się nie pocą?

Są różni ludzie. Mój mąż też nigdy by bez skarpetki nie wyszedł. Ja nie muszę.

Ilona moje się nie pocą ale wystarczy zrobić prosty test ( kiedyś chodzilam bez) ubierasz białe te wkładki na jeden dzień albo pół chociaż i wyciągasz.

Gwarantuje Ci, ze nie będą ani białe, ani suche ani nadające się do pokazania.

Wtedy łatwiej wyprać skarpetkę niż but w środku? Dlatego je nosze - chce mieć czyste buty w środku skoro już tyle kasy za nie daję.

Ale ubieram białe skarpetki do biegania czy na siłkę. No są białe. I suche. Nawet po 10 km biegu. Tak po prostu mam.