Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O rany No nie nieeee...nie wyrzucenie z domu czy wyzwiska ale jest jednak szok .:(U mnie to w sumie rodzina nie rodzina bo to wnuczka kobiety mojego ojca.Mieszkaja wszyscy teraz razem na kupie- ta małolata z synkiem jej rodzice z jeszcze dwójka dzieci(8 i 1,5 ) No i babcia.Warunki opłakane...:(

Hej Lolek! :)Ja nie oglądam.;)Jakos nie kręci mnie ten festiwal.:sleep:

ja na koncowke wlaczylam, bo zapomnialam... matulu co za katostrofa!!!! Dinatan i Cleo:sick: po jakiemu oni spiewali? bo lipa na maxa!

zaraz wyniki i jestem przekonana ze nie zalapia sie do 10tki zeby przejsc do finalu :p ;)

Z Austrii bynajmniej byl spiew lepszy w porownaniu z wyborem naszych rodakow :sick:

No co... Fajna... to kobieta ktora urodzila sie mezczyzna ;)

Lolek wlasnie...ja jak tylko uslyszalam ta piosenke pierwszy raz, to nie moglam skumac, co tym ludziom sie w tej muzyce podoba..a tu patrze ze sa na Eurowizji :wtf:

Kurcze, ja jestem tolerancyjna, serio.

Ale jak kobieta chce być mężczyzną, czy mężczyzna kobietą (bo widziałam przez sekundę, więc do końca nie wiem), to dlaczego jest obojnakiem :wtf:. Dla mnie to już jest zboczenie. Niech zmieni płeć i po sprawie.

Tak Was sobie podczytuje i az przelaczylam Tv. Mi tez sie wydawało, ze jestem tolerancyjna, ale to... COŚ... z Austrii, masakra! Dokąd ten świat zmierza. ....

Wiecie co ja tez jestem mega tolerancyjna i nie przeszkadza mi ze ktos jest gejem lesbijka czy kim tam chce ale przeszkadza mi takie obnoszenie sie ze swoją orientacja.:PWszystko pod publiczkę i z chęci rozgłosu.:(

Dokładnie, zgoliłby brodę i po sprawie.

Zmieniłby płeć i też mnie gila kim był, jest, itp.

A tak to po prostu widać, że chciał zaszokować.