fajna kobieta 08.05.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 O rany No nie nieeee...nie wyrzucenie z domu czy wyzwiska ale jest jednak szok .:(U mnie to w sumie rodzina nie rodzina bo to wnuczka kobiety mojego ojca.Mieszkaja wszyscy teraz razem na kupie- ta małolata z synkiem jej rodzice z jeszcze dwójka dzieci(8 i 1,5 ) No i babcia.Warunki opłakane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ńo pewno że jest szok, ale przy pomocy rodziców, to nie koniec swiata, spokojnie można urodzić, skończyć szkole i znaleźć prace i mimo wszystko żyć normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Hej Lolek! :)Ja nie oglądam.;)Jakos nie kręci mnie ten festiwal. ja na koncowke wlaczylam, bo zapomnialam... matulu co za katostrofa!!!! Dinatan i Cleo:sick: po jakiemu oni spiewali? bo lipa na maxa! zaraz wyniki i jestem przekonana ze nie zalapia sie do 10tki zeby przejsc do finalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.05.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Melisa mam te same odczucia......mnie nigdy ten "utwór" nie pasował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Właśnie zerknelam :jawdrop:Co to było to z Austrii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Z Austrii bynajmniej byl spiew lepszy w porownaniu z wyborem naszych rodakow No co... Fajna... to kobieta ktora urodzila sie mezczyzna Lolek wlasnie...ja jak tylko uslyszalam ta piosenke pierwszy raz, to nie moglam skumac, co tym ludziom sie w tej muzyce podoba..a tu patrze ze sa na Eurowizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 tanczaca babcia jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kurcze, ja jestem tolerancyjna, serio. Ale jak kobieta chce być mężczyzną, czy mężczyzna kobietą (bo widziałam przez sekundę, więc do końca nie wiem), to dlaczego jest obojnakiem . Dla mnie to już jest zboczenie. Niech zmieni płeć i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 wlasnie jest teraz na wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wygra, zobaczycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Z tego co pamietam juz kiedyś byl(a) na tym festiwalu transwestyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no i nasi maja 20 mln odsłon na you to be.... ale to kropla w porównaniu z Katy Perry Dark horse który ma prawe 300 mln:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Z tego co pamietam juz kiedyś byl(a) na tym festiwalu transwestyta? Tak i wygrał. Ale transwestyta cały się robi na babkę, a ten brodę zostawił, więc nie jest transwestytą. Wszystko pod publiczkę, żeby szok wywołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no i nasi maja 20 mln odsłon na you to be.... ale to kropla w porównaniu z Katy Perry Dark horse który ma prawe 300 mln:lol2::lol2: W "Na językach" mówili, że te odsłony były kupione, bo to grupa znikąd i dzięki tym odsłonom zrobili się sławni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja moglam glosowac bo jestem w NO....ale nie na taki wystep! w sobote kolejne kraje i wtedy final...ojjj gdzie te czasy kiedy Edzia spiewala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wiecie co ja tez jestem mega tolerancyjna i nie przeszkadza mi ze ktos jest gejem lesbijka czy kim tam chce ale przeszkadza mi takie obnoszenie sie ze swoją orientacja.:PWszystko pod publiczkę i z chęci rozgłosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 08.05.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kurcze, ja jestem tolerancyjna, serio. Ale jak kobieta chce być mężczyzną, czy mężczyzna kobietą (bo widziałam przez sekundę, więc do końca nie wiem), to dlaczego jest obojnakiem . Dla mnie to już jest zboczenie. Niech zmieni płeć i po sprawie. Tak Was sobie podczytuje i az przelaczylam Tv. Mi tez sie wydawało, ze jestem tolerancyjna, ale to... COŚ... z Austrii, masakra! Dokąd ten świat zmierza. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.05.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wiecie co ja tez jestem mega tolerancyjna i nie przeszkadza mi ze ktos jest gejem lesbijka czy kim tam chce ale przeszkadza mi takie obnoszenie sie ze swoją orientacja.:PWszystko pod publiczkę i z chęci rozgłosu. Dokładnie, zgoliłby brodę i po sprawie. Zmieniłby płeć i też mnie gila kim był, jest, itp. A tak to po prostu widać, że chciał zaszokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no ale patrzcie jakie okrzyki i wiwaty w jej/jego kierunku fakt, gdyby brody nie bylo.... bylo by lepiej aleee to moze taki image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Nie wstane jutro na fit...:mad:No ale jak juz zaczęłam oglądać to muszę poczekać na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts