Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Women, nie ma napisu All Stars, bo to nie są conversy, tylko trampki conver :rolleyes:

Dziewczyny, mój mąż przywiózł kilka dni temu 2 pary z USA bo cena zachęcała. Na szczęście nie dla mnie, tylko jako zamówiony prezent w rodzinie. Moja opinia - buty jak każde szmaciaki. Nie warte zupełnie swojej ceny :no: Są dokładnie tak samo wygodnie (a raczej niewygodne) jak zwykłe trampki z CCC za 20 złotych. Wyglądają w sumie też podobnie, poza charakterystycznym napisem. Ale ja nie lubię trampek więc nie jestem obiektywna :p

Women, tak myślałam, ale napisałaś, że nie ma All Stars więc przeszło mi przez myśl, że może jednak nie zauważyłaś :)

Hej Reniu. Ano kupę, chociaż czytam Was codziennie. Tylko jakoś wbić się w dyskusję nie ma jak :p Tramposze w promo po około 30 dolarów były. Jedną parę mamy takich zwykłych wysokich - masakra. Drugie trochę grubsze, ze skórzanym czubkiem, dużo ładniejsze, ale z wygodą tak samo kiepsko.

P.S. lampa w salonie piękna :D

A jak już o koncepcji rozmawiamy... Przygotowujemy się pomału do remontu, malowania i wymiany tego, co wymiany wymaga... Mam w salonie 2 fotele Karlstady z IKEA, takie

http://i2.fmix.pl/fmi1944/7880ea2c0022597b536cae74/zdjecie.jpg

Będzie do nich pasowała taka sofa?

http://i3.fmix.pl/fmi2379/0f1e095f0006dcdd536cae75/zdjecie.jpg

Fotele są w filcu, ciemno szare, sofa w skórze, też niby grafit, ale wiadomo - inny materiał więc odcień też inny.

U nas za rok komunia, a poza tym dom nie malowany od nowości, czyli prawie 7 lat - ściany już koszmarne, zwłaszcza klatka schodowa. W sumie chodzi o połatanie dziur w tynku i odmalowanie (ewentualnie miejscowo tapety), ale przy okazji chciałabym zrobić salon, bo nigdy nie był porządnie zrobiony. Do wymiany jest właściwie wszystko poza fotelami - sofa, stolik kawowy, stolik pod TV, którego nie ma... Więc myślę, szukam, zbieram pomysły...