Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak, tak, pamiętam. Ciągle mam też w pamięci panele, które u siebie dała Pinacolada. Przesyłała mi nawet próbki. Musiałabym poszperać, co to było, ale możliwe, że ten dąb Eggera właśnie. W sumie to nie wiem, na czym się skończy. Wszystko zależy od kasy. Ale wiesz, jak to jest... Już raz daliśmy taką sobie podłogę i taki sobie wypoczynek, bo kasy nie było i trzeba było wszystko wypośrodkować. Teraz wszystko jest do wymiany więc chyba wolę kupić docelowy, fajny wypoczynek odczekać trochę i zrobić porządną podłogę. Bo jakbym miała teraz wymieniać znowu na jakąś przejściówkę, to bez sensu...

A ile ten dąb wychodzi za metr? Bo u mnie około 80 metrów by było + listew sporo...

Temat podlog poruszany to mam do was przy tej okazji pytanko :rolleyes:

Na 98% jest ustalone ze kladziemy zywice na parterze, oprocz wejscia, pralni, lazienki i sypialni...

moj maz sie uparl na czarne kafle w wejsciu..ja jestem za szarymi, jasnymi szarymi.... bo teraz mam czern i jasna cholera mnie bierze zima-bo slady po wyschnieciu biale, latem-ten przeklety piaskowy kurz z butow:sick:

Tylko jak to moj maz mowi...czarne ladniej pasuje do bialego niz szare :rolleyes:

co wy o tym myslicie? bo glownie chodzi o to polaczenie kolorow miedzy wejsciem a holem. (wejscie male...wiec i szybko mozna przetrzec mopem)

to chyba trzeba mieć we krwi ten fit?

ja wolę nie jeść niż się katować codziennie :)

No właśnie ja mam odwrotnie. Ćwiczę, żeby móc jeść wszystko. Na razie się sprawdza, chociaż z wiekiem może być gorzej.

Przeraża mnie, jak ktoś jest "fit" - dużo ćwiczy + restrykcyjna dieta. Zero słodyczy, makaronów, sosów, itp.

no ba..pewnie ze sie kladzie.... Robert ma, Malka tez i chyba jeszcze wiecej osob na forum...

przyklad z neta

http://bi.gazeta.pl/im/6/5493/z5493536X.jpg

tutaj w satynie, co mnie interesuje bardziej od polysku

http://smartfloor.pl/wp-content/gallery/mieszkanie-w-zywicy-polmatowej/_mg_9697.jpg