Magda_lena85 09.05.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Fajna Ty codziennie się tak fitnesujesz? szacun ja wczoraj odmałpowałam od Ciebie i zrobiłam od peelingu po całą resztę... jak to Reni określiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Reniu, podłogę na całym dole (poza WC i gabinetem) mamy do wymiany, bo nam się rozeszła, ale to nie temat na teraz niestety. Wymienimy pewnie za kolejnych 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A ze mnie sie śmiały.:lol2:Fitnessuje sie trzy razy w tygodniu ale intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Aniu to szkoda , myślałam ze taki kokretny remont, bo właśnie moja znajoma sobie położyła ten dąb biały z eggera, No super wyszedł, pamiętasz który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 na zorganizowanych?ok .. tylko kiedy?cholera do 15 w pracy - później pędzę do domu bo niania czeka z młodym.... mogę tylko sama w domu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Magda to przedstaw nam te opcje full wypas po peelinngu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 aha opcję no peeling, kremy, opalenizna, gładkie ciało - zaakceptowane przez osobę inną niż ja :rotfl: to może jednak zasłużyłam na conversy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Magda ja po ciąży jak młoda była malutka latalam na fitness na 21 i katowalam sie do 23 .Ale miałam co zrzucać...30 kg przytyłam w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 to chyba trzeba mieć we krwi ten fit? ja wolę nie jeść niż się katować codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tak, tak, pamiętam. Ciągle mam też w pamięci panele, które u siebie dała Pinacolada. Przesyłała mi nawet próbki. Musiałabym poszperać, co to było, ale możliwe, że ten dąb Eggera właśnie. W sumie to nie wiem, na czym się skończy. Wszystko zależy od kasy. Ale wiesz, jak to jest... Już raz daliśmy taką sobie podłogę i taki sobie wypoczynek, bo kasy nie było i trzeba było wszystko wypośrodkować. Teraz wszystko jest do wymiany więc chyba wolę kupić docelowy, fajny wypoczynek odczekać trochę i zrobić porządną podłogę. Bo jakbym miała teraz wymieniać znowu na jakąś przejściówkę, to bez sensu... A ile ten dąb wychodzi za metr? Bo u mnie około 80 metrów by było + listew sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A ja jestem hedonistka i lubię sobie pouzywac wiec pózniej trzeba jakoś spalić.Tak jak piszesz weszło w krew i juz niewyobrażam sobie nie ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 fajna, ja też 3 razy w tygodniu. Super sprawa. Czasem ciężko zwlec się z łóżka i założyć legginsy, ale po treningu samopoczucie super Dzisiaj taki trening interwałowy trener mi zrobił, że mi się wszystko trzęsło jeszcze pół godziny po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Samopoczucie "po" bezcenne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ania trzeslo sie bo pewnie glodna bylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ania trzeslo sie bo pewnie glodna bylas Nie, nie byłam. Taki wycisk dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Temat podlog poruszany to mam do was przy tej okazji pytanko Na 98% jest ustalone ze kladziemy zywice na parterze, oprocz wejscia, pralni, lazienki i sypialni... moj maz sie uparl na czarne kafle w wejsciu..ja jestem za szarymi, jasnymi szarymi.... bo teraz mam czern i jasna cholera mnie bierze zima-bo slady po wyschnieciu biale, latem-ten przeklety piaskowy kurz z butow:sick: Tylko jak to moj maz mowi...czarne ladniej pasuje do bialego niz szare co wy o tym myslicie? bo glownie chodzi o to polaczenie kolorow miedzy wejsciem a holem. (wejscie male...wiec i szybko mozna przetrzec mopem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mmeli to żywice tez sie kładzie na podłogi? Ja myślałam ze ona tylko na garaże tarasy itp.:oObstawiam kafle w szarości.Czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 jak nowocześnie to szarenie wiem czemu ale każde czarne kojarzą mi się bardziej glamour jadę mierzyć trampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 to chyba trzeba mieć we krwi ten fit? ja wolę nie jeść niż się katować codziennie No właśnie ja mam odwrotnie. Ćwiczę, żeby móc jeść wszystko. Na razie się sprawdza, chociaż z wiekiem może być gorzej. Przeraża mnie, jak ktoś jest "fit" - dużo ćwiczy + restrykcyjna dieta. Zero słodyczy, makaronów, sosów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no ba..pewnie ze sie kladzie.... Robert ma, Malka tez i chyba jeszcze wiecej osob na forum... przyklad z netahttp://bi.gazeta.pl/im/6/5493/z5493536X.jpg tutaj w satynie, co mnie interesuje bardziej od polysku http://smartfloor.pl/wp-content/gallery/mieszkanie-w-zywicy-polmatowej/_mg_9697.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts