fajna kobieta 09.05.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dlatego ja muszę ćwiczyć żeby moc to wszystko jesc( makarony pierogi itp) jestem pieczywozerca wiec albo albo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mmel ja sie dopiero uczę co i jak.;)O żywicy to ja sie w ogóle dowiedziałam niedawno- miałam dylemat co w garażu i na tarasie położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tego się nie ma we krwi. Ja nie lubiłam w-fu. Może się nie migałam od ćwiczeń (nie miałam rocznych zwolnień), ale ćwiczyłam z musu. Miałam słabe oceny i raczej za starania niż umiejętności (mam kilka słabych punktów, jak np. brak siły w rękach, czyli podnoszenie ciężarów, wymyk, odmyk - w życiu tego nie zrobiłam i dostawałam dwóje tylko za to, że podeszłam do zadania. Laski dźwigały 40 kg, a ja nawet 10 nie podniosłam na klatę . Albo gry zespołowe. No panicznie się bałam piłki, jak leciała w moją stronę, to się chowałam zamiast łapać, a potem to już się zwyczajnie bałam, bo przeze mnie drużyna przegrywała i laski krzyczały w moją stronę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 o widzisz...a u nas temat od ponad pol roku czy lejemy zywice, czy tez kladziemy cos innego na podlogi... ale wtedy mysl co polozyc..szukaj dobieraj...a wszedzie podlogowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ale na studiach zapisałam się do klubu jogi i strasznie mi się spodobało, bo okazało się, że nie jestem znowu taka noga, byłam wygimnastykowana, rozciągnięta, najlepsza w grupie. Potem zaczęłam szukać dalej tego, co lubię robić: basen, bieganie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ilonka toz ty chandre w szkole przezywalas...matko jedyna...dobrze ze juz masz to za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Haha, dlatego uważam, że szkolny system jest do dupy, każdego może zniechęcić do sportu. No nie powinno być tak, że od jednej osoby się wymaga, aby we wszystkim była dobra. Takie osoby na palcach jednej ręki można policzyć. Jak ktoś chce chodzić na gimnastykę, to niech chodzi na gimnastykę, jak na tańce, to na tańce, jak na koszykówkę, to na koszykówkę, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 tez tak mysle..z czego dana osoba jest dobra to to powinna cwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kupiłam miętowe peppermint za 209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Poka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Stoję w korku fota z donu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ok, to czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No czekamy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.05.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 wiedziałam ,że kupisz:lol2::lol2: oczywiście też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Magda ty jesteś niemożliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.05.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Noooo . Wszystkie gadają, że by chciały, a ta zamiast gadać - kupuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tego się nie ma we krwi. Ja nie lubiłam w-fu. Może się nie migałam od ćwiczeń (nie miałam rocznych zwolnień), ale ćwiczyłam z musu. Miałam słabe oceny i raczej za starania niż umiejętności (mam kilka słabych punktów, jak np. brak siły w rękach, czyli podnoszenie ciężarów, wymyk, odmyk - w życiu tego nie zrobiłam i dostawałam dwóje tylko za to, że podeszłam do zadania. Laski dźwigały 40 kg, a ja nawet 10 nie podniosłam na klatę . Albo gry zespołowe. No panicznie się bałam piłki, jak leciała w moją stronę, to się chowałam zamiast łapać, a potem to już się zwyczajnie bałam, bo przeze mnie drużyna przegrywała i laski krzyczały w moją stronę ). No moze we krwi faktycznie sie nie ma ale można w dziecku zaszczepić miłość do uprawiania sportu.Ja odkąd pamietam coś uprawiałam pływanie tenis miałam nawet przygodę z baletem( krótka bo okazało sie ze predyspozycji nie mam ) Teraz moja młoda tez typ sportowca od kilku lat gra w tenisa pływa chodzi do szkoły tańca.Czym skorupka za młodu nasiaknie itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 już ładuję - Reni jak chcesz to są po tyle co napisałam - mogę Ci kupić i wysłaćtylko coś rozm nie teges wzięłam 37 a mam 38 normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Noooo . Wszystkie gadają, że by chciały, a ta zamiast gadać - kupuje . Konkretna zdecydowana dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.05.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]259109[/ATTACH] białe jednak niezbyt, jeszcze były turkusowe cieniowane ale za ciemne wg mnie - te najlepsza cena i kolor z możliwych w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts