Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak, ale nigdy nie jest za późno, żeby zacząć ćwiczyć.

Ja nie byłam typem sportowca :no:. Na tańce chodziłam po lekcjach, ok, ale to wszytko. Bardziej dla zabawy, a nie dlatego, że faktycznie miałam talent ;).

Znam osoby, które w szkole poświęcały się sportom, a teraz siedzą i nie robią nic. Ja w-fu nie lubiłam, ale bez sportu nie wyobrażam sobie życia. Człowiek się przyzwyczaja, jak zaczyna coś robić i wtedy ciężko mu, kiedy nie rusza tyłka z kanapy (ja np. po porodzie przez te dwa miesiące, kiedy nie mogłam ćwiczyć, byłam małym wrakiem: zero energii, radości, itp.).

Ilona Agata napisał:
Rozmiary są popieprzone!

Ja mam niby 36 (na bucie napisane), a jest to 38 wg cm. W Polsce mierzyłam i pasował 37.

Chyba z rozmiarówka jest faktycznie coś nie tak bo ja swoje kupowałam USA i musiałam wziąć 39 a noszę 38 .I tak nie szło w nich chodzić tak bolały mnie paluchy.:rotfl:

Ola...mierzylam te tamaris u siebie wczoraj :lol2:

ja mam przejsciowki do auta i latania za pannami moimi... sa wyyyygodne to fakt..moze nie piekne ale jak przymierzylam to musialam je kupic (teraz leza w szafie i czekaja na sezon:lol2:)

http://www.nasalony.pl/images/stories/Moda/tamaris_289.jpg

Mmelisa napisał:
Ola...mierzylam te tamaris u siebie wczoraj :lol2:

ja mam przejsciowki do auta i latania za pannami moimi... sa wyyyygodne to fakt..moze nie piekne ale jak przymierzylam to musialam je kupic (teraz leza w szafie i czekaja na sezon:lol2:)

http://www.nasalony.pl/images/stories/Moda/tamaris_289.jpg

Fajne są!