Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki Reni, a wiesz, że nie wszyscy zrozumieli? Dostałam kilka maili, jak mogę być tak głupia, żeby takie rzeczy pisać o kobietach, które miały CC :o.

Yoka, a co jest nie tak z autem z salonu? Zawsze to jest pewniejsze niż zakup z drugiej ręki, no chyba że kupujesz od rodziny.

Ilona chyba żartujesz, nie trzeba miec IQ na poziomie 180 aby zrozumiec:lol2:

Ja też, ale to na ostatnim miejscu, są ważniejsze rzeczy, bo tak jak pisałaś: auto tylko traci na wartości.

Wolę zbierać na działkę/dom/większe mieszkanie, ewentualnie inwestować. No auto wtedy, kiedy już jest wszystko + odłożone na czarną godzinę. Dziwi mnie podejście (znam takich ludzi): mieszkają z rodzicami i kupują nowy samochód, zamiast jakoś mądrze te pieniądze inwestować (chociażby we własne mieszkanie).

tez znam takie przypadki ;) kuzyn meza mego (z malej miejscowosci) kupil juz drugie auto z salonu (!!!), nie ma wlasnego mieszkania (obecnie wynajmuja), w miedzyczasie dorobil sie cory, zona nie pracuje...pierwsze sprzedal zanim go do konca splacil, dobrze chociaz ze drugie to honda, bo pierwsze czesciej w serwisie stalo niz nim jezdzil - peugeot ;)

Reni wypróbowałam na fugi te moje urządzenie z ariete co takie badziewiaste - w sumie daje radę ALE pojemnik jest tak maly, że co chwile trzeba go uzupełniać - ok 250 ml w niego wchodzi - więc optymalnie byłoby z minimum litrowym.

No i tak oglądam te karchery i nie widze różnicy między tymi za 500 a za 800 - pojemniki te same - tylko czy bary są aż tak ważne tzn czy taka różnica będzie?

grunt, ze mają przedlużkę i nie trzeba będzie na kolanach

Fugi to przekleństwo :D. Ja swoje też czyściłam i jeszcze im brakuje to super wyglądu.Wydaje mi się ,że one nim wyschły juz się zbrudziły i z tym brudem nic nie zrobię :/

Magda :Jaki jest pierwotny kolor tych twoich fug???:D Tak je szorowałaś ,że aż się zastanawiam bo wygladały na szare :D

Doczytam później bo auto czeka a na obiad przerabiam resztki z urodzin, więc dzisiaj krokiety :D.

Czyli jednym słowem dużo roboty :D

Edytowane przez mirkamis