Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Madzik...to zeby bylo latwiej to tutaj jest ich juz wiecej..pomixowane z meskimi... str3 pomarancz jak na blogu i tansze niz tam z obcasami co pokazalam :lol2:

cholera..mi sie podobaja 4 pary :lol2:

mojemu powiedzialam ze chce zamowic sobie 2 pary... to on do mnie : pomyslala bys o mezu moze tez....

no mysle mysle :rolleyes::cool: (ze zaplace jego karta) :rotfl:

Anka czyli dla mnie 40 będzie ciut za duża? biorąc pod uwagę ze mam chudą nogę to moga mi spadać? kurcze 38 chyba za małe a 39 nie ma:mad:

matko ja nie pamietam jaki rozmiar kupilam tych conversow...pamietam tylko tyle, ze mnie obtarly...:lol2:

mamuska moja doradzila mi zebym je komus wydala... tjaaaa ja je wydam:cool:.. to juz wole niech leza sobie w kartoniku..a ja bede sobie patrzec na nie i wspominac ile to zabulilam za to ich lezenie :lol2:

Anka czyli dla mnie 40 będzie ciut za duża? biorąc pod uwagę ze mam chudą nogę to moga mi spadać? kurcze 38 chyba za małe a 39 nie ma:mad:

Reniu, ja jak mierzę swoją stopę to od środka pięty do dużego palca mam 25-25,5 cm. Na Conversach 39 napisane jest, że mają wkładkę 24,5, ale na mnie są ciut za duże więc nie wiem, o co chodzi :rolleyes: Ja jak je mierzę to wychodzi 25,5-26 cm. Może oni inaczej mierzą... Może nie do dużego palca, tylko przez środek...

nie ma to jak dylemat jaki kolor butów do biegania - w syt kiedy się nie biega :lol2:

:lol2::lol2::lol2::lol2:

a ja planowalam isc na fitnes od maja...a tu juz prawie polowa...a karta nie kupiona...ba nawet stroj, nie wspominajac o butach :rotfl:

a tak szczerze mowiac... widze faldki na brzuchu..trzeba juz myslec konkretniej o tym sporcie :sick:

ja najlepiej sie czulam w asics gel.. jezeli chodzi o bieganie.... :rolleyes:

nawet znalazlam je....:D jakby nie patrzal...mieta jak Magdaleny conversy :D

http://natural-born-runners.pl/pol_pm_Damskie-buty-do-biegania-Asics-GEL-CUMULUS-14-SS13-1348_3.jpg

Edytowane przez Mmelisa

:lol2::lol2::lol2::lol2:

a ja planowalam isc na fitnes od maja...a tu juz prawie polowa...a karta nie kupiona...ba nawet stroj, nie wspominajac o butach :rotfl:

a tak szczerze mowiac... widze faldki na brzuchu..trzeba juz myslec konkretniej o tym sporcie :sick:

mnie fitnes nudzi - to już wolę sama się męczyć z chodakowską albo na rower iśc.

No teraz na topie są Skechersy. Meb Keflezighi wygrał w nich tegoroczny Maraton w Bostonie i robią furorę ;)

się nie znam:) ale zgogluję z ciekawości

ja najlepiej sie czulam w asics gel.. jezeli chodzi o bieganie.... :rolleyes:

podobno najlepsze - ale nike najładniejsze:lol2:

pytałaś o te panele cena 26,50 netto dla mnie, bez fugi

Dzięki za info. Podliczyłam i w sumie nie wychodzi taka zawrotna kwota zakładając, że sami byśmy kładli. Tylko roboty trochę, bo meble trzeba wynosić, kuchnię częściowo rozbierać :rolleyes: Na razie nie ma o czym mówić, ale jak zaczniemy zabawę z remontem to pomyślę.

Reniu, a do tych paneli jest jaka konkretna listwa? Ewentualnie jaką byś polecała? I jeszcze mi napisz, czy one też są z fugą, bo nigdy tych fug nie lubiłam, ale odkąd mam w gabinecie panele z fugami to jestem zachwycona :yes:

Reniu, ja jak mierzę swoją stopę to od środka pięty do dużego palca mam 25-25,5 cm. Na Conversach 39 napisane jest, że mają wkładkę 24,5, ale na mnie są ciut za duże więc nie wiem, o co chodzi :rolleyes: Ja jak je mierzę to wychodzi 25,5-26 cm. Może oni inaczej mierzą... Może nie do dużego palca, tylko przez środek...

U mnie też cm zapisane na bucie nie zgadzają się ze stanem faktycznym :no:.

Ilona, jak to na asfalt?

u mnie biegaja w takich, widzialam, sciezkami wysypanymi kamyczkami czy czyms tam......no po chodniku tez(wylane asfaltowe)

ale i tak najwiecej to widze asics niz nice...nice to nosza ot tak, do polazikowania...a najwiecej ich widze na placu pod szkola :lol2: