Magda_lena85 12.05.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 no właśnie mierzyłam je w piątek i wiesz co - cholera jakieś dziwne - to chyba są serio buty do biegania:lol2:, nie szło dziadostwa ubrać, jakby na gąbce człowiek stał, dziwaki :rotfl: ja chętna ale na te tańsze - ale mną się nie sugeruj Madziku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Anka czyli dla mnie 40 będzie ciut za duża? biorąc pod uwagę ze mam chudą nogę to moga mi spadać? kurcze 38 chyba za małe a 39 nie ma:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Madzik...to zeby bylo latwiej to tutaj jest ich juz wiecej..pomixowane z meskimi... str3 pomarancz jak na blogu i tansze niz tam z obcasami co pokazalam cholera..mi sie podobaja 4 pary mojemu powiedzialam ze chce zamowic sobie 2 pary... to on do mnie : pomyslala bys o mezu moze tez.... no mysle mysle (ze zaplace jego karta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Reni 38 raczej nie bo jak? ja mam 38 i 37.5 wzięlam.One są wąskie - nawet bardzo bym powiedziała.Ja mam wąską i są ok - moja kuzynka nogi nie umiała włożyć Melcia okej dzięki za linka - idę oglądać co i jak. Mierzyłam różowe - ale chyba zbyt oczojebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Anka czyli dla mnie 40 będzie ciut za duża? biorąc pod uwagę ze mam chudą nogę to moga mi spadać? kurcze 38 chyba za małe a 39 nie ma:mad: matko ja nie pamietam jaki rozmiar kupilam tych conversow...pamietam tylko tyle, ze mnie obtarly... mamuska moja doradzila mi zebym je komus wydala... tjaaaa ja je wydam:cool:.. to juz wole niech leza sobie w kartoniku..a ja bede sobie patrzec na nie i wspominac ile to zabulilam za to ich lezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Anka czyli dla mnie 40 będzie ciut za duża? biorąc pod uwagę ze mam chudą nogę to moga mi spadać? kurcze 38 chyba za małe a 39 nie ma:mad: Reniu, ja jak mierzę swoją stopę to od środka pięty do dużego palca mam 25-25,5 cm. Na Conversach 39 napisane jest, że mają wkładkę 24,5, ale na mnie są ciut za duże więc nie wiem, o co chodzi Ja jak je mierzę to wychodzi 25,5-26 cm. Może oni inaczej mierzą... Może nie do dużego palca, tylko przez środek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 nie ma to jak dylemat jaki kolor butów do biegania - w syt kiedy się nie biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 nie ma to jak dylemat jaki kolor butów do biegania - w syt kiedy się nie biega :lol2::lol2: a ja planowalam isc na fitnes od maja...a tu juz prawie polowa...a karta nie kupiona...ba nawet stroj, nie wspominajac o butach a tak szczerze mowiac... widze faldki na brzuchu..trzeba juz myslec konkretniej o tym sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 nie ma to jak dylemat jaki kolor butów do biegania - w syt kiedy się nie biega No teraz na topie są Skechersy. Meb Keflezighi wygrał w nich tegoroczny Maraton w Bostonie i robią furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) ja najlepiej sie czulam w asics gel.. jezeli chodzi o bieganie.... nawet znalazlam je.... jakby nie patrzal...mieta jak Magdaleny conversy http://natural-born-runners.pl/pol_pm_Damskie-buty-do-biegania-Asics-GEL-CUMULUS-14-SS13-1348_3.jpg Edytowane 12 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Aniu dzięki, jeśli 39 mają 25,5 do 26 to ja muszę takie mieć czyli 39 pytałaś o te panele cena 26,50 netto dla mnie, bez fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 :lol2::lol2: a ja planowalam isc na fitnes od maja...a tu juz prawie polowa...a karta nie kupiona...ba nawet stroj, nie wspominajac o butach a tak szczerze mowiac... widze faldki na brzuchu..trzeba juz myslec konkretniej o tym sporcie mnie fitnes nudzi - to już wolę sama się męczyć z chodakowską albo na rower iśc. No teraz na topie są Skechersy. Meb Keflezighi wygrał w nich tegoroczny Maraton w Bostonie i robią furorę się nie znam:) ale zgogluję z ciekawości ja najlepiej sie czulam w asics gel.. jezeli chodzi o bieganie.... podobno najlepsze - ale nike najładniejsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 12.05.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Hej reni żeby tu nie zaśmiecać wysłałam Ci parę dni temu privka, mogłabyś zerknąć bo czekam z wyborem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 pytałaś o te panele cena 26,50 netto dla mnie, bez fugi Dzięki za info. Podliczyłam i w sumie nie wychodzi taka zawrotna kwota zakładając, że sami byśmy kładli. Tylko roboty trochę, bo meble trzeba wynosić, kuchnię częściowo rozbierać Na razie nie ma o czym mówić, ale jak zaczniemy zabawę z remontem to pomyślę. Reniu, a do tych paneli jest jaka konkretna listwa? Ewentualnie jaką byś polecała? I jeszcze mi napisz, czy one też są z fugą, bo nigdy tych fug nie lubiłam, ale odkąd mam w gabinecie panele z fugami to jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Reniu, ja jak mierzę swoją stopę to od środka pięty do dużego palca mam 25-25,5 cm. Na Conversach 39 napisane jest, że mają wkładkę 24,5, ale na mnie są ciut za duże więc nie wiem, o co chodzi Ja jak je mierzę to wychodzi 25,5-26 cm. Może oni inaczej mierzą... Może nie do dużego palca, tylko przez środek... U mnie też cm zapisane na bucie nie zgadzają się ze stanem faktycznym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 się nie znam:) ale zgogluję z ciekawości To googluj skechers gomeb speed 2. Edit: Odpowiednik damski to chyba Gorun Ultra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ładne są te Nike . Najładniejsze buty do biegania, ale niestety tylko na asfalt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 są 3 typy freerun - mniej amortyzowane są 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 aniu są z fugą ale fuga wpada w pomarańczowy odcień, jest listwa idealnie prawie że pasujące Lm55 numer 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ilona, jak to na asfalt? u mnie biegaja w takich, widzialam, sciezkami wysypanymi kamyczkami czy czyms tam......no po chodniku tez(wylane asfaltowe) ale i tak najwiecej to widze asics niz nice...nice to nosza ot tak, do polazikowania...a najwiecej ich widze na placu pod szkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts