reni1980 12.05.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 No to zacznij. Na przykład dzisiaj. A potem kupuj trzecie buty . :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 o Melcia to prawie mój park Reni a nie chcesz w tej cenie co ja i tam gdzie kupowałam? jak są białe to niech Ci odłożą ja odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 No to zacznij. Na przykład dzisiaj. A potem kupuj trzecie buty . pier...le zaczne biegac! pod wieczor jade kupic stroj..moj dal mi karte z wykorzystaniem 500nok.. wiec na pewno jakies leginsy i bluzke kupie... a pobiegne w moich starych adidasach ecco ale biegi od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 czekaj czekaj to zamawiamy bo w końcu mam już tylko 2 kolory a nie 5 otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 u mnie nie ma wyboru - park z żulami, więc biega się po kostce betonowej Ilonka ale tamte nie do biegania - jedne już obdarte - chodzę w nich po ogródku a drugie płaskie, bez amortyzacji takie "do chodzenia". Chodzi o to, ze 150 zł kosztują więc wartto nawet na fitness je mieć albo na orbitreka Ja też nie miałam do biegania . Tak jak mi mówili w sklepie, to do biegania się kupuje jak robi się już 10 km i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 czekaj czekaj to zamawiamy bo w końcu mam już tylko 2 kolory a nie 5 otwarte no to wieczorkiem zamowie i kropka, bo jeszcze ta promocja przebiegnie nam kolo nosa... mojemu wczoraj zamowilam odkurzacz mobilny za 2 tysiaki, to sobie na buty poltora stowy bede zalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 okej okej to ja Ci podlinkuję na fb a Ty dane do kasiorki itp podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja też nie miałam do biegania . Tak jak mi mówili w sklepie, to do biegania się kupuje jak robi się już 10 km i więcej. to ja dziękuje za bieganie po asfalcie w butach z 2 cm podeszwą - kolan czasem po godzinie na orbitreku nie czuję a co dopiero po bieganiu 9.9 km dziwacy w tych sklepach i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 to ja dziękuje za bieganie po asfalcie w butach z 2 cm podeszwą - kolan czasem po godzinie na orbitreku nie czuję a co dopiero po bieganiu 9.9 km dziwacy w tych sklepach i tyle Też tak pomyślałam, haha. Ale kolana czuję podobnie mimo, że mam buty z amortyzacją. Ciut lepiej się biega (wybija), nic poza tym w sumie. Może za słabe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Magda podjade jutro do outlate, jak nie kupię to po porsze ciebie, tylko ciagle nie wiem czy mięta czy białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Chodziło mi też o to, że ja najpierw faktycznie muszę czuć, że w coś się wkręciłam, a potem kompletowałam strój (jak już mam pewność, że będzie w użyciu). Na przykład po porodzie biegałam do 30 minut dziennie (nieregularnie). No faktycznie nie potrzebowałam do tego butów do biegania , tylko jakieś zwykłe, sportowe, byle wygodne. To było bardzo rekreacyjne, powoli, itp. Jak miałam pewność, że chcę biegać kilka razy w tygodniu i dłużej - kupiłam buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 a nie macie tak, ze zanim coś zaczniecie to musicie mieć akcesoria w okół tego czegoś "naj" bo inaczej się nie chce? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Magda podjade jutro do outlate, jak nie kupię to po porsze ciebie, tylko ciagle nie wiem czy mięta czy białe okej ale ruszaj tyłek coby promocja była Chodziło mi też o to, że ja najpierw faktycznie muszę czuć, że w coś się wkręciłam, a potem kompletowałam strój (jak już mam pewność, że będzie w użyciu). . wyżej napisałam własnie odwrotnie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 a nie macie tak, ze zanim coś zaczniecie to musicie mieć akcesoria w okół tego czegoś "naj" bo inaczej się nie chce? :lol2: No właśnie na odwrót. Strój na siłkę kupiłam po kilku latach chodzenia na nią . Przedtem - zwykłe getry i bawełniany t-shirt. Jak wiem, że będę na 100% używać, to kupuję. Bo to różnie ze sportami bywa. Może się nie spodobać, może być nie dla mnie, może okazać się zbyt kontuzyjne, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ale spoko Magda, jak nie masz porządnych butów, to kupuj te - śliczne są. Zawsze się przydadzą. Tak mi się podobają, że gdybym je miała, to pewnie nawet na spacery z dzieckiem bym w nich chodziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 cena Ilona cena - za 250.300 bym nie brała ale 150... sama rozumiesz:) nawet na rower czy chodakowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 No właśnie na odwrót. Strój na siłkę kupiłam po kilku latach chodzenia na nią . Przedtem - zwykłe getry i bawełniany t-shirt. Jak wiem, że będę na 100% używać, to kupuję. Bo to różnie ze sportami bywa. Może się nie spodobać, może być nie dla mnie, może okazać się zbyt kontuzyjne, itp. ale leniuchy potrzebują wymówki, nie chodze bo nie mam stroju a zakupocholicy muszą najpiew pokupować , no bo jak bez:lol2::lol2::lol2: Magda kupiłaś wierzby hakuro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jasne, moje do lasu były droższe . I brzydsze. Ja tam wierzę, że będziesz biegać . Razem z Melcią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.05.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Za 150 też bym brała:D:D. Widzę ,że dzisiaj dalej obuwie na tapecie .Ja ten miesiąc pasa zaciskam .Czekają mnie chrzciny ( ja chrzestna) ,3 urodzin ( przy naszych stawkach prezentowych:sick:) no i dzień dziecka więc 1000 albo i więcej na same wyjścia :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Magda za 150 grzech nie wziąć:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts