Magda_lena85 12.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ale leniuchy potrzebują wymówki, nie chodze bo nie mam stroju a zakupocholicy muszą najpiew pokupować , no bo jak bez:lol2::lol2::lol2: Magda kupiłaś wierzby hakuro? kupiłam 2 szt - w piątek posadziłam - nawet fotkę mam gdzieś w telefonie. Szczepione na 140 cm także fajna wysokość będzie Reni obojętnie co i jak - najwazniejsze żeby dupsko ruszyć mówię Wam cena ok - nie wiem co w tym śmiesznego - w city sport 449 kosztowały :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ale leniuchy potrzebują wymówki, nie chodze bo nie mam stroju a zakupocholicy muszą najpiew pokupować , no bo jak bez:lol2::lol2::lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 czyli kto w której grupie? tzn ja wiem - wolę kupić i nie mieć wymówki, ze dupy nie ruszam :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Magda wyjatkowo zaliczasz się do obu grup, ja do pierwszej:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja do dzisiaj chodzę na siłkę w bawełnianej bluzce (czyli od 8 miesięcy). Nie mam parcia na taką "specjalną" Buty wygrzebałam stare z szafy, tylko legginsy kupiłam, bo nie miałam żadnych,sensownych spodni - ani legginsów, ani dresów - zwyczajnie nie chodzę w takich ciuchach więc nie mam, a w jeansach ciut niewygodnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 no ja to i do jednej i drugiej grupy sie zalicze w tym przypadku no bo jak bez stroju? a jak nie kupie to i nie pobiegne:rotfl: jeszcze bede musiala mp4 kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ja sobie kupię trampki i będę jeździc na rowerze a moze są specjalne buty na rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 melcia mp4 to mus:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Reni sa :D:D i sa tez specjalne rowery do jazdy moze szukaj w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 e tam Renia - na orbitreka wskakuję w obciętych spodniach z dresu + top a hakuro za 29 zł kupiłam te wysokie.... świeżutka dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 i to koniecznie najnowasza mp4 i różowa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 melcia mp4 to mus:rotfl::rotfl: ku@*wa moj sie zalamie...spakuje mi walizke i do PL wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ja sobie kupię trampki i będę jeździc na rowerze a moze są specjalne buty na rower? rower obowiązkowo w conversach :lol2::lol2: tak stylowo hahaha ku@*wa moj sie zalamie...spakuje mi walizke i do PL wysle http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Mi to pasuje - przynajmniej z butami przyjedzieszhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 nieee rozowej to nie...ale biala lub czarna to nie pogardze musze porozgladac sie za cenami tego czegos bo w szufladzie mam zwykle mp... i stare piosenki..matko 8lat temu je wgrywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja do dzisiaj chodzę na siłkę w bawełnianej bluzce (czyli od 8 miesięcy). Nie mam parcia na taką "specjalną" Buty wygrzebałam stare z szafy, tylko legginsy kupiłam, bo nie miałam żadnych,sensownych spodni - ani legginsów, ani dresów - zwyczajnie nie chodzę w takich ciuchach więc nie mam, a w jeansach ciut niewygodnie by było No, to tak jak ja . Gdyby nie mąż, który mnie zabrał do sklepu i powiedział, że tyle ćwiczę, że już czas kupić coś specjalistycznego, nawet bym o tym nie pomyślała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mi to pasuje - przynajmniej z butami przyjedziesz:lol2: moj braciak bedzie do PL wracal pod koniec maja...wiec jak by sie udalo z dostawa butow tutaj to moze i on je wysle do Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 e tam Renia - na orbitreka wskakuję w obciętych spodniach z dresu + top a hakuro za 29 zł kupiłam te wysokie.... świeżutka dostawa. i tak byc powinno, na pewno sexi wyglądasz melcia rower pozyczę od siostry bo ona nie jeździ, u mnie cała juz rodzinka zawija, tzn mąż, córka i syn, ale jak mąż pokazał mi ceny rowerów dla mnie, to powiedziałam ze mam za to wszystkie ciuchy jakie mam upatrzone na sale i jeszcze coś do domu, takze rower pozyczę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 moj braciak bedzie do PL wracal pod koniec maja...wiec jak by sie udalo z dostawa butow tutaj to moze i on je wysle do Cie oho czekaj czekaj a brat ile lat ma i biegać potrafi? :lol2: bo mój młody 25 dopiero i tak byc powinno, na pewno sexi wyglądasz melcia rower pozyczę od siostry bo ona nie jeździ, u mnie cała juz rodzinka zawija, tzn mąż, córka i syn, ale jak mąż pokazał mi ceny rowerów dla mnie, to powiedziałam ze mam za to wszystkie ciuchy jakie mam upatrzone na sale i jeszcze coś do domu, takze rower pozyczę sobie seksi... mhm tak hahha rowery mają ceny masakryczne niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Reni buty do roweru: shimano http://ctbike.pl/product/image/2070/SHIMANO-SHM315-BUTY-ROWEROWE-MTB-SPD-CT-CTBIKE-CZERWONO-SREBRNE-XT-XTR.jpg nice http://rower.com.pl/images/amp_import/321901.jpg ceny tez piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.05.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 wiem magda dlatego mam w dupie kupowanie dla mnie roweru, bo wiem ze jak pojadę 3 razy w ciagu wakacji na rower to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts