Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale leniuchy potrzebują wymówki, nie chodze bo nie mam stroju a zakupocholicy muszą najpiew pokupować , no bo jak bez:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Magda kupiłaś wierzby hakuro?:)

kupiłam 2 szt - w piątek posadziłam - nawet fotkę mam gdzieś w telefonie.

Szczepione na 140 cm :) także fajna wysokość będzie :)

Reni obojętnie co i jak - najwazniejsze żeby dupsko ruszyć ;)

mówię Wam cena ok - nie wiem co w tym śmiesznego - w city sport 449 kosztowały :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ja do dzisiaj chodzę na siłkę w bawełnianej bluzce (czyli od 8 miesięcy). Nie mam parcia na taką "specjalną" ;) Buty wygrzebałam stare z szafy, tylko legginsy kupiłam, bo nie miałam żadnych,sensownych spodni - ani legginsów, ani dresów - zwyczajnie nie chodzę w takich ciuchach więc nie mam, a w jeansach ciut niewygodnie by było ;)

ja sobie kupię trampki i będę jeździc na rowerze

a moze są specjalne buty na rower?

rower obowiązkowo w conversach :lol2::lol2::lol2::lol2: tak stylowo hahaha

ku@*wa moj sie zalamie...spakuje mi walizke i do PL wysle http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif

Mi to pasuje - przynajmniej z butami przyjedzieszhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif

Ja do dzisiaj chodzę na siłkę w bawełnianej bluzce (czyli od 8 miesięcy). Nie mam parcia na taką "specjalną" ;) Buty wygrzebałam stare z szafy, tylko legginsy kupiłam, bo nie miałam żadnych,sensownych spodni - ani legginsów, ani dresów - zwyczajnie nie chodzę w takich ciuchach więc nie mam, a w jeansach ciut niewygodnie by było ;)

No, to tak jak ja :). Gdyby nie mąż, który mnie zabrał do sklepu i powiedział, że tyle ćwiczę, że już czas kupić coś specjalistycznego, nawet bym o tym nie pomyślała :no:.

e tam Renia - na orbitreka wskakuję w obciętych spodniach z dresu + top :lol2:

a hakuro za 29 zł kupiłam te wysokie.... świeżutka dostawa.

i tak byc powinno, na pewno sexi wyglądasz

melcia rower pozyczę od siostry bo ona nie jeździ, u mnie cała juz rodzinka zawija, tzn mąż, córka i syn, ale jak mąż pokazał mi ceny rowerów dla mnie, to powiedziałam ze mam za to wszystkie ciuchy jakie mam upatrzone na sale i jeszcze coś do domu, takze rower pozyczę sobie

moj braciak bedzie do PL wracal pod koniec maja...wiec jak by sie udalo z dostawa butow tutaj to moze i on je wysle do Cie :D

oho czekaj czekaj a brat ile lat ma i biegać potrafi? :lol2::lol2::lol2: bo mój młody 25 dopiero

i tak byc powinno, na pewno sexi wyglądasz

melcia rower pozyczę od siostry bo ona nie jeździ, u mnie cała juz rodzinka zawija, tzn mąż, córka i syn, ale jak mąż pokazał mi ceny rowerów dla mnie, to powiedziałam ze mam za to wszystkie ciuchy jakie mam upatrzone na sale i jeszcze coś do domu, takze rower pozyczę sobie

seksi... mhm tak hahha :)

rowery mają ceny masakryczne niestety