Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

oho czekaj czekaj a brat ile lat ma i biegać potrafi? :lol2::lol2::lol2: bo mój młody 25 dopiero

Brat 39... emerytowany strazak :lol2:

a biegac potrafi... baaaa wygrywal co roku zawody miedzynarodowe i krajowe( oczywiscie te ichne strazackie: bieg ze wspinaczka itp ;)

polecam sobie obejrzec :) przyklad z neta... te co sa pod koniec druzynowe to i ja bralam kiedys w nich udzial :D:D na strzelaniu do tarczy bylam i w biegu to roznie...podlaczenie do trojnika, skok przez sciane lub rownowaznia ;)

http://www.cda.pl/video/157391c/Zawody-strazackie-szybciej-sie-nie-da

Edytowane przez Mmelisa

Jak chcecie Giro d'Italia przejechać, to pewnie trochę trzeba by wydać... Ale jak tylko rekreacyjnie jeździć, to bez przesady. Można rower w rozsądnej cenie kupić :D

nie, nie chodzi o zwykłe wycieczki - nawet te 1000zł to dużo jak się nie jeździ systematycznie. Chociaż to akurat dobra inwestycja bo wiadomo nie starzeje się. Polskie romety teraz dość dużo kosztują.

Brat 39... emerytowany strazak :lol2:

strażak? cholercia haha to niech sobie też nike weźmie jak tak biega za ogniem :lol2:

snoszi, ładny salon, a wiec lampę wieszasz na jakiej wysokości chcesz, moim zdaniem ta moja bedzie ok, bo moze dolecowo uda ci sie przenieść przy nastepnym malowanią ją nad stolik kawowy a dwa można kupic opcję sufitową, nie wiem czy na maksymalnie skróconym kablu aby nie uderzac głową bedzie fajnie wyglądać, ta mniejsza moze byc za mała

strażak? cholercia haha to niech sobie też nike weźmie jak tak biega za ogniem :lol2:

a gdzie tam biega... teraz juz nie ;)

myslalam go namowic na te buty :lol2:

moj juz prawie prawie urobiony....

az sie boje tego zamowienia... oby tylko wysylali :rolleyes:

chyba ze zrobie zakup za pobraniem..wtedy bedzie gwarancja ze dotra :lol2:

tylko nie wiem czy jest taka opcja...

U mnie cała rodzina ma Krossy (mąż górna półka, syn używane, bo tak je zajeżdża, że żal płacić za nowe, a po nim jeszcze młoda dobija), a ja mam Rometa Exclusive takiego http://alejka.pl/rower-miejski-arkus-romet-turing-exclusive-2011-zapiecie-gratis.html. Chyba koło 800 stówek za niego dawałam w promocji... nie narzekam ;)