Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U mnie cała rodzina ma Krossy (mąż górna półka, syn używane, bo tak je zajeżdża, że żal płacić za nowe, a po nim jeszcze młoda dobija), a ja mam Rometa Exclusive takiego http://alejka.pl/rower-miejski-arkus-romet-turing-exclusive-2011-zapiecie-gratis.html. Chyba koło 800 stówek za niego dawałam w promocji... nie narzekam ;)

Śliczny :yes:.

jedni by leżeli na ogródku, inni wolą mieć czarne... i w ogóle jak to tak sama:lol2:

No ba! Nie lepiej tak? A nie fugi czyścić, bo są szare zamiast białych?

Ja mam fizia na punkcie niektórych kwestii (wypucowane krany czy kuchenka), ale białych fug u mnie jeszcze nie grali :no:. Całe szczęście!

Tak sobie patrze na ta kuchnie ponizej

http://cdn21.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/t/34832/biala-kuchnia-2013_1356156.jpg

i mysle, co ja zrobie...

u mnie bedzie jedyna roznica, ze blaty kuchenne czarne i minibarek drewniany, plus stol w jadalni tez drewniany...

aaa i okna mam biale...

matko ale sterylnosc :lol2:

chyba trzeba odkladac na dobry sprzet do pucowania :rotfl:

Tak sobie patrze na ta kuchnie ponizej

http://cdn21.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/t/34832/biala-kuchnia-2013_1356156.jpg

i mysle, co ja zrobie...

u mnie bedzie jedyna roznica, ze blaty kuchenne czarne i minibarek drewniany, plus stol w jadalni tez drewniany...

aaa i okna mam biale...

matko ale sterylnosc :lol2:

chyba trzeba odkladac na dobry sprzet do pucowania :rotfl:

lepiej pania do pucowania zatrudnic ;)

Magda mój syn ma ramę 20

Agata daj foty twojego roweru, i dokładne wymiary, jestem zainteresowana, kiedy go kupiłaś i ile jeździłam

Magda kupiłam conversy białe ale nie te klasyczne, kosztowały 329, przecenione na 229 a sie okazało ze tam moja klienta sprzedaje i kupiłam je za 170:rolleyes:, nazywają sie jack purcell, co kolwiek to znaczy

Ilona białych nie mam mam jasno szare tzn podobno srebrne

Melcia mi się bardzo podoba:) ja mam białe +szare blaty i jest ok jeśli chodzi o porządek.

Reni no to ekstra - wstaw fotkę bom ciekawa co to za model. Cena super

No, no, miałam na myśli swoje. Ja mam białe, tzn. szare w praktyce ;). Udaję, że tak miało być.

I tak jasna podłoga jest 100 razy łatwiejsza w utrzymaniu niż ciemna, także białych płytek i fug nie żałuję :no:.