Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

laski myślicie, ze jak zostawię prawo jazdy na stacji benzynowej to pozwolą mi zatankować za 50 zł

spytaj przed i pewnie musisz się rozliczyć w ciągu jednej zmiany.

Ja kiedyś zataknowałam za 350 chcialam płacić kartą a na koncie nic :)

siara jak nie wiem - musiałam zostawić dowód i do domu jechać ( 15 km) po kasę :bash:

Szukam oświetlenia na murki w płocie góra dół i skrzynki na listy do wmurowania :) .Jakby któraś coś wiedziała to ja już dziękuję za pomoc :D

ja mam góra dół na klatce schodowej - te same co Reni :lol2: ma na domu z zewnątrz

wygodne są bardzo bo mają dodatkową wkładkę w bucie

świetne są - moje tez wygodne nawet na bosą stopę

ale dzis mnie tak urządził, że zabrał moja kartę, kasy nie zostawił i nie mam przy sobie złotówki, wogóle tonie wiem czy dojadę do domu, cholera jasna bo paliwa też nie mam,

zabiłabym!!! a tak szczerze to foch na tydzień i zrobiłabym mu to samo w najmniej niespodziewanym momencie.

.

Reni, przyznaj się, kiedy ostatni raz siedziałaś w autobusie? :rotfl:

pewnie na maturę :)

u mnie to moj wola ode mnie karte zeby paliwo kupic..nie mowiac o innych rzeczach np do auta :lol2:

No tak, to już w ogóle by była masakra, bo mąż je lunch na mieście, często robi przy okazji lub po pracy zakupy, tankuje, samochód do myjni, przywozi obiad na wynos, jak dzwonię, że nic nie ugotowałam, no musi mieć swoją kartę i już.

Mirela, ja chętna, ale nie mam teraz czasu, bo lecę na siłownię, ale jak wrócę, to się odezwę. Napisz mi najwyżej ceny pojedyncze/cenę za całość tutaj albo na prv. Koło 11 dam znać. To ostatnie to tunika?

P.S. Szczególnie podoba mi się płaszczyk i czerwone sukieneczki :)

SPOKOJNIE :)

To ostatnie to sukienka z paskiem :)

Kupuję So przewaznie takie rzeczy, które sama bym z chęcią wdziała :) Płaszczyk czerwony tez by mi sie taki przydał. Ma takie cudne plisy :)

SPOKOJNIE :)

To ostatnie to sukienka z paskiem :)

Kupuję So przewaznie takie rzeczy, które sama bym z chęcią wdziała :) Płaszczyk czerwony tez by mi sie taki przydał. Ma takie cudne plisy :)

Mirela, ona teraz tak 116 nosi. Napisz mi więc proszę cenę płaszczyka i ceny i wymiary tych sukieneczek czerwonych. Jedna pisałaś, że jest 110... Jaką ona ma długość i ile pod pachami?