Mmelisa 14.05.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 zapuszczam włosy :lol2: Mel i Renia pewnie mają takie długie blond włosy??? ja mialam takie... jeszcze w kwietniu...ale okolo 5-7cm scielam.... teraz myslalam obciac i to dosc mocno...a z drugiej strony waham sie... boje sie ponownego zapuszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ooo dzięki - tylko 1. córki nie mam2. swoje opitoliłam ( i załuję teraz mimo, że wszystko ok to chcę długie) no nic - zapuszczam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Magda do jakiej dlugosci scielas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 na Kożuchowską.. odrosło już więc jest zapuszczona Kożuchowska w piątek idę do fryzjera farbować powiem, ze ma nożyczek nie dotykać bo zapuszczam (przy czym mi szybko rosną - fryzura nie ma sensu bo żeby wyglądała co 2 tyg musialabym obcinać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 o cholera!! to jednak Moge poprosic o foto na priv? po co zapuszczac... doczep i bedzie szybciej fajny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 o znalazłam fajna grafikę (w avat) - będziemy dwie Magdy z niebieskim avat Melcia - hmm pomyślę czy jakieś mam sensowne:D ale nie rób tego ! ja miałam gęste i proste i takie lejące.... MIAŁAM - ale za pół roku znów będę takie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Jak dobrze pamiętam ,to ktoś po urodzinach syna miał wkleić . Tez potrafię kłosa ,tylko że moje za krótkie na taka fryzurkę za to młodej robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ano miało być - ale ciągle jestem na nie jeśli chodzi o krótkie:lol2: oglądacie może Voice of Poland??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja raz byłam chłopczycą i dziękuję .Później miałam długie i jak obciełam to pierwsza reakcja m : coś Ty zrobiła !!.Teraz jak ogląda zdjęcia to mówi ,że najlepiej wygladam w takich włosach jak mam aktualnie. Teraz mi sie [przypomniało ,że rok temu asymetrie zrobiłam i nie umiałam w lustro na siebie patrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 14.05.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ano miało być - ale ciągle jestem na nie jeśli chodzi o krótkie:lol2: oglądacie może Voice of Poland??? Ja oglądam. Fajny program. Tylko dwie ostatnie serie tak trzy po trzy, bo ciągle jest coś do zrobienia w domu o tej porze (jak dziecko śpi), ale pierwsze oglądałam pasjami. Nigdzie nie ma takiego poziomu jak w tym programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 oo Ilonka o ta Maję mi chodzi - każdy wypowiada się jaka to ona sensualna i seksowna... a dla mnie ona jakby ciągle naćpana była:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja długo szukałam, ogólnie najlepiej wyglądam w klasycznym bobie, bo moje włosy w naturalny sposób układają się w taką bombkę w trakcie suszenia. Ale już mam dosyć boba, bo od dziesiątego roku życia mam taką fryzurę! No to zaczęłam po dwudziestce obcinać trochę inaczej (na zmianę z bobem) i teraz na przykład już wiem, że wszelkie asymetrie nie dla mnie, bo włosy układają się w idiotyczne fale i grzywki po skosie też nie dla mnie . Ogólnie nie mam swojej fryzjerki i to jest problem, bo te małpy nigdy nie patrzą na wiek/rodzaj włosa, itp. tylko tną po swojemu to, co każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja mam jedną fryzjerkę już chyba od 7 albo i 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Jak ja chcę krótkie, to mi robią babciowatą fryzurę (bo tylko starsze kobiety tną na krótko) albo rzępolą brzytwą (elektryczną), a moje włosy się puszą i powinny być obcinane nożyczkami, koniec, kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ja też mam wieloletnią fryzjerkę i wie jakie włosy i co ( do przypadkowej nie chodzę) - dobrze mnie ścieła ale - mycie włosów rano przed pracą nie dla mnie ( późnie jest mi zimno:lol2:) no i w okularach słonecznych lepiej w długich u mnie najlepiej do ramion od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Przyjedź do mnie ,moja wg.mnie jest super jak bym do innej poszla to niezadowolona jestem .Teraz jest w ciązy więc znowu będę musiała się wkurzać.Nawet jej siostra mnie nie zadowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 aa no i najważniejszy minus - w weekend nie mogę "palmy" uczesać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 no,mnie wkurza to w krótkich ,że zawsze muszą być umyte a jak masz długie zepniesz i mozesz gdzies na szybko wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 no,mnie wkurza to w krótkich ,że zawsze muszą być umyte a jak masz długie zepniesz i mozesz gdzies na szybko wyskoczyć Dokładnie, krótkie trzeba po treningu myć zawsze, a długie można w kitkę w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts