Ilona Agata 14.05.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ale według mnie to jest jedyny minus krótkiej fryzury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Magda, tak się wydaje z tą Mają, bo ma bardzo jasne oczy i mocno je podkreśla. Jak wampir trochę. Nie lubię tak . Ta laska z Closterkeller podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 z perspektywy czasu sie zgadzam jak miałam długie to zawsze kucyk bo na szybko a teraz układam ,żeby ładnie wyglądać .NMawet młoda mnie dziś pytała dlaczego układam włosy jak tylko z nią do przedszkola jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mirka, tak, ale ułożenie krótkich to dla mnie 15 minut roboty, a jak miałam długie, to suszyłam i suszyłam, i suszyłam (mam strasznie gęste), a po godzinie nadal były mokre, więc nie mogłam nigdzie wyjść po myciu (z mokrymi/wilgotnymi), bo od razu chora, a włosy automatycznie w puch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No ja też tak miałam ,teraz mam z młodą to samo włosy schną jej cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.05.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Jak ja chcę krótkie, to mi robią babciowatą fryzurę (bo tylko starsze kobiety tną na krótko) albo rzępolą brzytwą (elektryczną), a moje włosy się puszą i powinny być obcinane nożyczkami, koniec, kropka. a mi sie wydaje ze powinnas duuuzo dluzsze wlosy albo sporo krotsze ale z grzywka, o taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No ja też tak miałam ,teraz mam z młodą to samo włosy schną jej cały dzień Haha, moja mama łamie na swoich włosach grzebienie, takie grube . Ogólnie mam warkocz grubości mojej ręki i zawsze śmiać mi się chce, jak fryzjerka umawia mnie na 30 minut (bo zdążymy obciąć i wysuszyć), a potem mówi: "No to teraz tylko suszenie!" i suszy jeszcze przez czterdzieści minut, a końca nie widać . To samo z farbowaniem, trzy razy musi iść farbę dorobić, bo się kończy . Chyba powinnam znaleźć swoją fryzjerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nie wiem Ann, ja ciągle szukam, fryzjerki obcinają mnie po swojemu, a nie tak jak chcę. Ale nie lubię grzywki na oczach . No i pamiętaj, że moje włosy się falują (od wilgoci np.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 zamówiłam olej khadi - będzie szybko palma na głowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 no,mnie wkurza to w krótkich ,że zawsze muszą być umyte a jak masz długie zepniesz i mozesz gdzies na szybko wyskoczyć dokładnie - w sobotę rano śniadanie jest na 11 bo zanim włosy itp..ok mam czapke z daszkiem z perspektywy czasu sie zgadzam jak miałam długie to zawsze kucyk bo na szybko a teraz układam ,żeby ładnie wyglądać .NMawet młoda mnie dziś pytała dlaczego układam włosy jak tylko z nią do przedszkola jadę noo wyglądają ładnie - wiadomo ale długie to długie Ale nie lubię grzywki na oczach . No i pamiętaj, że moje włosy się falują (od wilgoci np.). Ilonka moje się prawie kręcą na wilgoci -w ogóle puszące są i dużo ich ale jak się systematycznie olejem robi przed myciem to nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ilonka jak patrzę na koleżanki od młodej to ona ma 4 warkocze takie jak one jeden .No ale co najlepsze to po mamie odziedziczyła Skromność też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ilonka jak patrzę na koleżanki od młodej to ona ma 4 warkocze takie jak one jeden .No ale co najlepsze to po mamie odziedziczyła Skromność też :rotfl: Ale bym chciała córeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mój mały to taki stuprocentowy chłopak, powiedzcie czy też tak macie (mamy synów), że jak tata w domu, to chłopak zawsze wybierze jego towarzystwo?Do mnie w ogóle wtedy nie przychodzi, wręcz ucieka do taty, bo chce samochody albo w piłę pograć. Tak się zastanawiam o co chodzi (może rzadko ma tatę, to wykorzystuje, bo mama na co dzień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ja też i będzie Lenka :lol2: brat ma roczną córkę - zawsze jak ich nie ma tylko jest z babcią to ją biorę do łazienki i czeszę w kucyki - baaa nawet gumki jej co chwile kupuję nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 No na gumki i spinki też mam szał zakupowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ilonka, nie jest tak .... moje corki tez do tatusia legna jak wroci z pracy wiec nie ma to nic wspolnego z tym,czy to chlopak czy dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Od koleżanki synek ( 6 lat) tylko mama ,od siostry syn ( rok) też tylko mama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.05.2014 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 hejka laski juz jestem Agata i Mirka paczki od Mikołaja poszły, sorki ze tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.05.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ilonka zamówiłam sobie 2 rzeczy z tego twojego sklepu, fajna jakość tej ich bawełny bo ciuchy na fotach superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 czyli jutro dwie do odbioru ,muszę pani listonosz oczekiwać bo malować się nie mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts