hanah78 25.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Może na śląsku oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 25.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zapraszam!!! Ale teraz wygląda tam tak jak na tym Twoim jednym zdjęciu ze wspomnień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hanah78, jeśli możesz to się pochwal Swoim domkiem. Z opisu brzmi obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Może na śląsku oczywiście! no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 29.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witaj RENI !Od dawna jestem fanką Twoich wnętrz.Gratuluję pięknego domku!!!Zaciekawił mnie Twój post odnośnie postawienia nowoczesnej stodoły Czy mogłabyś zdradzić jaki projekt wybrałabyś teraz?Wiem, że kiedyś wspominałaś o PROSTYM z pracowni DOMY Z WIZJĄ.A może jeszcze coś innego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Reni, masakra, ktoś wykorzystał zdjęcie Twojego domu: http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-scienne-glamour-kobieta-130-cm-i2082015158.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 oooooooooo i zdjęcie Reni , przed chwilą czytałam ze u Darcy taka akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ale akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja też zobaczyłam link u Darcy i wypatrzyłam salon Reni Być może są też inne domy z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja też zobaczyłam link u Darcy i wypatrzyłam salon Reni Być może są też inne domy z Muratora. A no właśnie przyszłam w tej samej sprawie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 29.01.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) hanah78, jeśli możesz to się pochwal Swoim domkiem. Z opisu brzmi obiecująco rere79 na razie nie ma czym, nawet tynków brak. Ale obiecuję... ale numer z tymi naklejkami! Edytowane 30 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Reni złoś koniecznie nadużycie:yes: Ja już zgłosiłam... im więcej osób podniesie alarm w tej sprawie, tym lepiej - tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 29.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No to ładnie ktoś sobie wykorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ale sk...syny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witaj Reniu,Widzę, że w kuchni masz oświetlenie główne 3 halogenowe na suficie. Napisz mi proszę czy wystarczające jest to światło, ja u siebie planuję 2 halogenowe w dwóch punktach i nie wiem czy będzie wystarczająco jasno??? Kuchnię mam wielkościowo podobną do Twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia25 30.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Reniu ja do Ciebie znowu z pytankiem, możesz mi podlinkować swoją chłodziarkę do wina? My przy remoncie się zastanawialiśmy w końcu miała się pojawić na strychu gdzie miało być kino i bilard ale plany się zmieniły kino jest na dole póki dziecka nie ma więc i chyba na chłodziarkę zrobię miejsce w kuchni tylko nie wiem jaką ?? Reniu i jeszcze jedno Ty mieszkasz gdzieś koło Poznania?? Jak zobaczyłam Ciebie na fotce z dziećmi to jakaś bardzo znajoma buźka mi się wydała, albo mi się tylko tak wydawało. W ogóle piękna z Ciebie kobietka w przecudnym domku Pokój córeczki prześliczny zakochałam się, skąd szafa czy robiona na zamówienie? Zazdroszczę gustu i pomysłowości. Tak jak patrzę u mnie to same niedociągnięcia. I dużo bym zmieniła tyle że u nas remont był na "wariackich papierach" w trakcie było planowanie nie miałam czasu zapoznać się wieloma rzeczami. Choć mamy coś nietypowego dołączę linka mam nadzieję, że się nie pogniewasz https://picasaweb.google.com/117658013271932697882/Mieszkanko?authkey=Gv1sRgCPjs6LjIl4a8vwE# zdjęcia sprzed 2 lat, niebieski pokój zamienił się w kino, reszta pozostaje bez zmian. Myślę by dać chłodziarkę pod piekarnikiem bo tylko tam mam miejsce Pozdrawiam. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez sylwia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 nilaf jest ich moim zdaniem za duzo, dają takie światlo, że prawie ich nie używam, za mocne jak dla mnie, operacje mozna przeprowadzać, dziś dałabym dwie podwójne sylwia witam i za twoje stwierdzenie" u mnie same niedociągnięcia "dalabym ci po dupie, piękną masz łazienkę , nigdy bym nie pomyślała, że zieleń moze tak bajecznie wyglądać, naprawdę bosko, no i oczywiscie superowa kuchnia ale to wiadomo:)Szafa u córki jest z ikei ale juz niedostępna, ale jest teraz bardzo podobna, winiarka to liebherr,a mieszkam na śląsku dzięki dziewczyny za info z moim salonem, interwencja podjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia25 30.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dziękuję Reniu za info, już pokazuję mojemu lubemu I za pochwałę łazienki :* Zieleń w łazience to wybór lubego bo ja nie mogłam się zdecydować między fioletem a turkusem więc między czasie on podjął decyzję. Ładnie wyszło choć to nie cała łazienka, toalety brakuje na fotkach bo tam pralka i suszarka odsłonięte ale muszę się zabrać właśnie za te szafy by sprzęt zabudować, bo każdym pomieszczeniu brak szaf. Póki co przerabiam kuchnie własnie wstawię chłodziarkę i listwy ledowe wymienię na te wielokolorowe by móc trochę koloru wpuścić, od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 to mojahttp://www.liebherr.pl/HG/pl-PL/products_pl-hg.wfw/id-484494-0_9580-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 a sylwia jeśli to nie problem to mozesz u mnie wkleić zdjecia twojego akwarium, mój mąż je zobaczył i podobno duże rybki macie, wiec chętnie by tak z bliska, teraz nie mam już na akwarium miejsca:D to niech oczy chociaż nacieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts