Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj RENI !

Od dawna jestem fanką Twoich wnętrz.Gratuluję pięknego domku!!!

Zaciekawił mnie Twój post odnośnie postawienia nowoczesnej stodoły

Czy mogłabyś zdradzić jaki projekt wybrałabyś teraz?

Wiem, że kiedyś wspominałaś o PROSTYM z pracowni DOMY Z WIZJĄ.

A może jeszcze coś innego?

Pozdrawiam

Witam :)

Reniu ja do Ciebie znowu z pytankiem, możesz mi podlinkować swoją chłodziarkę do wina? My przy remoncie się zastanawialiśmy w końcu miała się pojawić na strychu gdzie miało być kino i bilard ale plany się zmieniły kino jest na dole póki dziecka nie ma więc i chyba na chłodziarkę zrobię miejsce w kuchni tylko nie wiem jaką ??

Reniu i jeszcze jedno Ty mieszkasz gdzieś koło Poznania?? Jak zobaczyłam Ciebie na fotce z dziećmi to jakaś bardzo znajoma buźka mi się wydała, albo mi się tylko tak wydawało. W ogóle piękna z Ciebie kobietka w przecudnym domku :)

Pokój córeczki prześliczny zakochałam się, skąd szafa czy robiona na zamówienie?

Zazdroszczę gustu i pomysłowości.

Tak jak patrzę u mnie to same niedociągnięcia. I dużo bym zmieniła tyle że u nas remont był na "wariackich papierach" w trakcie było planowanie nie miałam czasu zapoznać się wieloma rzeczami. Choć mamy coś nietypowego :) dołączę linka mam nadzieję, że się nie pogniewasz https://picasaweb.google.com/117658013271932697882/Mieszkanko?authkey=Gv1sRgCPjs6LjIl4a8vwE# zdjęcia sprzed 2 lat, niebieski pokój zamienił się w kino, reszta pozostaje bez zmian. Myślę by dać chłodziarkę pod piekarnikiem bo tylko tam mam miejsce :(

Pozdrawiam.

Edytowane przez sylwia25

nilaf jest ich moim zdaniem za duzo, dają takie światlo, że prawie ich nie używam, za mocne jak dla mnie, operacje mozna przeprowadzać, dziś dałabym dwie podwójne

sylwia witam i za twoje stwierdzenie" u mnie same niedociągnięcia "dalabym ci po dupie, piękną masz łazienkę , nigdy bym nie pomyślała, że zieleń moze tak bajecznie wyglądać, naprawdę bosko, no i oczywiscie superowa kuchnia ale to wiadomo:)

Szafa u córki jest z ikei ale juz niedostępna, ale jest teraz bardzo podobna, winiarka to liebherr,a mieszkam na śląsku

dzięki dziewczyny za info z moim salonem, interwencja podjęta

Dziękuję Reniu za info, już pokazuję mojemu lubemu :) I za pochwałę łazienki :D :*

Zieleń w łazience to wybór lubego bo ja nie mogłam się zdecydować między fioletem a turkusem więc między czasie on podjął decyzję. Ładnie wyszło choć to nie cała łazienka, toalety brakuje na fotkach bo tam pralka i suszarka odsłonięte ale muszę się zabrać właśnie za te szafy by sprzęt zabudować, bo każdym pomieszczeniu brak szaf.

Póki co przerabiam kuchnie własnie wstawię chłodziarkę i listwy ledowe wymienię na te wielokolorowe by móc trochę koloru wpuścić, od czasu do czasu :)