Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dlaczego przedszkola nie interesuja się dziećmi ,które pomimo obowiązku do niego nie chodzą?????U nas w grupie jest jeden chłopak w kwietniu był 3 razy teraz po weekendzie majowym chodził tydzien i znowu nie chodzi.Po podwórku biega ,okaz zdrowia tylko lenistwo i marudzenie .

Interesują się :yes:. Po to jest rejonizacja, itp.

Ale kiedyś w styczniu dostałam ucznia, który przez pół roku do żadnej szkoły nie chodził. Matka go przyprowadziła, bo sąd narzucił jej karę grzywny (5 czy 7 tys. złotych, teraz nie pamiętam). Czasami to trwa, bo wszystko trzeba na drodze sądowej, a na niektórych rodziców tylko finansowe konsekwencje działają, kurator na przykład nie.

https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1601/#findComment-6449620

meli sorry nie obraź się ale czyli kombinujesz? bo nie masz zamiaru pracy znlaleźć:D

Nie Reni... szukam na powaznie...ale w tych miejscach gdzie moge zaczynac od godz 9.

Juz roznioslam cv po 20 roznych miejscach przed Bozym Narodzeniem...czekalam na odpowiedzi i je otrzymywalam ze niestety duzo chetnych i bla bla bla..polecaja sie na przyszlosc..

Teraz jest duzo ofert ale na wakacje..a wakacje to ja chce w PL spedzic ;)

Teraz uderzyc chce w poczte :D moze tam mi sie poszczesci..

Kombinowac nie moge bo urzad dzwoni tam gdzie mam zapisane info w tym przekletym dzienniczku...

https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1601/#findComment-6449674