yokasta 14.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Magda, ta pierwsza torebka jest ładniejsza. Druga bardziej na ludowo - koronkowe wykończenie klapy i ten ażur w zupełnie innym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hejka!!! Też wczoraj miałam napisać ,że pierwsza ładniejsza ale mi umknęło ,bo zaczęłam o czymś innym :lol2:. Pogoda tragiczna aż płakać się chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dzięki - pierwsza ładniejsza macie rację. Mirka czytałaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Zakupoholiczki Czy któraś jest zainteresowana tym płaszczykiem i sukienkami ? Mam wymiary, niestety córka anny-marii będzie je miała za duże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 JA jestem nie lepsza....So kupiłam kaloszki: http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/08/08/70/4208087057 a sobie hiszpańskie buciki: http://images56.fotosik.pl/668/523166a86283b92c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.05.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mirela, kaloszki świetne. Uwielbiam takie buty "z golfem" Magda, torebka pierwsza świetna. Druga - góralsko, przaśna, co nie znaczy, że brzydka, ale to zupełnie coś innego. Ja bym brała pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 zaczekam na wyprzedaże - wczoraj sprawdzałam i camelowo-żółtych 4 szt mam - fakt nie takie małe ale mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 hejka laski kalosze bomba, gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Su;per kalosze Takie hiszpanki miałam kiedyś Kurcze ,młodej dzisiaj tak dobrze się spało ,że obudzić się nie umiała. Przez to jestem w tył z pracą ( ja nierób ) bo dopiero z przedszkola wróciłam i z zakupów . Dzisiaj u nas pierwszy raz odbierają odpady zielone i chyba na naszej wiosce wystawiliśmy najwięcej worków 22 :D:D współczuje temu ,który to otwiera:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Kaloszki za 15,50 plus przesyłka A buciki nowe (na spodzie jeszcze naklejka była) skóra w środku i na zewnątrz - 57 plus przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ciezkawe te buty, albo tylko ta klamerka taka troche... ale ja sie nie znam, obcasow nie nosze a 'juziowych' kaloszkow nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 to gdzie takie tanie kaloszki, są 38 roz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 na all udało mi się jeszcze upolować super bezrekawnik z Gapa za 15 pln,biały, cudo, tez dla So... ta sama sprzedająca. Reni - kaloszki włoskie, więc pewnie w PL ciężko takie dostać ann, nie wygladaja na nodze cięzkie, są cudowne... zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia. Mam sukienke czarną w białe grochy taką stylizowana na lata 30-40 i buciki wygladają do niej super. Kiedys o spodniach dzieciaków rozmawiałyście. Te zakupy zrobiłam właśnie przy okazji zakupu spodni. Dla Sonii cięzko kupić w naszych sklepach spodnie. Są za szerokie w pasie a już za krótkie na wysokość. W sumie tylko nexty szyją długie i wąskie. Więc kupuje na all uzywki, ceny do 30 pln max. A że So ciągle na kolanach więc średnio parę w miesiącu conajmniej musze kupić. Ostatnio kupiłam hurtem 6 par. Będzie na pół roku spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 wobec tego czekam(y) na dowod - zdjecie w sukience w biale grochy z tymi bucikami osobiscie przezywalabym koszmar gdybym musiala chodzic w sukienkach i butach na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mirela czyli na all szukasz? ale kaloszki używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 wobec tego czekam(y) na dowod - zdjecie w sukience w biale grochy z tymi bucikami osobiscie przezywalabym koszmar gdybym musiala chodzic w sukienkach i butach na obcasie ja tak samo - sukienki tylko na wyjścia a już koszmarem dla mnie jest sukienka + rajstopy a fuuuuuuuuuuuuuj - jakby reklamówki na nogach mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) ann... nie pstrykam sama sobie fotek a już tym bardziej nie chwalę się nimi na necie Może kiedyś znajde jakąś z imprezy...... Tak Reni, ja uzywki kupuję. Mam zachcianki a nie stac mnie na nie, więc sobie radze jak sie da. Pisałam kiedyś, że w szmateksach kupuję i na all (przewaznie next, atmosphere, gap). Jak potem porównam jakośc do np Zary... to ręce opadają . No ale rozumiem, ze dla kogoś rzeczy używane to bariera nie do przejścia... i dobrze, przynajmniej ratują nasz budżet Na obcasach chodze od niedawna (kilka lat) bo jednak wzrostu mam nieco za dużo i nie lubie na wszystkich patrzec z gory (szczególnie na P.) i tez nie na codzień, no może z 2 razy w tygodniu. Ja pociagami do pracy jadę więc obcasy 6 cm max. 8 cm mam na wyjścia. W 10 cm bym nie potrafiła chodzić chyba . A sukienki.... pierwszą założyłam może w wieku 28 lat. Wczesniej miałam kompleksy, potem nie ten styl (martensy i jeansy wyłącznie), potem styl sportowy u mnie zapanował a teraz powoli ku sukienkom, żakietom i kostiumom się skłaniam. Do pracy na szczęscie chodze ubraja jak chcę, więc te sukienki to nie mus lecz mój wybór. Jak się znam, to gdybym do pracy musiała chodzić w garsonkach to na codzień bym tylko w jeansach chodziła - ja przekorna jestem cholernie. Edytowane 15 Maja 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.05.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 . Dla Sonii cięzko kupić w naszych sklepach spodnie. Są za szerokie w pasie a już za krótkie na wysokość. W sumie tylko nexty szyją długie i wąskie. Więc kupuje na all uzywki, ceny do 30 pln max. A że So ciągle na kolanach więc średnio parę w miesiącu conajmniej musze kupić. Ostatnio kupiłam hurtem 6 par. Będzie na pół roku spokój sporo takich spodni swego czasu było w kappahl, takich na chude i długie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 jezusie u was też tak zimno, a ja mam slipersy i dzinsy 7/8:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mirela ja nie mam nic przeciwko uzywkom, wlasnie szukałam hunterków dla córki na all, ale za uzywane wołają sobie po 200 - 250 zł:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts