Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Su;per kalosze :)

Takie hiszpanki miałam kiedyś :)

Kurcze ,młodej dzisiaj tak dobrze się spało ,że obudzić się nie umiała. Przez to jestem w tył z pracą ( ja nierób ) bo dopiero z przedszkola wróciłam i z zakupów .

Dzisiaj u nas pierwszy raz odbierają odpady zielone i chyba na naszej wiosce wystawiliśmy najwięcej worków 22 :D:D:D współczuje temu ,który to otwiera:lol2::lol2::lol2:

na all

udało mi się jeszcze upolować super bezrekawnik z Gapa za 15 pln,biały, cudo, tez dla So... ta sama sprzedająca.

Reni - kaloszki włoskie, więc pewnie w PL ciężko takie dostać :(

ann, nie wygladaja na nodze cięzkie, są cudowne... zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia. Mam sukienke czarną w białe grochy taką stylizowana na lata 30-40 i buciki wygladają do niej super.

Kiedys o spodniach dzieciaków rozmawiałyście. Te zakupy zrobiłam właśnie przy okazji zakupu spodni. Dla Sonii cięzko kupić w naszych sklepach spodnie. Są za szerokie w pasie a już za krótkie na wysokość. W sumie tylko nexty szyją długie i wąskie. Więc kupuje na all uzywki, ceny do 30 pln max. A że So ciągle na kolanach więc średnio parę w miesiącu conajmniej musze kupić. Ostatnio kupiłam hurtem 6 par. Będzie na pół roku spokój :)

wobec tego czekam(y) na dowod - zdjecie w sukience w biale grochy z tymi bucikami :D

osobiscie przezywalabym koszmar gdybym musiala chodzic w sukienkach i butach na obcasie :) ;)

ja tak samo - sukienki tylko na wyjścia

a już koszmarem dla mnie jest sukienka + rajstopy a fuuuuuuuuuuuuuj - jakby reklamówki na nogach mieć:yes:

ann... nie pstrykam sama sobie fotek a już tym bardziej nie chwalę się nimi na necie :) Może kiedyś znajde jakąś z imprezy......

Tak Reni, ja uzywki kupuję. Mam zachcianki a nie stac mnie na nie, więc sobie radze jak sie da. Pisałam kiedyś, że w szmateksach kupuję i na all (przewaznie next, atmosphere, gap). Jak potem porównam jakośc do np Zary... to ręce opadają :(.

No ale rozumiem, ze dla kogoś rzeczy używane to bariera nie do przejścia... i dobrze, przynajmniej ratują nasz budżet :lol2:

Na obcasach chodze od niedawna (kilka lat) bo jednak wzrostu mam nieco za dużo i nie lubie na wszystkich patrzec z gory (szczególnie na P.) i tez nie na codzień, no może z 2 razy w tygodniu. Ja pociagami do pracy jadę więc obcasy 6 cm max. 8 cm mam na wyjścia. W 10 cm bym nie potrafiła chodzić chyba :).

A sukienki.... pierwszą założyłam może w wieku 28 lat. Wczesniej miałam kompleksy, potem nie ten styl (martensy i jeansy wyłącznie), potem styl sportowy u mnie zapanował a teraz powoli ku sukienkom, żakietom i kostiumom się skłaniam. Do pracy na szczęscie chodze ubraja jak chcę, więc te sukienki to nie mus lecz mój wybór. Jak się znam, to gdybym do pracy musiała chodzić w garsonkach to na codzień bym tylko w jeansach chodziła - ja przekorna jestem cholernie.

Edytowane przez mirela99

. Dla Sonii cięzko kupić w naszych sklepach spodnie. Są za szerokie w pasie a już za krótkie na wysokość. W sumie tylko nexty szyją długie i wąskie. Więc kupuje na all uzywki, ceny do 30 pln max. A że So ciągle na kolanach więc średnio parę w miesiącu conajmniej musze kupić. Ostatnio kupiłam hurtem 6 par. Będzie na pół roku spokój :)

sporo takich spodni swego czasu było w kappahl, takich na chude i długie dziewczynki :cool: