Magda_lena85 15.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Reni na 3 spos mogę rozumieć to co napisałaś - tzn rozumiem wszystko kwestią kasy - ile zarabia ten utrzymujący - ale myślę, że coraz więcej kobiet ma taki charakter, że nawet pracując niezgodnie z kwalifikacjami rwie się bo zamknięcie w domu 24 na dobę to najgorsza rzecz. Zawsze podziwiałam kobiety - które siedzą z własnej woli z dziecmi, robią obiady i sprzątają i mówią, że się realizują ( nie wierzę ze takie na 100% są szczęsliwe) - tym bardziej, ze wtedy mąż nie wraca o 15 żeby utrzymać rodzinę ale o 19....nie dla mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda ale ty mowisz o innej rzeczy, ja mowie o kobiecie ktora pracy szuka, chce pracowac, a mimo to wypomina jej sie ze nie parcuje i nie zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mój wraca o `15 .Ja Magda w tym momencie jeszcze przed handlem sie bronię ale za chwilę sie poddam i pójdę robić jak niewolnik .Jak ktos jeszcze nie pracował to nie wie co to za robota i jak traktuja cie ci co przychodzą do sklepu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mirka jak masz wolnych krasnali bo przecież za duzo u ciebie roboty nie ma, skoro też coś robisz, to podeślij mi tych twoich, adres znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda ale ty mowisz o innej rzeczy, ja mowie o kobiecie ktora pracy szuka, chce pracowac, a mimo to wypomina jej sie ze nie parcuje i nie zarabia takiemu to w d. bym dała i tyle Ja Magda w tym momencie jeszcze przed handlem sie bronię ale za chwilę sie poddam i pójdę robić jak niewolnik .Jak ktos jeszcze nie pracował to nie wie co to za robota i jak traktuja cie ci co przychodzą do sklepu . rozumiem Mirka - ale temu komuś wpier ode mnie jak od siebie nie możesz wierzę w to, że jednak znajdziesz - podobno coraz więcej ofert i my w dość dobrym rejonie mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) nie pracował to nie wie co to za robota i jak traktuja cie ci co przychodzą do sklepu . mirka nie nie przesadzaj, ja jestem zawsze w sklepie miła dla obsługi i traktuję wszystkich z szacunkiem no chyba ze sprzedawca ma focha jak stąd do warszawy, to co innego, ale dzis raczej wszyscy są bardzo życzliwi Edytowane 15 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 zależy gdzie - wg mnie w "sieciówkach" zawsze najbardziej zmierzły jest kierownik:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja tez z szacunkiem , 10 min przed zamknięciem nie wchodzę , w niedziele na zakupy staram się nie jeździć . jedno jest pewne w handlu orka jest niezła ,ja mam kręgosłup tak zjechany ,że masakra .Na nogach za długo stac nie mogę bo masakra z nim. Wiadomo wszystko zależy od branży i od ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 oooooooo słońce wyszło moze i do Was dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 miałam pisac ,że u nas juz nie pada i nawet ,droga wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 w niedziele na zakupy staram się nie jeździć . bo w tyg masz czas, ja spozywkę zawsze robie w tyg ale jak jadę na ciuchowe to zawsze w niedziele, w tyg nie mogę sobie na spędzenie 4 czy 5 godzin w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja ciuchy w trakcie wiadomo kiedy spożywka też w weekend nie pamiętam kiedy była w CH - jak już to do ikea bo wtedy jest z kim Młodego zostawić chociaż ostatnio dużo z neta zamawiam - bo większy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mam farbki do malowania na tkaninach - i potrzebuję dla Młodego koszulki na ramiączkach szerokich białe bez wzoru - i wiece, że nie umiem nigdzie znaleźć - może w tesco???? H&M - ostatnio kupiłam, są w dwupaku, ale białe pakowane z szarymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja tez dużo z neta, ale jak musze dzieciom przymierzyć to niestety w niedzielę sie jedzie, potem jeszcze ikea i 5 godzin mija nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 My na ciuchowe też czasami w niedziele jedziemy przez to ,że uderzamy na Katowice albo Gliwice i wtedy zaopatrujemy się wszyscy .Jak brzydka pogoda to jedziemy po pracy męża No i ostatnio dużo przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 H&M - ostatnio kupiłam, są w dwupaku, ale białe pakowane z szarymi. mam ten 2pak Ilonka ale po praniu szmatawate - jako podkoszulki je używam... a ja je będę robiła jak Olga w kropki do tesco zaraz skoczę ja tez dużo z neta, ale jak musze dzieciom przymierzyć to niestety w niedzielę sie jedzie, potem jeszcze ikea i 5 godzin mija nie wiem kiedy a mojemu młodemu 99% z neta tylko wyprzedaże stacjonarnie ogólnie bardzo lubię tesco "kupuj i jedź" bo mam blisko pracy - więc po drodze do domu nie musze chodzić tylko płacę i mam w aucie. Wygodna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Na all tez kupujemy - to smykałka mężusia ,znajduje okazje i licytuje np. te ramoneskę i trencz z Zary z metkami za 40 i 50 zł upolował .Kosmetyki tez all ,podkład w sklepie za chyba 60 zl a tam za 23 ostatnio kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mirka a ile twoja cora ma lat, 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Od 5 maja już 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No co wy dziewczyny z tą niedzielą, nie stać nas, żeby sklepy w weekendy były zamknięte, nie wiem, ile sprzedawca by wtedy zarabiał, ludzie mają czas na zakupy głównie w weekendy, dzięki temu jakoś się wszystko kręci. Ja pracowałam na studiach w sklepie. Super fucha. Lepsze traktowanie niż w szkole i zarobki też w sumie lepsze . Zwłaszcza w ubraniowych, w CH. No i jest kiedy odpocząć, kawę wypić, bo do południa pusto, a często nawet i po południu. Tylko pamiętam, że jak towar przyszedł, to po zamknięciu CH, po 21 się robiło przez pół nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts