mirkamis 15.05.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no ja ciuchowego jeszcze nie zaliczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no pewno ze nas nie stac, dlatego jak ja jadę to zawsze w wekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A możliwe Magda z tą jakością. Daj znać, jak gdzieś znajdziesz lepsze, ja szukam od miesiąca i już nie mam pomysłu, też mi zależy na zwykłych, prostych podkoszulkach, żeby na lato były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) mirka to skąd wiesz ze tak źle w ciuchowych, ja wiem ze w zarze dobrze płacą, a zawsze można awansowac na kierownika, tylko z taką myślą trzeba iść, dziś podaję ciuchy ale jutro zarządzam podawanie Edytowane 15 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no ja ciuchowego jeszcze nie zaliczyłam Ja tylko o ciuchowym mówię, polecam, zarobki nie są najniższe, przynajmniej tutaj w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 laski beneton ma zwykłe białe podkoszulki pakowane po 3 czy 2 szt, na promo sie opłaca, w sumie normalnie tez nie są drogie a fajne jakościowo, zawsze przy kasach są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja ogólnie do handlu źle nastawiona .Uparta jestem i myślę ,że nie po to studiowałam i teraz chcę w zawodzie.Do czasu ,bo za chwile się poddam i do sklepu pójdę .Głodem nie przymieramy ,w dom dalej inwestujemy ,kredyt spłacamy ,wiadomo ,że jak dojedzie druga wypłata to będzie lepiej aale na ten czas jeszcze liczę ,że znajdę nie w handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 laski beneton ma zwykłe białe podkoszulki pakowane po 3 czy 2 szt, na promo sie opłaca, w sumie normalnie tez nie są drogie a fajne jakościowo, zawsze przy kasach są Benetton nie rozmiaru mojego dziecka . Tam jest od dwóch lat wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mirka ja Ci mogę o HM napisać - szwagrowa zrobiła tam karierę od kasy po kierownika sklepu - dość dużo plusów i nie są nastawieni na obsługę klienta w sensie "co podać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja ogólnie do handlu źle nastawiona .Uparta jestem i myślę ,że nie po to studiowałam i teraz chcę w zawodzie.Do czasu ,bo za chwile się poddam i do sklepu pójdę .Głodem nie przymieramy ,w dom dalej inwestujemy ,kredyt spłacamy ,wiadomo ,że jak dojedzie druga wypłata to będzie lepiej aale na ten czas jeszcze liczę ,że znajdę nie w handlu Jasne Mirka, rozumiem, że nie chcesz. Próbuj wyżej. Ja też nie chciałam po studiach wracać do sklepu, ale z perspektywy widzę, że nie było tak źle, no i kumpela była ostatnio zatrudniona w TKMaxx i opowiadała, że tam wszyscy po studiach, takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 moim zdaniem mirka jak byś nie miała studiów to moze i musiałabyś tak pracować ale skoro je masz to naprawdę masz szanse awansować i mieć fajną pracę, co ci zalezy zaryzykować, sama piszesz ze z głodu nie umierasz, idziesz do pracy , nie fajnie to rezygnujesz, prawda? jesli trafi ci sie praca w swoim zawodzie to zmienisz, wydaje mi sie ze nie masz nic do stracenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 skoro i tak "siedzisz" w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 "handel" to też dalekie określenie bo handel to również dobrze zarabiający np przedstawiciele handlowi, albo np mój brat handel a pracuje w automotiv - nadzoruje dostawy z Rpa i argentyny - czy mówicie o stricte sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.05.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No ja sobie daję jeszcze miesiąc póxniej tam uderzam . Spadam po młodą i jeszcze obiad kończę na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dzisiaj handlem jest prawie wszystko, bank też sprzedaje usługi finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dlatego pole "manewru" jest dość szerokie - koleżanke ze studiów z 5 na dyplomie jest przedstawicielem medycznym - wiadomo zarobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ale jeszcze 10 lat temu medyczni zarabiali kokosy, plus fajne fury, dzis im się trochę ukróciło, zwłaszcza tym dopiero zaczynającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ona zaczynała na II roku studiów - w amerykańskiej firmie teraz jest głównym na PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 czyli ma zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 wielu farmacełtów też szło na medycznych, zarabiają duzo, na pewno więcej niż na etacie w aptece u kogoś, ale wiadomo to nie była praca marzeń, ale wielu złapało srokę za ogon, pewno nieświadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts