Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Daję linki do filmików :) Mojego lubego podczas remontu tylko interesowało akwarium w centralnym punkcie mieszkania i byle jak największe.

1 akwarium

w salonie

2 akwarium

w sypialni

fotki jak pomniejszę to załączę.

Tak na marginesie koszty akwarium był praktycznie na tym samym poziomie co kuchnia z wyposażeniem.

Edytowane przez sylwia25

Tak na marginesie koszty akwarium był praktycznie na tym samym poziomie co kuchnia z wyposażeniem.

chyba k.....a żartujesz, czyli mój mąż może tylko popatrzeć na twoje:D, a tak na serio, jakiego rzędu to są pieniądze, wyślij na priva info, ja za kuchnie z wyposażeniem nie dałam mało ale aż nie chce mi się wierzyć, że to taka kasa

chyba k.....a żartujesz, czyli mój mąż może tylko popatrzeć na twoje:D, a tak na serio, jakiego rzędu to są pieniądze, wyślij na priva info, ja za kuchnie z wyposażeniem nie dałam mało ale aż nie chce mi się wierzyć, że to taka kasa

Reni możesz podać producenta twojej kuchni. Ja mam teraz też białą kupowaną z wystawy od Rust-a w promocji. Wiadomo było taniej ale i tak drogo. ale warta swojej ceny jeszcze ja zamierzam sprzedać! W domu też będzie biała bo nie wyobrażam sobie innego koloru.

dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:)

Witam anso.

wydaje mi się że takie okno jest możliwe my w domu także takie mamy przesuwane w bok w sumie 2 tafle w sumie 3,60m plus ramy.

dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:)

wysokość 2,3m ,moim zdaniem z drewna takie okno jak najbardziej do zrobienia, aluminiowe też ale nie wiem jak plastikowe

Domek ekstra!

Trochę się stron narobiło i nie wiem czy ktoś pytał już o ławkę w wiatrołapie? Możesz zdradzić czy to gotowy wyrób (jaki?) czy też na zamówienie i z czego jest wykonana?

to ławka z Bo Concept, fornir dębowy bejcowany na czarno, poduszka jakaś skóra, pozdrawiam i witam

Witaj Reni:)

Kiedys wspominałaś że okolo raz na rok muszisz myć fugi w plytkach podłogowych , myłaś je już? Jeśli tak jaki środek polecasz ?

Aha chciałam się przypomniec odnośnie czajniczka z podgrzewaczem z ikea pamiętasz może?

Pozdrawiam

Dorota

witam normalny cif czy inne mleczko do czyszczenia, najważniejsza to szczotka:D , o ikei pamietam ale jeszcze nie byłam, obawiam sie że wcześniej niz w marcu nie będę

Witaj Reni:)

Kiedys wspominałaś że okolo raz na rok muszisz myć fugi w plytkach podłogowych , myłaś je już? Jeśli tak jaki środek polecasz ?

Aha chciałam się przypomniec odnośnie czajniczka z podgrzewaczem z ikea pamiętasz może?

Pozdrawiam

Dorota

Dorotko jeżeli jesteś zainteresowana czajniczkiem z podgrzewaczem to tutaj są b. ładne:)))

http://allegro.pl/dzbanek-z-podgrzewaczem-lubiana-sonia-1500-ml-i2081304764.html