nilaf 31.01.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Reniu, dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia25 31.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Daję linki do filmików Mojego lubego podczas remontu tylko interesowało akwarium w centralnym punkcie mieszkania i byle jak największe. 1 akwarium w salonie 2 akwarium w sypialni fotki jak pomniejszę to załączę. Tak na marginesie koszty akwarium był praktycznie na tym samym poziomie co kuchnia z wyposażeniem. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez sylwia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tak na marginesie koszty akwarium był praktycznie na tym samym poziomie co kuchnia z wyposażeniem. chyba k.....a żartujesz, czyli mój mąż może tylko popatrzeć na twoje:D, a tak na serio, jakiego rzędu to są pieniądze, wyślij na priva info, ja za kuchnie z wyposażeniem nie dałam mało ale aż nie chce mi się wierzyć, że to taka kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 01.02.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 chyba k.....a żartujesz, czyli mój mąż może tylko popatrzeć na twoje:D, a tak na serio, jakiego rzędu to są pieniądze, wyślij na priva info, ja za kuchnie z wyposażeniem nie dałam mało ale aż nie chce mi się wierzyć, że to taka kasa Reni możesz podać producenta twojej kuchni. Ja mam teraz też białą kupowaną z wystawy od Rust-a w promocji. Wiadomo było taniej ale i tak drogo. ale warta swojej ceny jeszcze ja zamierzam sprzedać! W domu też będzie biała bo nie wyobrażam sobie innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 hanah ja mam kuchnię z WFM, bo rust był jeszcze droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 03.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witaj Reni!Powiedz mi prosze czy ten obrazek w pokoju córki nad biurkiem ten z motylkami to ikea?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.02.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 majchrowskadorota, odpowiem za reni. To Ikeahttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50185826/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 03.02.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 reni prosze podaj wymiary twojego okna tarasowego przesuwnego. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 reni prosze podaj wymiary twojego okna tarasowego przesuwnego. dziekuje i pozdrawiam witam w salonie 3,80 m a w jadalni 2,70 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 04.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia25 04.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:) Witam anso. wydaje mi się że takie okno jest możliwe my w domu także takie mamy przesuwane w bok w sumie 2 tafle w sumie 3,60m plus ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Rere dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 dzieki wielkie!!ja mysle o 4m oknie przesuwnym i nie wiem czy jest to do zrobienia w postaci 2 tafli? może zmiejsze je do Twoich rozmiarów żeby problemu nie było! Co o tym sądzisz?jeszcze jakbyś mi podała wysokość byłabym wdzięczna. pozdrawiam:) wysokość 2,3m ,moim zdaniem z drewna takie okno jak najbardziej do zrobienia, aluminiowe też ale nie wiem jak plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 05.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Domek ekstra!Trochę się stron narobiło i nie wiem czy ktoś pytał już o ławkę w wiatrołapie? Możesz zdradzić czy to gotowy wyrób (jaki?) czy też na zamówienie i z czego jest wykonana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Domek ekstra! Trochę się stron narobiło i nie wiem czy ktoś pytał już o ławkę w wiatrołapie? Możesz zdradzić czy to gotowy wyrób (jaki?) czy też na zamówienie i z czego jest wykonana? to ławka z Bo Concept, fornir dębowy bejcowany na czarno, poduszka jakaś skóra, pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witaj Reni:)Kiedys wspominałaś że okolo raz na rok muszisz myć fugi w plytkach podłogowych , myłaś je już? Jeśli tak jaki środek polecasz ?Aha chciałam się przypomniec odnośnie czajniczka z podgrzewaczem z ikea pamiętasz może?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witaj Reni:) Kiedys wspominałaś że okolo raz na rok muszisz myć fugi w plytkach podłogowych , myłaś je już? Jeśli tak jaki środek polecasz ? Aha chciałam się przypomniec odnośnie czajniczka z podgrzewaczem z ikea pamiętasz może? Pozdrawiam Dorota witam normalny cif czy inne mleczko do czyszczenia, najważniejsza to szczotka:D , o ikei pamietam ale jeszcze nie byłam, obawiam sie że wcześniej niz w marcu nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 07.02.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj Reni:) Kiedys wspominałaś że okolo raz na rok muszisz myć fugi w plytkach podłogowych , myłaś je już? Jeśli tak jaki środek polecasz ? Aha chciałam się przypomniec odnośnie czajniczka z podgrzewaczem z ikea pamiętasz może? Pozdrawiam Dorota Dorotko jeżeli jesteś zainteresowana czajniczkiem z podgrzewaczem to tutaj są b. ładne:))) http://allegro.pl/dzbanek-z-podgrzewaczem-lubiana-sonia-1500-ml-i2081304764.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 07.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziekuję nilaf. On jest chyba taki sam wizualnie jak z ikea. Reni bardzo Ci dziekuję za pamieć i chęci. Kupię ten z allegro.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 08.02.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 dzieki dziewczyny za odpowiedz! chyba zrobie tak jak u was 3,60:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts