Ilona Agata 15.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Ja mam znajomą, która robiła doktorat (humanistka), ale pracowała jako agent nieruchomości na prowizjach (wiecie, praca dla oszołomów), ale była dobra w tym, co robiła, świetnie zarabiała (ma dwa mieszkania: w Poznaniu i Sopocie, kilka razy do roku egzotyczne wakacje: Dominikana, Tajlandia itp.), awansowała na kierownika, potem była już doradcą inwestycyjnym, szefem doradców, a teraz pracuje na wysokim stanowisku w banku. Mogła iść na etat do szkoły, haha, lub właśnie brnąć dalej tam, gdzie była, czyli w handlu. Edytowane 15 Maja 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dlatego spryt w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) dlatego spryt w cenie Dokładnie, zaczynała w boomie, a jak przyszedł kryzys, to poszła w stronę finansów, nie nieruchomości. I wiecie: doktorat, a praca prowizyjna za grosze na usługach u kogoś. I świetnie na tym wyszła! Dlatego czasami nie ma co się przeceniać (swojego wykształcenia, studiów - dzisiaj to nic nie znaczy). Edytowane 15 Maja 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 spryt no nie wiem, chyba racjonalne myślenie, mimo iż została wykształcona do pracy w szkole myślała gdzie może zarobić więcej i się rozwijać bo w szkole to raczej nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dlatego czasami nie co się przeceniać (swojego wykształcenia, studiów - dzisiaj to nic nie znaczy). dobrze powiedzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 spryt no nie wiem, chyba racjonalne myślenie, mimo iż została wykształcona do pracy w szkole myślała gdzie może zarobić więcej i się rozwijać bo w szkole to raczej nie można No nie, to jest ten minus. Awans dostaje się z automatu. Niby są jakieś egzaminy, ale szczerze - nie znam nauczyciela, który by nie zdał. Im dłużej pracujesz, tym masz lepiej, nieważne jak pracujesz, należy się za wysługę lat i tyle. A w pewnym momencie po prostu jest sufit, koniec drogi, dalej nic nie ma. To nie jest praca dla ambitnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja Wam powiem, ze wykształcenie jest w cenie ale sensowne - nie kolejna pedagogika i filozofia....u nas w pracy są tacy specjaliści których jest kilku w całej Polsce zarabiają niektórzy więcej niż nasz prezes.. takze wszystko z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 w takim razie ....nie przejmuje sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 meli a to czemu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jak to zrobic, zeby sie nie narobic, a zarobic :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 bogaty mąż :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 bo ja z tych bez wyzszego...tylko srednie nie moja wina ze przed oltarz poszlam... pozniej dziecie i wyjazd... wyjechalam do Niemiec zarobic na studia... mialam zaczynac i nie zaczelam to jego wina, jego nie moja.... i sobie tlumacze tak jak moja bratowa czesto mowi: wziąłeś Panią, to rób na nią :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 meli zmartwię cię ale ta zasada odeszła do lamusa jak choćby nawet to hasło - za wysługę lat, oj już nieobowiązują, dziś musisz się najebać aby cokolwiek zarobić:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 wez mnie tu nie denerwuj bo bede lacina sypac poki co, moj sie smieje a ja zakupy robie aaa i zaproponowal mi zebym na studia poszla w PL teraz to niech spada...nie mam glowy do tego chyba ze biznesa otworzy a ja bede pania prezes... to moze pojde sladem kolezanki z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 chyba ze biznesa otworzy a ja bede pania prezes... to moze pojde sladem kolezanki z fm a o kim mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 chyba ze biznesa otworzy a ja bede pania prezes... to moze pojde sladem kolezanki z fm a o kim mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 a o kim mowa? plyta ci sie zaciela powtarzasz sie jak o kim... no pani prezes...to pani nie wie? a komu jeszcze 4 lata zostaly? miiii nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mirka!!!! jak tam ksiazka?? zaczelas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 melcia chętnie bym Panu Prezesowi oddała te 4 lata:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 jaki w tym problem Reniiii nie obrazaj sie tylko..bo to nie bylo po zlosliwosci ... musze od kogos brac przyklad zeby wyjsc na ludzia trafilam na forum wiec sie zaczynam inspirowac..zaczne od uprawiania sportu bo z zakupami coraz lepiej sobie radze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts