Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bo miałam na kompie - raczej się szybko nie zmobilizuję do wyciągnięcia z szafy, prasowania i robienia zdjęć;)

dziś z Młodym robiliśmy DIY - koszulki na ramkach i farba do tkanin

ja robiłam w groszki:

http://images65.fotosik.pl/982/33e3624da1dfb6d6.jpg

a to Albinoskowa Abstrakcja - sam namalował i od razu w niej chodził po domu :D

http://images63.fotosik.pl/980/48244795c3923b41.jpg

Albinoska koszulka najlepsza :) oczywiście bez urazy :D

Reni ciuszki doszły ,na moją jeszcze za duże więc poleżą w szafie i poczekają :) ale super :) jestem zadowolona .

Co do stroju ,nawet nie miałam siły go pooglądać , 3 godziny robiłam z młodą eko gitarę na konkurs do przedszkola .Kręgosłup starki chyba mi zaraz pęknie ,więc mykam pod prysznic i do łóżka żeby odpoczął .

Nowo wystawione ubranka jutro pooglądam ,chyba ,że ktoś mnie ubiegnie :D i nic do oglądania już mieć nie będę :D.Jedynie buty odpadają bo mojej buta z wyprzedzeniem nie kupię .

Mirka to sie cieszę, ten płaszczyk wydaje mi sie prawie nieużywany spódniczka nowka, tylko ten sweterek jakby przy szyi sie pruje ale chyba da sie to przyszyć, tzn złapać nitka wystarczy, kurczę i juz nie pamietam co tam jeszcze kupiłaś, mam jeszcze świetny puchowych, zimowy płaszcz z zary:D

Co do mniejszych ciuchów, sprawdzę co mam jeszcze na strychu

Magda, w jakich rozmiarach te krótkie rękawki, już mówię które:

- czarny rozpinany przy szyi,

- z kieszonką,

- polo.

I cena?

czarny zara 2-3 lata

z kieszonką z HM 104

polo 2-3 lata lupilu

Czyli Ilonka u Was za rok będą - Albik je nosił jak skończył 2 lata, z kieszonką i polo nie noszone - bo za małe kupiłam :lol2:

Ilona ogólnie na roczne, półtoraroczne nie mam - wzięła koleżanka wszystko.

Teraz zostały mi 2+