Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no Ilonka - są prawie nie noszone - ale na 100% na te lato będą za duże, nie będę ukrywała:)

eeetam...ja zawsze mlodego ubieralam w duzo za duze podkoszulki ;) a ilonkowy kuku to kawal chlopa :)

teraz mloda ma niektore koszulki na 104, a krotkie spodenki na 92 i tak jej spadaja (bo pieluch juz od 2mcy nie nosi);)

eeetam...ja zawsze mlodego ubieralam w duzo za duze podkoszulki ;) a ilonkowy kuku to kawal chlopa :)

teraz mloda ma niektore koszulki na 104, a krotkie spodenki na 92 i tak jej spadaja (bo pieluch juz od 2mcy nie nosi);)

Czyli kiedy odpieluchowałaś? I opowiadaj jak? Bo ja mam dość ganiania mojego po całym pokoju jak zrobi grubszą sprawę :mad:. Dzisiaj usiadł, po czym wszedł w to stopą, kolanem, a na końcu ręką :bash:. Mam za słaby refleks. Po każdej kupie - prysznic, czyli będzie ze cztery razy dziennie :bash:. Czas na nocnik :wtf:.

mój odpieluchowany jak miał 2.5

wcześniej owszem usiadł na nocnik./wc - ale i tak sikał w majty, posiedział po czym wstał i zsikał się w gatki :)

moim zdaniem dziecko samo pokaże, ze jest gotowe sadzać tak ale "na siłę" nie

Haha, to długa droga przed nami ;).

Mi nie chodzi o odpieluchowanie w sumie, ale problematyczne jest zmienianie pieluchy przy grubszej sprawie, bo się nie położy na plecach. Nie i już. Nawet ja we dwójkę przewijamy, to go nie możemy utrzymać :).

Reni no ceny niezbyt - ja poluję na 2 rzeczy ale zaczekam aż będę tańsze :) ale na razie w innych "blogosfery" promocji nie ma.

Booso ma też fajne http://www.booso.pl/pl/shop/all

ja czekam na SALE w CH - i tam młodego zaopatrzę na sezon najbliższy :)

Ilonka - ja robiłam tak, ze ściagałam pampersa, chusteczką a dokładnie w wannie - stał i trzymał się a ja prysznicem :) też się kręcił jak chciałam na podłodze

Czyli kiedy odpieluchowałaś? I opowiadaj jak? Bo ja mam dość ganiania mojego po całym pokoju jak zrobi grubszą sprawę :mad:. Dzisiaj usiadł, po czym wszedł w to stopą, kolanem, a na końcu ręką :bash:. Mam za słaby refleks. Po każdej kupie - prysznic, czyli będzie ze cztery razy dziennie :bash:. Czas na nocnik :wtf:.

mlody sie odpieluchowal tez tak przed 2gim rokiem ale w nocy mial jeszcze ze 2-3 mce, a mloda zaczela mowic siusiu jakies 4mce temu, a potem przestalam jej zakladac pieluche w dzien a jak zaczela sie budzic z sucha to zrezygnowalam tez z tej nocnej no i sie udalo ;) mamy i nocnik i nakladke na toalete, z nocnika umie sama skorzystac :)