Magda_lena85 15.05.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 na 86 jest tylko ta kratkowana ( jasna) przy czym ona 86-96 noszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ilona świetna ona jest a córka w niej wygladała bardzo dziewczęco i tylko zara ma takie subtelne te bluzeczki Uwielbiam takie! Tzn. nie na sobie, ale córę bym tak ubierała . Jeszcze Bennetton mi się podoba, zawsze jestem zachwycona dziewczęcymi ciuszkami stamtąd. Magda, to duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no Ilonka - są prawie nie noszone - ale na 100% na te lato będą za duże, nie będę ukrywała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 na 86 jest tylko ta kratkowana ( jasna) przy czym ona 86-96 noszona Mam już dwie koszule dla młodego, w sumie i tak nie ma gdzie tego wynosić. Miał na święta i urodziny, a teraz pewnie długo nie założy, bo na co dzień spodnie dresowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 hmm ja mam koszul.............. hmmm:lol2: gdzieś miałam fotkę szafy młodego po przeprowadzce jak skończył rok..hemnes normalna szafa:rotfl: + podwójna komoda ale nie będę się kompromitowała (Ilo na bananaz.pl zaczęły się SALE na prawie wszystkie "blogowe" marki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda, ja się boję kupować na wyrost, bo mój jest dosyć dużym chłopcem, nie wiem jak to będzie za rok, może być za małe jak na dwa lata, bo teraz nosi 92 (H&M, Zara), 86 jest już przykrótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no Ilonka - są prawie nie noszone - ale na 100% na te lato będą za duże, nie będę ukrywała:) eeetam...ja zawsze mlodego ubieralam w duzo za duze podkoszulki a ilonkowy kuku to kawal chlopa teraz mloda ma niektore koszulki na 104, a krotkie spodenki na 92 i tak jej spadaja (bo pieluch juz od 2mcy nie nosi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mój też duży i długi - 86 miał do roku po już 92teraz 110-116:mad: noga 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Moje dzieci tez zawsze w zaduzych, teraz jakoś tak z przypadku kupiłam córce bluzę taka w sam raz, patrzę na nią i wydaje mi sie mała, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda tam sie trzeba zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja kupuję z wyprzedzeniem o 1 rozmiar ale po 2 m-c jest za mały teraz będę kupować na wyprzedażach 122 i mam nadzieję, ze do końca roku obchodzi na bananaz? żeby oglądać nie - kupić tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 eeetam...ja zawsze mlodego ubieralam w duzo za duze podkoszulki a ilonkowy kuku to kawal chlopa teraz mloda ma niektore koszulki na 104, a krotkie spodenki na 92 i tak jej spadaja (bo pieluch juz od 2mcy nie nosi) Czyli kiedy odpieluchowałaś? I opowiadaj jak? Bo ja mam dość ganiania mojego po całym pokoju jak zrobi grubszą sprawę . Dzisiaj usiadł, po czym wszedł w to stopą, kolanem, a na końcu ręką . Mam za słaby refleks. Po każdej kupie - prysznic, czyli będzie ze cztery razy dziennie . Czas na nocnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mój odpieluchowany jak miał 2.5 wcześniej owszem usiadł na nocnik./wc - ale i tak sikał w majty, posiedział po czym wstał i zsikał się w gatki moim zdaniem dziecko samo pokaże, ze jest gotowe sadzać tak ale "na siłę" nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda No byłam, No ciuchy normalne, dupy nieukrywaną, ale ceny:lol2: dla mnie śmieszne, bluzka dla córki, zwykła biała 260 przecenione z 300:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Reni jak coś znajdziesz dla mnie to daj cynka, bo przez gąszcz Twojego wątku mogę się nie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mój odpieluchowany jak miał 2.5 wcześniej owszem usiadł na nocnik./wc - ale i tak sikał w majty, posiedział po czym wstał i zsikał się w gatki moim zdaniem dziecko samo pokaże, ze jest gotowe sadzać tak ale "na siłę" nie Haha, to długa droga przed nami . Mi nie chodzi o odpieluchowanie w sumie, ale problematyczne jest zmienianie pieluchy przy grubszej sprawie, bo się nie położy na plecach. Nie i już. Nawet ja we dwójkę przewijamy, to go nie możemy utrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Reni no ceny niezbyt - ja poluję na 2 rzeczy ale zaczekam aż będę tańsze ale na razie w innych "blogosfery" promocji nie ma. Booso ma też fajne http://www.booso.pl/pl/shop/all ja czekam na SALE w CH - i tam młodego zaopatrzę na sezon najbliższy Ilonka - ja robiłam tak, ze ściagałam pampersa, chusteczką a dokładnie w wannie - stał i trzymał się a ja prysznicem też się kręcił jak chciałam na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda No byłam, No ciuchy normalne, dupy nieukrywaną, ale ceny:lol2: dla mnie śmieszne, bluzka dla córki, zwykła biała 260 przecenione z 300:lol2::lol2: Znalazłam zaj* kąpielówki w centki. Mini Rodini. Bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Magda ceny jak ceny ale żeby to jeszcze było takie wow to i sama bym polowala, ale ciuchy jak ciuchy, normalne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Czyli kiedy odpieluchowałaś? I opowiadaj jak? Bo ja mam dość ganiania mojego po całym pokoju jak zrobi grubszą sprawę . Dzisiaj usiadł, po czym wszedł w to stopą, kolanem, a na końcu ręką . Mam za słaby refleks. Po każdej kupie - prysznic, czyli będzie ze cztery razy dziennie . Czas na nocnik . mlody sie odpieluchowal tez tak przed 2gim rokiem ale w nocy mial jeszcze ze 2-3 mce, a mloda zaczela mowic siusiu jakies 4mce temu, a potem przestalam jej zakladac pieluche w dzien a jak zaczela sie budzic z sucha to zrezygnowalam tez z tej nocnej no i sie udalo mamy i nocnik i nakladke na toalete, z nocnika umie sama skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts