Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirka jak się wbije to czuć, czy później swędzi jak po komarze?

zawsze mam schizę, że gdzieś we włosach mi się wbije albo na plecach gdzie nie zauważę :rolleyes:

moj ojciec w lesie jest pilarzem....

jak nigdy nic nie bylo... nie mial kleszczy...tak raz mu sie wbil..

na badaniach kontrolnych okazalo sie (Z wyniku krwi) ze ma bolerioze...

po wbiciu kleszcza i samemu go wyciagnieciu lepiej jest sie przebadac w tym kierunku.

Ja nie czuję ,zawsze mam wrażenie ,że po mnie cos chodzi i czapkę zakładam:).Czytałam ,że one nie spadają z drzew tak jak się przyjęło tylko w krzakach i trawach siedzą .

DOBRE :lol2::lol2::lol2:

matko kochana... najwiecej ich w trawie..nawet na lace...

ba! w paprociach tez (chodzi o las.nie wiem czy w ogrodkach)

DOBRE :lol2::lol2::lol2:

matko kochana... najwiecej ich w trawie..nawet na lace...

ba! w paprociach tez (chodzi o las.nie wiem czy w ogrodkach)

No własnie ja to wiem ,że trawy i zarosla ,ale ludzie z którymi gadam myslą że na drzewie siedzą i spadaja :bash::bash:

I tak jak Meli pisze niczym nie smarować ,kupic sobie ten przyrząd co pokazałam :D

ja niecierpie mrowek!!

jako dziecko mialam hustawke taka na sznurku zaczepionym na galezi...

wzielam sobie drewko zeby usiasc i sie bujalam.. nagle czuje ze cos mnie piecze..ale piecze okropnie! patrze a ja w mrowkach..

zebyscie wy mnie widzialy w akcji.. rozbieralam sie w biegu do domu...a jak morde darlam :oops: kumpela miala ubaw po pachy-ja niestety nie ;)'

'

w drewku bylo mrowisko..

ooo - to podobnie jak ja - smiertelnie sie boje os, nie mowiac juz o szerszeniach ;)

ostatnio mialam przyjemnosc zobaczyc wlasnie jakis srylion pszczol!! ;) bylismy na majowce kosic u babci i jeszcze maz wycinal wielkie drzewo...niedaleko sa ule - pszczoly sie wyroily!! normalnie w nasza strone leciala cala chmura pszczol - spiepszalismy wszyscy do domu az sie kurzylo!! ;) brrrr....a kilka dni pozniej uzadlila mnie pszczola ktora gdzies lazila po dywanie w sypialni ;) dobrze ze to corcia na nia nie nadepnela ;)