Mmelisa 18.05.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ja po wgraniu zdjec tez tak pomyslalam i uwierz..oryginalne bez poprawek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ja po wgraniu zdjec tez tak pomyslalam i uwierz..oryginalne bez poprawek:cool: Przyjrzałam się i zobaczyłam, że faktycznie, ale pierwsze wrażenie - Meliska dokleiła swoją twarz na ładnym tle . Hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Aaaaa o to chodzi to bede musiala wgrac fotki na picassa i wtedy podam link z nimi.. zeby nie bylo ze to fotomontaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Haha, a na co mi ogrodnicza? Nie lubię prac ogrodowych . A kto Cie tam wie...:lol2:Swoją droga jestem pełna podziwu dla osób które sie ponownie budują....Ja jestem na etapie wykonczeniowki i juz zakomunikowalam mężowi ze juz never never never!!! Następnego nie będzie.Nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.05.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 U nas też leje, a miało być już ciepło. Ale, ale. Kupujemy działkę. W końcu . WOW!!! swietnie - gratulacje projekt juz wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A kto Cie tam wie...:lol2:Swoją droga jestem pełna podziwu dla osób które sie ponownie budują....Ja jestem na etapie wykonczeniowki i juz zakomunikowalam mężowi ze juz never never never!!! Następnego nie będzie.Nie na moje nerwy. My się nie budowaliśmy . Kupiliśmy mieszkanie w stanie developerskim . Budowa to wielka niewiadoma, wszystko przed nami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 WOW!!! swietnie - gratulacje projekt juz wybrany? Nie . Znaleźliśmy działkę w mieście z domkiem-klockiem z lat trzydziestych . Także tylko projekt indywidualny. Nawet projektanta nie mam na oku, ale ogólną wizję - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 To chyba dobrze? Najważniejsze wiedzieć czego sie oczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 To chyba dobrze? Najważniejsze wiedzieć czego sie oczekuje. Swietnie, bo dokładnie czegoś takiego szukam od kilku lat. Tylko wiadomo - dotychczas przerażały mnie ceny, bo za taki zdewastowany domek liczono sobie jak za działkę + dom do lekkiego remontu, a mnie sie marzy zrobić ogromna rewolucje, a nie tylko odświeżyć wnętrza i wymienić okna. Ale trafiliśmy na świetna ofertę , babka wie, co sprzedaje i nie przeszacowala inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Czyli kiedy wyjeżdzasz buldożerem? :DU nas tez tak jest ze ja chce sie kupić w dobrym miejscu działkę to juz z domem ....niestety dom do wyburzenia.:(Podwójne koszta ale co zrobic... Edytowane 18 Maja 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.05.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ilonka ,super :wave::wave: Widać,że marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.05.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ilona, a napiszesz coś więcej? Metraż i jaką masz wizję ja bym mogła mieć małą chatynkę i ogromny ogród dla odmiany, tylko od razu gotowy bo dużo pracy żeby coś zdziałać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No właśnie nam też nie zależy ani na metrażu działki, ani domu, teraz brakuje mi tylko pralni, pomieszczenia (jedna łazienka, sypialnia, pokój dziecka) mogłyby być ciut większe, czyli dom 120 metrów (+ garaż i piwnica ofc). Działki też nie chcemy dużej, byle był pokaźny taras i miejsce na grilla. Ta jest maleńka, jak to na osiedlach w mieście, niecałe 600 m2 (ogród i tak będzie dwa razy większy niż mamy ). Dom ma teraz 110 m2 (nie licząc pomieszczeń gospodarczych), w środku wszystko do wyburzenia, powiększenie salonu na ogród, wstawienie dużych okien, schody w innym miejscu (tam są drewniane ażurowe, więc łatwizna wyburzyć). Mnie się marzy nowoczesny klocek z zewnątrz, ale mały, skromny (nie jakieś wydziwione wow), trochę surowy, duże okna, jakieś betony, drewno żeby ocieplało wnętrze, minimalizm (maksymalnie dużo szaf w zabudowie, mało mebli), itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hejka laski Ilona zajebiscie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Helloł Reni spać nie możesz? Ilona super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam sie i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.05.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Ja się witam i zmykam wyłączę kompa z prądu ,żeby mnie nie kusił ,ale od 9. Edytowane 19 Maja 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 więcej do teściowej nie jadę - wczoraj zarobiliśmy mandat 10 pkt i 600 :mad: mogłaby się teraz dołożyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 O kurde.Śpieszyłaś sie do niej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.05.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 9 wybiła ,czas zmykać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts