Magda_lena85 19.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 liczę szafki się zastanawiam czy za mało miejsca bez górnych nie będziesz miała - tym bardziej jak w wysokiej zabudowie jedno to wejście do śpiżarni? no chyba, że spiżarka duża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) tan blat od minibarku ma isc od sciany do podlogi tak jak na wizce... musze cyknac fotke z tutejszej gazety to by bylo widac o co chodzi...ï gruby...taki z 10cm jak stol... zauwazcie ze u mnie zaraz sa okna tarasowe.. i nijak wyjechac mi na nie, bo wtedy nie bede miala jak je zaslonic... chyba ze z zaslon zrezygnuje Edytowane 19 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Magda ale spizarka jest , takze spoko, ja sie trochę nie mieszczę ale trudo, ale spiżarki nie mam meli dla mnie bez szafek i dekoracyjna sciana lub okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 a co bedzie bezpośrednio za hokerami? obok tych okien, jadalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 moj sie upiera na szafki gorne bo gdzie ty kobieto szklanki bedziesz trzymala... ten mini barek tez jego pomysl... mowie wam...zrobil zamet a teraz nie chce ze mna prowadzic dyskusji.. Magdalena spizarka jest malutka... miejsce na zamrazalke szufladowa i regaly... Renia mowilam ze uklad kuchni taki sam Fajna nie moge szuflady 90tki zmniejszyc bo mi indukcja sie nie zmiesci... chyba ze tamte dwie 80tki na 60tki? a szafki otwierane od strony jadalni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 a co bedzie bezpośrednio za hokerami? obok tych okien, jadalnia? tak jadalnia.. pierwotnie byl to salon polaczony z jadalnia..ale pozbylismy sie sciany... i tam myslalam wstepnie stol postawic.. ale od kilku miesiecy w glowie mam, ze w duzym salonie bedzie tylko jadalnia a salonik w glebi, w tym pokoiku.. W mojej glowie jest ciagle tynk... ale co na sciane z nim.. szklo? na jaka wysokosc..na calosc nie dam bo to nijak..nikt sie nie podejmie tego a i koszt spory... reeety chce miec to za soba... a bylam pewna ze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wiecie co... ja sobie to tak myslalam...ze zrobie kuchnie bez szafek gornych... w koncu gore zawsze mozna domowic.. nie bede mogla okapu jedynie kupowac bo pozniej moge go nie wpasowac z tym co wyjdzie finalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ja bym dała bez szafek - bo to takie oklepane:lol2:zawsze możesz otwarte półki powiesić albo coś- będzie lekko i nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 polki...byle nie za duzo..bo najwiecej lapia syfu... chyba ze jak Reni bede latac ze sciereczka a co z dolnym ukladem szafek przy minibarku? robic cos jak ma Reni...czy pustke ktora mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 meli pomysł jadalni za kuchnia to bardzo dobry pomysł, jakos nie widze jej tam dalej, ja nie robiłabym półek, zawsze mozesz domówic, i barku też bym nie robiła, jadalnia za blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Mmel rób bez szafek wiszących.:no:Domowic zawsze możesz.Ja sie będę upierała nad okapem.Ladnym żeby grał pierwsze skrzypce w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Pozwolę sobie wrzucić jak jest u mnie przewidziane to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 meli skoro pustka ci sie nie podoba to chyba sprawa jasna, jak barek musi być to wydłuzony blat a układ szafek jak u mnie, wtedy blat wydłuzony z granitu wystarczy go 30 cm aby swobodnie poruszać nogami, ale brak drewna, mozesz dać drewno na scianę albo drewniane półki z klocka grubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.05.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam Meli ja mam tak okap i bez szafek i mi pasuje a barku bym też nie robiła jeżeli zaraz jest jadalnia bo taki wąski nie za bardzo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 fajna ale ty masz za wąski ten wydłużony blat, kurcze pochlapiesz siedzących tłuszczem np, ile tam jest moze źle widzę meli ale o takie przedłuzenie mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 a hoker jest tylko jeden na srodku kuchni?przed piekarnikiem, te 3 to odbicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dziewczyny cyknelam foto na szybkiego tego barku w gazetce.. moj chce takie cos...ale zeby od sciany sie zaczynal sorki za jakosc zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam Meli ja mam tak okap i bez szafek i mi pasuje a barku bym też nie robiła jeżeli zaraz jest jadalnia bo taki wąski nie za bardzo wygląda moglabym poprosic o fotke? moze byc na priv jak nie chcesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 U mnie jest 220x140hokery są 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 meli powiem tak , czesto ludzie cos zobaczą na focie i tak chcą, tylko nie mają pojęcia ze u nich nie mam tak wiele miejsca, zapytaj męża czy jego kuchnia ma takie wymiary ja na fotce? czy ma taką wielką wyspę? i dlaczego chce coś wcisnąć do swojej kuchni, bo chyba sobie tego nie wyobraża skoro tak chce, masz za mało miejsca na takie cudo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts