Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tan blat od minibarku ma isc od sciany do podlogi tak jak na wizce... musze cyknac fotke z tutejszej gazety to by bylo widac o co chodzi...ï gruby...taki z 10cm jak stol...

zauwazcie ze u mnie zaraz sa okna tarasowe.. i nijak wyjechac mi na nie, bo wtedy nie bede miala jak je zaslonic... chyba ze z zaslon zrezygnuje :rolleyes:

Edytowane przez Mmelisa

moj sie upiera na szafki gorne bo gdzie ty kobieto szklanki bedziesz trzymala...

ten mini barek tez jego pomysl...

mowie wam...zrobil zamet a teraz nie chce ze mna prowadzic dyskusji.. :sick:

Magdalena spizarka jest malutka...

miejsce na zamrazalke szufladowa i regaly...

Renia mowilam ze uklad kuchni taki sam :D

Fajna nie moge szuflady 90tki zmniejszyc bo mi indukcja sie nie zmiesci... chyba ze tamte dwie 80tki na 60tki?

a szafki otwierane od strony jadalni..

a co bedzie bezpośrednio za hokerami? obok tych okien, jadalnia?

tak jadalnia..

pierwotnie byl to salon polaczony z jadalnia..ale pozbylismy sie sciany... i tam myslalam wstepnie stol postawic..

ale od kilku miesiecy w glowie mam, ze w duzym salonie bedzie tylko jadalnia a salonik w glebi, w tym pokoiku..

W mojej glowie jest ciagle tynk... ale co na sciane z nim.. szklo? na jaka wysokosc..na calosc nie dam bo to nijak..nikt sie nie podejmie tego a i koszt spory...

reeety chce miec to za soba...

a bylam pewna ze mam :bash:

meli powiem tak , czesto ludzie cos zobaczą na focie i tak chcą, tylko nie mają pojęcia ze u nich nie mam tak wiele miejsca, zapytaj męża czy jego kuchnia ma takie wymiary ja na fotce? czy ma taką wielką wyspę? i dlaczego chce coś wcisnąć do swojej kuchni, bo chyba sobie tego nie wyobraża skoro tak chce, masz za mało miejsca na takie cudo:yes: