Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

fajna nie obraź sie bo o opinię nie prosiłaś, ale 4 hokery na tak małej wyspie? po co ci ten hoker przed piekarnikiem? myślisz ze nie będzie przeszkadzał, stoi na środku ciągu komunikacyjnego, bedzie tam się siadać jak ty będziesz gotować czy jak nikogo juz w kuchni gotującego nie będzie bo jak pomieścisz swoje rzeczy na wyspie plus dla kazdego talerzyk czy kubek?

a ja chciałam wyspę, na wszelkie sposoby ja wciskałam, w końcu miała by wymiary 150 na 100 czyli dupa nie wyspa, więc mam półwysep, dobra wyspa musi mieć wymiar 300 na 200 minimum, a kuchnia minimum 15 - 20 m2, aby nie wyszła za duża, czy za mała, bo tak wygląda jeszcze gorzej Edytowane przez reni1980

Renia ja wiem, ze nie bedzie to cudo takei duze... ostatnio znalazlam zdjecie mini barku i jemu pokazalam..szczegolnie ten przeswit pod nim...:lol2:

Dodam jeszcze tak... on nie jest zly w zabawie w te klocki... gdyby chcial mi pomoc, tzn bardziej przysiasc i okreslic plany to ja bym nie miala takiego myslenia jakie teraz mam...

Edytowane przez Mmelisa

Reni u mnie jest wyspa 220 X140 wiec na tym boku 140 spokojnie dwa hokery wchodzą a miejsca pomiędzy nimi a wysoka zabudowa jest ponad 2 metry.Moze wizki tego nie oddają ale miejsca jest sporo.Na tym dłuższym boku są tez dwa hokery.:pTo jest półwysep nie wyspa.:no: Edytowane przez fajna kobieta

hmm no moze na wizce tak to wyglada, nie bedę sie sprzeczać bo to twoja kuchnia, tylko nie chodzi mi o to czy tam jest 2 metry nie nie , tylko o to ze jest to na środku kuchni i trasę wyspa lodówka pokonujesz kilkanaście razy dziennie i tam zawsze na przeszkodzie bedzie stało krzesło, rozumiesz? ale ok, twoja kuchnia , jest dobrze więc my się nie czepiamy:hug:

Melcia jak coś tam "wcisnąć" wyspowego chcesz to jak najprostsze bez udziwnień - chociaż jak będziecie jeść w jadalni to bym całkiem z niej zrezygnowała na rzecz otwartej dużej kuchni.

Tym bardziej jak ładną ścianę zamierzasz w niej mieć a pewnie będzie boska.

( te dwie pierwsze fotki /od góry/ wyspa jakby na podwyższeniu - to mi lekkim kiczem powiało już) coś jak "ale takie konstrukcje już były " .

Edytowane przez Magda_lena85

meli pierwsza fota oczywista jak to ze słońce jest żółte ale półwysep ok, albo tak zrób i zrezygnuj z hokerów albo go wysuń i daj hokery, niekoniecznie mi sie podoba zejscie blatu do ziemi

druga fota mi też tak sie podoba ale koszt kuchni się bardzo zwiększa, i ze wzdlędu na całą zabudowę okapu i ten bareczek