Mmelisa 19.05.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Stol juz zamowiony mam i zaplacony Jesion 250/110 w tym stylu [ATTACH=CONFIG]261029[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 2ga czyli ostatnia od dołu to dla mnie tylko wizka - bez realnego oddźwięku - kolory ładne ale wyspa jak taca hmmmm - im zwyklejsza tym lepsza - po prostu zakończyć meble na L i tyle...najwyżej będzie bez hokerów jak u Reni daj na pw cenę stołu Melcia jak możesz - piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) ale przyjrzyj się na 2 zdjecie, tam nie ma miejsca na nogi, blat jest wysunięty od czoła, bo tak ładniej a nie tak gdzie hokery i nogi, totalna bezmyślna wizka Reni ja patrze tam na gorne szafki i okap nie na ten blacik Edytowane 19 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 piękny stół, bardzo prosty i ponad czasowy, dziwię sie ze kuchni nie zrobisz prostej tylko kombinujesz, a argument ze maż chce to nie argument, sorki ale u mnie nie było wtrącania sie w układzie szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dlatego on mi teraz Reni mowi..zrob tak jak ty chcesz... Renia...gdzie chowasz szklanki u siebie bo tez nie masz gornych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Mmel u mnie taki sam stół tylko wymiary inne i dębowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 hmm z rzutu wychodzi mniejsza niż moja - o ile umiem liczyć. Melcia a krzesła jakie będą? może rzeczywiście skoro piękny prosty stół to i kuchnie podobnie a skupić się na detalach np te ściany? w jadalni może upchniesz jakieś szafki na "serwisy" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Na bareczek nie patrzymy... Ehhh cena za to co na wizkach jest, bez agd i bez blatu!!! uslyszalam cene w granicach 17tys:sick: ? Tanio.Ja juz nawet nie pisze i płace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ? Tanio.Ja juz nawet nie pisze i płace... bez blatow i bez agd... tylko dolne szafki i wysoka zabudowa. szafki narozne liczone jako polka w srodku, czyli bez wyjazdu kosza na zewnatrz Magdalena..krzesel nie mam wybranych...tzn mam swoje typy..ktore koliduja sie z tym co moj sobie wyobraza... kupie jemu 1 krzeslo dla niego a reszte pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Gdybym ja miała urządzać dom wg gustu męża to mieszkalibysmy w muzeum Picassa chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 mój się nie wtrącał w środku - no oprócz instalacjijego królestwo to poziom -1 i ja tam się nie wtrącam, Czasem tylko mi powie złośliwie (np jak szoruję białe fugi) " a nie mówiłem":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Reni ja patrze tam na gorne szafki i okap no ok dlatego pisałam o innym koszcie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Gdybym ja miała urządzać dom wg gustu męża to mieszkalibysmy w muzeum Picassa chyba. mam byc szczera? u mnie to moj wymysla i ze mna dogaduje.. np elewacja.. to jego pomysl zywica tez on... ja tylko przypieczetowuje dezycje.. kuchnia ze lakier w polysku-on.. ja chcialam polmat.... schody-on... matko... wyjdzie ze ja tylko od potakiwania glowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no ok dlatego pisałam o innym koszcie kuchni ale ten koszt bedzie taki sam.. jezeli bede patrzala na cene okapu.. tamten siemens co wkleilam to 5tysi.. sufitowy z wizki tak samo... wezme podszafkowy i szafki.. to sie jakos cena wyrowna... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 meli szklanki i kubki do codziennego uzytku mam obok piekarników, tam mam dwie szafki, kieliszki i zastawę świateczną w bufecie w jadalni a szklanki do whisky i alkohol w tej wiszącej w salnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wiecie co... oglupialam chyba napisze do faceta zeby zrobil mi kilka wizek wiecej i wtedy bede myslec dalej... Jestem nadal w punkcie wyjscia... chociaz obraz na minibarek mi sie zmienil:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 meli no tak tańszy okap wiecej za meble o żywica na podlodze czyli idziemy w surowy nowoczesny wygląd, to podaruj sobie wszystko co zbędne, barek i hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Tak wlasnie... chyba tak zrobie... zywica ma byc biala satyna... ale chyba tylko w kuchni, jadalni i salonie... w holu jednak podarujemy sobie ja i zrobimy jasny szary gres... taranto grys polpoler... chcemy go tez polozyc w wejsciu i w lazience. http://www.fliesen-zentrum.eu/typo3temp/pics/fd263f216d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 mam byc szczera? u mnie to moj wymysla i ze mna dogaduje.. np elewacja.. to jego pomysl zywica tez on... ja tylko przypieczetowuje dezycje.. kuchnia ze lakier w polysku-on.. ja chcialam polmat.... schody-on... matko... wyjdzie ze ja tylko od potakiwania glowa jestem Najdziwniejsze jest to ze w modzie sie mega orientuje jest zawsze super ubrany wystylizowany i w ogóle ale sprawy wnetrzarskie mu nie idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Najdziwniejsze jest to ze w modzie sie mega orientuje jest zawsze super ubrany wystylizowany i w ogóle ale sprawy wnetrzarskie mu nie idą. to u mnie odwrotnie to ja mojemu kupuje ubrania.. nie wspominajac o butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts