Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bez zobaczenia kuchni nie da sie nic porównać, chodzi mi o jakosć wykonania, mojej znajomej robił stolarz , dała 16 tyś, wiecej mebli ale jakość korpusów:sick: i beż żadnych bajerów, ja uwazam ze moja za 22 tys na tę jakość jest ok, nie załuję, drogo ale nie żałuję

I tego sie Reni trzymajmy.Pocieszylas mnie.:lol2:

Poszukam spodni Reni :).

Najlepiej się dogaduje z dziećmi. Nie rozumiem zupełnie dlaczego ludzie się boją bulterierów skoro nawet w durnej wiki stoi jak byk, ze to pies RODZINNY. Do ciągle mały dzieciak, wciąz chętny do zabawy, bez dziecka cięzko dac mu tyle zabawy ile on wymaga. No i każdego obcego zaliże na śmierć (So w hodowli każdego głaskała i całowała - a mają ich pod 20 sztuk, żaden nie przejawiał grama agresji).

Koty się obraziły i na razie mieszkają na górze :). Musze kupić na już bramkę na schody zabezpieczajacą - taką jak dla dziecka :).

Fajna - to miniatura bulteriera - połowę mniejszy i połowę niższy :).

Poszukam spodni Reni :).

Najlepiej się dogaduje z dziećmi. Nie rozumiem zupełnie dlaczego ludzie się boją bulterierów skoro nawet w durnej wiki stoi jak byk, ze to pies RODZINNY. Do ciągle mały dzieciak, wciąz chętny do zabawy, bez dziecka cięzko dac mu tyle zabawy ile on wymaga. No i każdego obcego zaliże na śmierć (So w hodowli każdego głaskała i całowała - a mają ich pod 20 sztuk, żaden nie przejawiał grama agresji).

Koty się obraziły i na razie mieszkają na górze :). Musze kupić na już bramkę na schody zabezpieczajacą - taką jak dla dziecka :).

Fajna - to miniatura bulteriera - połowę mniejszy i połowę niższy :).

Chyba ma złą prasę. A wiadomo, że dziennikarze szukają zawsze dziury w całym, jedno nagłaśniają, inne przemilczą.

róznica tak ze u mnie każda szafka przyjechała złozona, tzn korpus, łady nowiótki ofoliowany, złozony fabrycznie, fronty fabrycznie zapakowane, ale to wiadomo, kazdy zamawia, tzn stolarz zamiawia bo fabryka produkuje, ale jak stolarz robi korpusy, kupuje płytę na metry a potem tnie, okleja i składa i tu jest problem bo to krzywo, to źle a to chujowo i tu jest podstawowy problem dlaczego kuchnia od stolarza jest tańsza i czesto gorsza a ze studia nie, ale z tym róznie bywa, jeśli mogę polecić to duze fabryki jak Rust, WFm, wrzosowa, stolarz to stolarz tylko od jego precyzyjności i fachu zależy jak kuchnia bedzie wyglądać, czyli jedna nie wiadoma tak naprawdę

fajna takze nie słuchaj tego, ze moja tyle a tyle, bo kuchnia kuchni nie równa, widzisz ile u mnie mebli, w sumie mało, bajery które wy[pisałam i kuchnia z WFM

ja widziałam naocznie pracę 3 stolarzy, tzn składaczy mebli, dajcie spokój, albo ze studia kuchennego albo wogóle, nie wiem magda jak ten twój ale ci których ja widziałam , masakra

Ja mam dobrego stolarza. Tzn. kuchnię miałam ze studia, bo ich nie znałam, ale są naprawdę świetni i następną wezmę pewnie od nich.

Tylko cenowo liczą sobie za pracę tyle, co studio lub dobrej klasy firma z meblami (stół 2,5 tys., itp).

Miałam tanich do łazienek i :sick:. Wolę dopłacić niż brać patałachów.