Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ann z FM dział wnętrza inspiracje sypialniane:lol2:

tyle, ze u mnie jest skos i dałabym to pod skosem ..dam dziś wycenić

szkoda ze w swojej nie mam mozliwosci na takie szalenstwa ;) i jeszcze musze dodatkowa szafe upchac (na miejsce lozeczka mlodej;)

Zastanawiam się nad kolorem szafki rtv (ma być wisząca, z przesuwanym systemem) ... Mam wrażenie, że do koloru mojej kuchni nic nie pasuje :/. Myślę o czarnej, bynajmniej będzie pasowała do okapu i płyty.

Przepraszam za jakość zdjęć :).

Edytowane przez gajzo

No zawieszona wyzej :)

Gazjo fajnie u Ciebie :D

jako ze u mnie kuchnia to temat number One to pytanko... ekspres do kawy u Ciebie to miele? bo piekarnik widze ze siemens... (parowy z funkcja pieczenia czy mirkofala z piekarnikiem? ) jest niski wiec celuje... :rolleyes:

Stolik jaki bedzie? moze pod kolor do stolika..?

Fajna, użytkuje się super (akurat piekarnik nie jest duży, więc drzwiczki otwierają się swobodnie). Usytułowanie zlewu w sumie też mi nie przeszkadza. Ok, zazwyczaj nie myję ręcznie, więc nie stanowi to dla mnie problemu, ale prawdę powiedziawszy, gdybym dała go gdziekolwiek indziej, to podzieliłabym blat na kilka mniejszych- niefunkcjonalnych :(. Blokowy metraż bardzo nas ograniczał...

Mmelisa, piekarnik z funkcją mikrofali, a ekspres... Chciałam samsunga (ale ta cena). Postanowiliśmy jednak kupić whirlpoola, bo mamy plan zmienić to lokum za kilka lat :).

Edytowane przez gajzo

Reni i dziewczyny...a pamietacie to zdjecie?

[ATTACH=CONFIG]261058[/ATTACH]

tylko blat w czern i moje ustawienie agd... i gra hm? :rolleyes:

Przed chwilka wyslalam email do studia.. z moimi sugestiami i prosba o jego ;)

az sie boje ze jak go facet dostanie to na zawal padnie :oops:

sama jego tresc jest dluga....

no coz.. poczekamy zobaczymy :D

Lolek wiiitaj :D