reni1980 19.05.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 hejka ann teraz mi sie przypomniało jak cie zobaczyłam o przelewie, dzis zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ann z FM dział wnętrza inspiracje sypialniane:lol2:tyle, ze u mnie jest skos i dałabym to pod skosem ..dam dziś wycenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 hejka ann teraz mi sie przypomniało jak cie zobaczyłam o przelewie, dzis zrobię o cholercia...a ja sobie przypomnialam ze mialam sie z mloda na poczte wybrac ale ze zaczela marudzic to zawinelam sie do domu jutro podejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wracając do tematu kuchni poradzcie czy takie nogi pasują do mojej półwyspu czy przegięcie jednak? Blat granit czarny i nogi tez czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ann z FM dział wnętrza inspiracje sypialniane:lol2: tyle, ze u mnie jest skos i dałabym to pod skosem ..dam dziś wycenić szkoda ze w swojej nie mam mozliwosci na takie szalenstwa i jeszcze musze dodatkowa szafe upchac (na miejsce lozeczka mlodej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hmm, skoro tu dzisiaj tak wnętrzarsko, to może i mi doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dawaj gajzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no ale jak to? przeciez jeszcze kuchni nie skonczylismy. a moze juz skonczylismy?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Zastanawiam się nad kolorem szafki rtv (ma być wisząca, z przesuwanym systemem) ... Mam wrażenie, że do koloru mojej kuchni nic nie pasuje :/. Myślę o czarnej, bynajmniej będzie pasowała do okapu i płyty. Przepraszam za jakość zdjęć . Edytowane 20 Maja 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Wisząca szafka RTV? A jak takie cudo wyglada? :oNie masz problemu z otwarciem piekarnika? Parapet niie przeszkadza? Wygodnie sie uzytkuje zlew który jest praktycznie przy samej szafce? Z ciekawości pytam. Edytowane 19 Maja 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 No zawieszona wyzej Gazjo fajnie u Ciebie jako ze u mnie kuchnia to temat number One to pytanko... ekspres do kawy u Ciebie to miele? bo piekarnik widze ze siemens... (parowy z funkcja pieczenia czy mirkofala z piekarnikiem? ) jest niski wiec celuje... Stolik jaki bedzie? moze pod kolor do stolika..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Coś w tym stylu (z tym, że bez tyłu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Przecież to nie jest szafka wisząca tylko panel na którym wisi telewizor.:DSzafka to to coś niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Fajna, użytkuje się super (akurat piekarnik nie jest duży, więc drzwiczki otwierają się swobodnie). Usytułowanie zlewu w sumie też mi nie przeszkadza. Ok, zazwyczaj nie myję ręcznie, więc nie stanowi to dla mnie problemu, ale prawdę powiedziawszy, gdybym dała go gdziekolwiek indziej, to podzieliłabym blat na kilka mniejszych- niefunkcjonalnych . Blokowy metraż bardzo nas ograniczał... Mmelisa, piekarnik z funkcją mikrofali, a ekspres... Chciałam samsunga (ale ta cena). Postanowiliśmy jednak kupić whirlpoola, bo mamy plan zmienić to lokum za kilka lat . Edytowane 19 Maja 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 No chodzi mi o tą szafkę niżej, bo u nas telewizor będzie na niej stał, a nie wisiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 19.05.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Stolik to tylko wiem, że na metalowych nogach, coby pasował do nóg sofy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.05.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hej, Nadrobić nie dam rady (może chociaż fotki ogarnę.....) Witajcie ponownie konichiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Reni i dziewczyny...a pamietacie to zdjecie? [ATTACH=CONFIG]261058[/ATTACH] tylko blat w czern i moje ustawienie agd... i gra hm? Przed chwilka wyslalam email do studia.. z moimi sugestiami i prosba o jego az sie boje ze jak go facet dostanie to na zawal padnie sama jego tresc jest dluga.... no coz.. poczekamy zobaczymy Lolek wiiitaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ta fotka jest super, możesz tez tak jak tu niezakrecac z meblami, ale jak nie zrobisz półek u góry to warto mieć wiećej miejsca, nie kombinuj z barkiem, prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Melcia tak byłoby ekstra.Sama mam taki układ i powiem Ci, że rewelacyjnie się sprawdza bo miejsca dużo, nikt nikomu nie przeszkadza nawet jak 4 osoby są w kuchni.Kolory też świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts