reni1980 19.05.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Czarny kolor spoko tylko w cholerę kurzu, non stop, wiem coś o tym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ja tez wiem... corka takie biurko sobie wybrala:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Magda twój projekt ma aż 6 pokoi, o jesu aż prosi sie o dzieciaki:lol2: oho znalazła sie haha - na dole zagospodarowane - w jednym małym bawialnia Młodego na przeciwko gabinecik mój. U góry jest 1 wolny pokój Meli ale weź pod uwagę, ze Magdy kuchnia ma 9,60 m2 a twoja 14 m2wiec półwysep ci spokojnie wejdzie qrka ja u Melci widzę 9 m z projektu + spiżarka - chyba, ze coś pozmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 No nie z projektu wychodzi 14 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Magda No w cholerę masz tych pokoi, nie chcialas na dole zrezygnować z jednego pokoju i powiększyć salon, mały go masz a jeszcze tam jest jadalnia, kurczę mój salon ma 25 m i mały mi sie wydaje, a jadalnia osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Gajzo jeśli masz kuchnie otwarta na salon to moze stolik i szafka RTV w kolorze kuchni? Nie wprowadzaj tam juz wiecej kolorów bo za małe te pomieszczenie jest zrobi sie jak na jarmarku.Poszalej z dodatkami poduchy itp ale stolik i szafka w kolorze mebli kuchennych będzie ok. Edytowane 19 Maja 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Renia była opcja której żałuję - kuchnia miała być tam gdzie te dwa małe pokoje a łazienka z pralnią przesunięte - wtedy salon z jadalnią byłby w miejscu gdzie teraz jest też kuchnia - ale że byłam w ciąży to wymyślałam:lol2: u nas jest ciut więcej niż w projekcie bo dom z tej strony jest o 2 metry wydłużony i w sumie stół można rozkładać po same schody jak jest impreza. ogólnie dla naszej 3ki czy nawet przyszłej 4ki jest ok - miejsca wystarczająco, a bardzo dobrze sprawuje mi się zamykana bawialnia. Wszystkie pierdoły są tam a u góry tylko się śpi. Nie ma zabawek po całym domu - przyjdą goście to dzieci siedzą w bawialni. Jak za 10 lat będę zmieniała to kuchnię chyba przeniosę tam gdzie biuro jest i będzie zamykana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.05.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 z proszkami to sami chociaż fabryki ani VW ani audi w PL nie ma - więc chyba made in ... to samo w PL czy DE VW jest - w Poznaniu czuję się jak na forum budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ilona ha ha Słuchaj a w nowym domku będziesz musiała sie zgodzić na kominek, juz nie będzie wymówki:lol2: kiedy zaczynanie bo ja juz nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.05.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Bawialnia to świetna opcja . U mnie bawialnia jest w całym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 E Magda dwa metry wydłużony to co innego, robi sie więcej metrów, właśnie na zdjęciach mi sie ciasno nie wydawało, ale na projekcie tak A właśnie gdzie foty lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.05.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ilona ha ha Słuchaj a w nowym domku będziesz musiała sie zgodzić na kominek, juz nie będzie wymówki:lol2: kiedy zaczynanie bo ja juz nie mogę sie doczekać Tak, mąż już mi wczoraj powiedział, że nie mam wyjścia. Spokojnie, jeszcze nie kupiliśmy tej działki. Tzn. jesteśmy zdecydowani, ale trzeba fachowym okiem obejrzeć, czy w środku wszystko ok. Wygląda, że tak, mury zdrowe, fundamenty też. No i mamy nadzieję, że nikt nas nie przelicytuje, bo oferta mega dobra. A jak kupimy, to potrwa to parę dobrych lat, bo nie mamy kasy . No i nie spieszy się nam. I jeszcze nasze trzeba sprzedać w dobrej cenie. Ja planuję przeprowadzkę za jakieś 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.05.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 zrobię w dzień bo teraz to ciemne ciut będą a z lampą ch.ale są w końcu wszystkie żarówki na swoim miejscu:lol2: Dziewczyny jakie macie materace z ikea?bo chciałam spręzynowy twardy ale nie wiem który brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Hahaha....:DIlona dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Oj to mnie zmartwilas, tzn jak nie macie kasy, ale chyba sobie zdajesz sprawę ile trzeba mieć na taki generalny remont, bo choćby fundament był dobry to i tak trzeba go odkopać i ocieplić, kurczę myślałam ze juz będziemy urzadzac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.05.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Oj to mnie zmartwilas, tzn jak nie macie kasy, ale chyba sobie zdajesz sprawę ile trzeba mieć na taki generalny remont, bo choćby fundament był dobry to i tak trzeba go odkopać i ocieplić, kurczę myślałam ze juz będziemy urzadzac:D Jasne, że sobie zdaję. Prawie tyle, co nowy dom. Zaoszczędzimy na tych starych murach jakieś 100, góra 200 tys. O ile nas fantazja nie poniesie . Tylko nam się nie spieszy . Działeczka może sobie spokojnie kilka lat poczekać. Ma tak świetną lokalizację, że chciałabym w tamtym miejscu zostać do końca życia. Czyli im później - tym mniej remontów, lepsza wizja, bardziej dopracowane, itp. No i mały musi wyrosnąć z wieku niszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 A czyli poprostu wam sie nie spieszy:yes:, ja tom w gorącej wodzie kapana i pewno zaraz po zakupie pojechalabym walić co trzeba, ale jak tak to spoko, poprostu juz sie ucieszyłam ze będziemy urzadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.05.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 zrobię w dzień bo teraz to ciemne ciut będą a z lampą ch. ale są w końcu wszystkie żarówki na swoim miejscu:lol2: Dziewczyny jakie macie materace z ikea? bo chciałam spręzynowy twardy ale nie wiem który brać z tego co pamietam to taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50244524/#/10244516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.05.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 My zapłaciliśmy za działkę kosmiczne pieniądze wiedziałam ze albo w tym miejscu albo nigdzie.:yes:Czasem warto zapłacić kiedy czuje sie ze to twoje miejsce na ziemi.Pieniadze to tylko pieniądze....zarobi sie i będziecie sie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.05.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Fajna kosmiczne to jakie, tak z ciekawości pytam, zastanawiam sie jak mocno trzeba chcieć aby tyle wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts