Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilonka byłem na blogu i jak zawsze Twoje teksty wymiatają...... powinnaś zacząć myślec o pisaniu czegoś większego. Przede wszystkim dobrze się to czyta ( tak mówiła moja mani od tłumaczeń). Gratuluję a foty jak zwylke piekne. Junior jest śliczny, po pierwsze do wycałowania po drugie do schrupania. kocham takie dziecka (japońskie małe takie samie banan na twarzy i leca do każdego)...... chyba mi się instynkt włączył...................... tacierzyński.................:lol2::lol2:

Chyba tak :yes:. Ogólnie facetom (kolegom męża) na widok naszego malucha włącza się instynkt, nie wiem o co kaman, bo dotychczas myślałam, że tylko kobiety go mają ;).

Małe japońskie dzieci są cudne! Codziennie podglądam na Instagramie, haha.

Co do pisania czegoś większego, powiem tak: jak tylko nauczyłam się pisać i czytać, wiedziałam, że kiedyś sama coś stworzę i w sumie wszystko, co w życiu robię (gdzieś tak od siódmego roku ;)), robię po to, żeby za kilka lat napisać książkę. Jeszcze nie teraz, bo nie jestem gotowa, ale kiedyś - na pewno!

Hejka!!!

MAGDA ja sprężynowego materaca już nigdy bym nie kupiła.Jak zrobimy ogrodzenie to łapiemy się za sypialnie i kupuję tylko lateksowy innego nawet nie bierzemy pod uwagę.

Teraz mamy sprężynę i cały się odkształca- masakra.

Właśnie ruszyły prace nad ogrodzeniem :D:D

Edytowane przez mirkamis

Mirka qrka sama nie wiem już co z tymi materacami bo teraz mam lateksowy ( w 2008 kupiony) błąd bo jeden duży - ale ma dupki wyrobione już mimo przekładania go :lol2::lol2::lol2:

poki co pod mojego stukilowa dupka jeszcze sie nic nie odksztalcilo ;) no i zawsze mozna wymienic :)

i hejo :)

Nasz jeden duży ,więc moze przez to się sprężyny poprzesuwały .Teraz dwa lateksowe kupujemy :)

Młoda ma lateks 3 lata ( dla dzieci ) i przez 1,5 roku w nocy do niej przechodziłam spać ( teraz czasami tez się zdarzy ) i nic się nie dzieje - zero dupek :D:D:D.Może zalezy od tego co się na tym materacu robi :lol2:

Edytowane przez mirkamis

Cześć Reni:D

Meliska mnie zaprosiła do recenzji kuchni, więc jestem:)

Meliska, po pierwsze, czy podawałaś wymiary kuchni, zwłaszcza szerokość? Bo to kluczowe.

Zabudowa fajna, pod oknem też, ale ja zamiast barku zrobiłabym półwysep, jeśli wymiary pozwolą.

Hej Sharlotka :D

pousuwalam zdjecia niektore rano...

wymiary tez..ale powinno sie zmiescic.. u mnie wymiary podobnie ida jak u Reni :)

Czekam na to co mi ze studia powiedza, oni maja dokladne wymiary.

Ale u mnie upal:o Rano myslalam ze goraco..ale teraz to juz wiem na pewno ze bedzie jeszcze gorecej...

chyba bede musiala wziac dziewczyny na plaze pozniej :rolleyes: