Ilona Agata 21.05.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 mój młody komentuje np u kogoś w przedpokoju leżą buty, albo w sklepie stoją kartony te co jest na promocji to Albik wchodzi i głośno "ale tu brudno - ktoś będzie miał dużo roboty" Albik jest genialny :rotfl:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 może wykorzystywanie a może charakter, ja wolę aby mi nie pomagano, bo nikt nie zrobi tego lepiej odemnie:lol2: swiete slowa! polac jej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Wspolny grill? tjaaa ostatnio taki mi zaproponowano-ee magda dawaj pokupujemy i zrobimy grilla... no ok.. i co wyszlo? magda musiala kupowac nie dosc ze jedzenie i picie to jeszcze grill i wegiel do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 czyli same sobie robimy pod górę a potem jeszcze płaczemy z tego powodu, nic ująć, nic dodać boskie z nas kobitki:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 no ok.. i co wyszlo? magda musiala kupowac nie dosc ze jedzenie i picie to jeszcze grill i wegiel do niego o to tak jak u mnie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A ja już nie wyręczam. Po obiedzie zalegam z dzieckiem, a on sprząta Trudno, że jakieś okruchy zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Melcia no dałaś d. skoro wspólny to każdy coś - skoro ktoś udostępnia lokal, grilla szykuje i węgiel + naczynia to nic więcej nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ze 2-3 miesiące temu syncio tak się usral u znajomych, że trzeba mu było umyć dupsko... chciałam go do wanny... a on zobaczył odprysk emalii... i nie wejdzie! Koniec! "Wanda budna, wanda budna! Myj myj, wanda budna!" Wstyd jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 W domu też czasami nei chce się kąpać bo sobie podotyka wannę i uważa, że brudna. Nie wejdzie i już. Albo jak wejdzie to stoi jak sparalizówany. Trzeba go na stojąco umyć, skoro wanna brudna to on nie siądzie. Sama sobie na to zapracowąłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Magdalena... ale to bylo na podworku u mojego meza, tzn na jego wlosciach ale tam mieszkaja tesciowe a propozycje zapodala mojego m. siostra... wiecie ze sie nawet na 1 steka nie zalapalam!!! robilam salatke i w tym czasie maz tamtej wpierdolil sztuk4! sorki za wyrazenie ale jak sobie pomysle, to mnie cholera lapie wiec koniec! koniec z grillem..takim wspolnym po ichnemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A ja już nie wyręczam. Po obiedzie zalegam z dzieckiem, a on sprząta Trudno, że jakieś okruchy zostają Uczę się tego, uczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ze 2-3 miesiące temu syncio tak się usral u znajomych, że trzeba mu było umyć dupsko... chciałam go do wanny... a on zobaczył odprysk emalii... i nie wejdzie! Koniec! "Wanda budna, wanda budna! Myj myj, wanda budna!" Wstyd jak nie wiem co :rotfl: Ale jazda - znajomi słyszeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 chciałam go do wanny... a on zobaczył odprysk emalii... i nie wejdzie! Koniec! "Wanda budna, wanda budna! Myj myj, wanda budna!" Wstyd jak nie wiem co jakiś czas temu moje dzieci były same w domu, bały się i sąsiadka zaproponowała, że mi pomorze i weźmie je do siebie ( to nauczycielka polaka mojej córy) poszli do niej , ona ma juz duze dzieci ale znalazła klocki lego po nich aby mój się pobawił, po chwili woła ją i pokazuje jakie te klocki brudne są i ze powinna je umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 o to tak jak u mnie zawsze taaa kochana cioteczka z hamejyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 DO tego do nas dziadkowie przychodzą zajmować się małym. Ja sobie wieczorem wypucuję wszystko, a jak wracam z pracy następnego dnia to znowu to samo. Więc luuuuuuz... Obiad zaczynam od wytarcia blatu i szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 albo kiedyś przyszli do poprawy kuchni faceci, i wiecie jak tacy wchodzą, nie ściagają butów, mój syn stoi na schodach i do nich " Panowie a buty to kto ściągnie" miał 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 :rotfl: Ale jazda - znajomi słyszeli? Słyszeli, bo on jak mówi, to tak, że każdy słyszy:D Ale znany jest z tego porządnictwa. Matka też jakiś czas temu moje dzieci były same w domu, bały się i sąsiadka zaproponowała, że mi pomorze i weźmie je do siebie ( to nauczycielka polaka mojej córy) poszli do niej , ona ma juz duze dzieci ale znalazła klocki lego po nich aby mój się pobawił, po chwili woła ją i pokazuje jakie te klocki brudne są i ze powinna je umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Eh, moje dziecko mnie sprzedało ostatnio, że mam nowe buty. Mówię "nie synku, mama ma state buty, z szafy" A on na to "mama ma nowe buty z wiejkiej szafy, staje wyziuciła kosza" Z paczkomatu razem odbieraliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ja sobie wieczorem wypucuję wszystko, a jak wracam z pracy następnego dnia to znowu to samo. Więc luuuuuuz... Obiad zaczynam od wytarcia blatu i szafek boze ile wspólnego mamy, ja w tym czasie w szkole kiedy ty w pracy a dom pucuję zawsze w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.05.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Melcia a Ty dom budujesz jak blisko "tamtych" ? :lol2: ale macie dzieciaki hahahah PPD rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts