Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka jeszcze raz :)

Ja doszłam do wniosku ,że ona przewrazliwiona bo ja się źle nie czuję ( tylko ta jedna rzecz szwankuje od miesiąca) a to i organizm daje sygnał ,że coś nie tak :) .Niech mnie babka przebada dobrze wczoraj kwas foliowy kupiłam :D:D:D:D:D:D.

Reni ona powiedziała no to nie jest normalne i dala skierowanie na różne badania w tym na 3 takie ,pobrali mi 4 fiolki więc jak wyniki będą ok to będę mieć zero stresów na najbliższy rok .:D:D:D:D:D:D

Lepsza taka lekarka niż taka co by mnie olała :yes::yes: i dała tylko podstawowe badania zrobić .

Mirka byłaś już?:)

Dziewczyny bo się kłócę z moim - wjazd do garazu jest z innej strony domu

( będzie kostka) ale taras w okół domu ( kształt L i wejście do domu) chciałam z takich płyt La linia

https://www.google.pl/search?biw=1600&bih=766&tbm=isch&sa=1&q=Semmelrock+LA+LINIA&oq=Semmelrock+LA+LINIA&gs_l=img.3..0l2j0i24l2.3741.4864.0.5222.2.2.0.0.0.0.89.175.2.2.0....0...1c.1.44.img..1.1.88.7Y27T2MyiQw#imgdii=_

nada się to? ma ktoś doświadczenia? czy lepiej dać zwykłą kostkę?

wejśćie do domu i taras stanowi nijako jedność :lol2:

Byłam i wróciłam ale spoko ,nie panikować :D:D:D.

Mówię lepsza taka niz olewająca.

U szwagra w pracy laska chodziła do lekarza i jej powiedział ,ze to stres .Zaszła w ciążę i po 6 mies.cesarkę na szybko robili ,ona rak żołądka i 2 miesiące życia przed sobą .

Więc lepiej niech badają niż olewają :D