Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

MAGDA Mąż układał na piasku z domieszką cementu i nic nie wyrasta ,fugi zasypywał bialym cementem.

Kostkę układał bez tej domieszki i trawa przebija .

a najlepsze ,że na tym tarasie siedzieć nie będziemy ,teraz się zastanawiam po co nam to było :bash::bash::bash::bash:

Edytowane przez mirkamis

Renia to co wykropkowane - taras w okół domu + chodnik do domu

ile m2 ma Twój taras i ile mniej wiecej materiał kosztował?

obawiam się, ze ta płyta tarasowa za licha - a u mnie jest fabryka i ceny dobre

( ten taras za domem jest szeroki na 4 m, z lewej strony domu na murach oporowych minimum 5 ale może mieć 7 )

Mnie się w crocsach nogi pocą... nie wiem czy małemu kupować.:sick:

W dzień jak gorąco to sandały, ale musze coś na chłodniejsze dni. Jakieś skórkowe lekkie bym chciał, Ecco Mimic uwielbiam, ale tylko takie wyższe one są.

A za Biomy nie dam 250 zł dzieicęce. Tyle to moje kosztowały...

crocsy tylko:)

w Lidlu w sobotę będą za ok 70 zł.

Renia można ale u mnie tego drzewa będzie dużo i chyba nie będzie mi się chciało tego wszystkiego malować co rok - a tak miałabym spokój:lol2: Z drugiej strony drewniany bylby dużo lżejszy niż kostka ( a to ważne na tych murach oporowych)

mąż się uparł, ze jak jedzie transport z płytami chodnikowymi pod skarpę to od razu kostkę w jednej cenie przywiozą ( bo niestety transport drogi)

Agatha a jaki macie rozmiar? mój miał półotwarte ecco kick start - dużo w nich chodził,

Podlinkuję Ci do outletu ecco na prv

Reni - gdzie byś dała te drzewo? okno tarasowe to te z tyłu domu - i tam się chyba najwięcej będzie siedziało? zrobi się pergolę i oddzieli od sąsiadów i ich twarzy :)

Edytowane przez Magda_lena85