Ilona Agata 26.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wszystko zależy od dziecka. Mój brat bez smoczka, bo to wcielenie spokoju. Ja ze smoczkiem, bo byłam nie do ujechania . Ci sami rodzice (zagorzali przeciwnicy smoczków - tak dla jasności). Też widzę, czasami duże dzieci ze smokami. Ale u nas nie było potrzeby tego smoczka dawać w ciągu dnia. A może była? Trochę dawał popalić przez pierwszy rok, haha . W każdym razie nie dostawał, choć pewnie byłoby sporo lżej, ale teraz znowu trudniej byłoby oduczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 mirka, to do mnie? Ma byc na wierzchu suchutka i krucha. Jeśli miałaś dobrze ubite białka to nie ma szans się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Tak do Ciebie i Magdy Ubite były tak jak zawsze ,czyli jak wywróciłam miskę to nie wypadły :D Ciekawa jestem czy mi sie udają jak nie to olewam ,babcia jakieś ciasto na pewno upiecze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.05.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 klejąca mocno nie - ciut ciągnąca się - nie suchy styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A, w środku Taka pianka ma być. Hmm... że nie wypadła z miski to za mało. To ma być tak sztywne, że się daje kroić i cholernie trudno rozsmarowac na papierze do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Po dodaniu innych składników taki był efekt końcowy -ciężko się ją rozsmarowywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Czyli musi się udać Tylko ostrożnie odklejaj od papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.05.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 no i jestem na chwilke... sprawy do zalatwienia zalatwione. kupilam sobie prezent na Dzien Matki... i teraz dzwonie do mojego i mowie: kochanie kupilam sobie prezent, jest pieknie zapakowany i schowany w szafce, jak wrocisz do domu to dasz go dziewczynkom, zeby mi go wreczyly :lol2::lol2: jego reakcja: hahaha ty to cwaniara jestes...no dobra . laurki sa piekne..ale malo..malo..chce czegos wiecej, wiec mam :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Mój dwulatek nie wytrzymał i już w piątek dostałam laurkę A sama sobie dokupiłam kubek termiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.05.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ja charmsa... powoli zaczynam swoja kolekcje.. 29tego kupie kolejnego..kolejna okazja ku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Hej hej mamuśki! :DWszystkiego najlepszego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) Do Pavlovej to ja juz dojrzewam kilka miesięcy i wciąż sie boje....To chyba wyższa szkoła jazdy? A tak lubię.... Edytowane 26 Maja 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.05.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 chyba nie - bo ze mnie marna kucharka. Jak się nazywają te kolorowe ciasteczka? bo u mnie ich nie widziałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Makaroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 fajna, nie Bez jest łatwa Jak dobrze ubijesz białka i dobrze wysuszysz to nie ma szans, ze się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Agatah mnie sie na pewno nie uda.:(Niestety z pieczenia ciast jestem noga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.05.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A mnie wyszły :wave: Dzięki bezowe specjalistki za pomoc:hug: Moja laurkę dała już wczoraj .W sobotę na zakupach mówi ,że ona mi kupi kwiaty i bierze tulipany.Ja zadowolona i pytam ją czy kasę ma , a ona nie zapomniałam ,to sobie zapłacisz no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dostałam Pavlova!!! :wave:Dziecię mi kupiło.:rotfl:Pyyyychooootttkkkaaaa.....Od starszego Rafaello a kwiatki sobie sama w Lidlu kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.05.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Agatah mnie sie na pewno nie uda.:(Niestety z pieczenia ciast jestem noga.... A próbowałaś? Nic prostszego niż beza A jak już się zabierzesz za to, to zrób sobie dacquoise. Nic lepszego ponad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) Za trudne....jak dla mnie:) Edytowane 26 Maja 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts