reni1980 27.05.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) Agata pewno ze masz rację ale swoją, ktoś inny może widzieć w twoich drzwiach jakieś mankamenty i tyle yoka ale masz je przez siebie malowane i wykańczane i pewno nie jest to zrobione super profesjonalnie bo nie masz takich moźliwosci, ale dla ciebie jest to wystarczające i tyle laski proszę was nie piszcie mi, ze tanie drzwi i drogie to te same produkty, każdemu po prostu potrzeba czego innego i ma inne poczucie estetyki wizualnej, i jakościowej, albo jak każdy z nas wybiera w co inwestuje więcej a na czym zaoszczędzi lub nie kupi wcale, bo nikt nie kupuje tańszego tylko dlatego ze droższe wygląda tak samo Edytowane 27 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ja też nie wierzę, że cena różnych produktów wzięła się z powietrza, że nie idzie za tym lepsza jakość. Jakby tak było, nikt by nie kupował drogiego, nawet jakby miał "kupę kasy". Nie jest przecież głupi! Po co miałby dopłacać? Jest jeszcze coś takiego jak wyrobienie konsumenta. Laska, która kupuje drogie ciuchy po jakimś czasie przestaje zaglądać do tanich sklepów, bo po prostu dostrzega, że to zupełnie inna jakość. Ale żeby to zobaczyć, trzeba poużytkować to, co dobre. Nie dotknąć w butiku, ale faktycznie ponosić, zobaczyć, jak się zachowuje po kilku praniach, sezonach noszenia, itp. Jednak zawsze tak jest, że jak ktoś raz kupi droższe buty, to potem do CCC nie zajrzy . Albo zajrzy, kupi, ale widzi, że to nie to i już drugi raz nie kupi. A jak ktoś kupuje tylko w CCC, no to jest zadowolony. Może głupi przykład, ale pewnie rozumiecie, o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Czasami ludzie coś kupują dla metki (chęć dowartosciowania się ?) - nie wazna jest jakość. I producenci na tym bazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A jak ktoś kupuje tylko w CCC, no to jest zadowolony. o właśnie, no jest zadowolony bo uważa, ze to bardzo dobre buty, no bo nie miał lepszych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 racja z tym przykladem eeetam to wiecie co... to moze lepiej nie kupowac tych drzwi wewnetrznych w nocy zabawy z mezem to takie na adrenalinie..wow.. Magdalena...iiiiiiiiii??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 pewno ze tak mirela, ale mądry konsument potrafi ocenić jakość nawet na najdroższej i ulubionej marce, wie co i jak bo nie pierwszy raz kupuje, a ten klient to o którym ty piszesz to własnie ten co ma kupę kasy, kupuje bo musi kupić drogie a jak się zniszczy to wyrzuci i kupuje nowe, mądry zastanowi sie czy to jest faktycznie warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Czasami ludzie coś kupują dla metki (chęć dowartosciowania się ?) - nie wazna jest jakość. I producenci na tym bazują. Hahaha, Conversy są dobrym przykładem . Ale są lepiej wykonane niż trampki z bazaru! Chociaż nadal mniej starannie wykończone niż inne sportowe w tej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 oj Ilona nie, mam , chodzę i są wyjatkowo wygodne i nie śmierdzą guma jak te z targu, to zły przykład w sumie to drzwi wew nie są potrzebne i tak przez większość czasu są otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 oj Ilona nie, mam , chodzę i są wyjatkowo wygodne i nie śmierdzą guma jak te z targu, to zły przykład w sumie to drzwi wew nie są potrzebne i tak przez większość czasu są otwarte Gumą nie śmierdzą, nie są obklejone klejem, itp. Ale są mega ciężkie, sztywne i w środku niewyściełane na miękko, no mniej wygodne od trampek z Ecco czy innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 a wiesz ze ten mój model ma dodatkową wygodną i dopasowaną wkładkę myślę że tu też nie chodzi o to kto ile ma tej kasy tylko jaki ma stosunek do pieniędzy, na zasadzie łatwo przyszło - łatwo poszło, a jak ciężko zapierdalasz to i myślisz co kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 a wiesz ze ten mój model ma dodatkową wygodną i dopasowaną wkładkę myślę że tu też nie chodzi o to kto ile ma tej kasy tylko jaki ma stosunek do pieniędzy, na zasadzie łatwo przyszło - łatwo poszło, a jak ciężko zapierdalasz to i myślisz co kupujesz A możliwe, bo moje z każdej strony obcierają (sztywne, twarde). Albo to kolejny przykład na wyrobienie konsumenta, ja w sportowych biegam non stop , Ty pewnie nie, to i Conversy wydają Ci się wygodne (w porównaniu z pantofelkami czy balerinami - są). Najwygodniejsze są i tak te modele stricte do biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 o i chyba to jest to, skoro mam pierwsze trampki to siłą rzeczy są zajebiście wygodne niż baleriny czy na obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 choć mam dziś sandały na koturnie z geoxa i są mega wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 choć mam dziś sandały na koturnie z geoxa i są mega wygodne Jakie Reni, bo szukam czegoś na lato. Lubię mieć bose stopy , a moje się nie nadają na długie spacery, ścięgna mnie przez nie bolą (są mega płaskie, niewyprofilowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ecco ma tragiczne sandały, w sam raz dla mojej mamy . Chyba zajrzę do Geoxa (nigdy nie miałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 takie http://promocjemix.strefamarek.allegro.pl/sandaly-geox-d32r5a-czarny-koniak-60.html różowo brązowe ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ja mam ecco sandaly.. fakt.. urokliwe nie sa...aleee wygodne... kupilam najpierw czarne(do pracy) niestety po noszeniu stopa czarna! reklamacja na inny dfason i kolor geoxy tez sa super wygodne... ten srodek farbuje http://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/2119/ecco-sandaly-all-terrain-lite.jpg ja nosze od 3lat takie..oczywiscie nie po miescie http://image.ceneo.pl/data/products/18152262/f-ecco-buty-hyper-terrain-iii-l-sh-w-w-854003-sandaly-bezowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 tu jeszcze zieleń z brązem http://promocjemix.strefamarek.allegro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.05.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) melcia ale to sandałki sportowe typowo, choć lubię bo ty zawsze wkleisz fotę a nie linka po najnizszej lini oporu:D:D:D:D:D:D:D Edytowane 27 Maja 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 rety Reni..ja bym sie zabila na takim koturnie a jak w tym auto prowadzic? reety odzwyczailam sie od wysokich butow... wszystko przez te gorki pagorki tutaj..czlowiek nie wyrabial na spacerach wiec sie przeniosl na niskie mam nadzieje ze kiedys wroce do wysokich...mam na koturnie ale laczonym.. ostatnio noszone 2 lata temu i to tylko raz-na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts