Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Agata pewno ze masz rację ale swoją, ktoś inny może widzieć w twoich drzwiach jakieś mankamenty i tyle

yoka ale masz je przez siebie malowane i wykańczane i pewno nie jest to zrobione super profesjonalnie bo nie masz takich moźliwosci, ale dla ciebie jest to wystarczające i tyle

laski proszę was nie piszcie mi, ze tanie drzwi i drogie to te same produkty, każdemu po prostu potrzeba czego innego i ma inne poczucie estetyki wizualnej, i jakościowej, albo jak każdy z nas wybiera w co inwestuje więcej a na czym zaoszczędzi lub nie kupi wcale, bo nikt nie kupuje tańszego tylko dlatego ze droższe wygląda tak samo

Edytowane przez reni1980

Ja też nie wierzę, że cena różnych produktów wzięła się z powietrza, że nie idzie za tym lepsza jakość. Jakby tak było, nikt by nie kupował drogiego, nawet jakby miał "kupę kasy". Nie jest przecież głupi! Po co miałby dopłacać?

Jest jeszcze coś takiego jak wyrobienie konsumenta. Laska, która kupuje drogie ciuchy po jakimś czasie przestaje zaglądać do tanich sklepów, bo po prostu dostrzega, że to zupełnie inna jakość. Ale żeby to zobaczyć, trzeba poużytkować to, co dobre. Nie dotknąć w butiku, ale faktycznie ponosić, zobaczyć, jak się zachowuje po kilku praniach, sezonach noszenia, itp. Jednak zawsze tak jest, że jak ktoś raz kupi droższe buty, to potem do CCC nie zajrzy :no:. Albo zajrzy, kupi, ale widzi, że to nie to i już drugi raz nie kupi. A jak ktoś kupuje tylko w CCC, no to jest zadowolony. Może głupi przykład, ale pewnie rozumiecie, o co chodzi ;).

pewno ze tak mirela, ale mądry konsument potrafi ocenić jakość nawet na najdroższej i ulubionej marce, wie co i jak bo nie pierwszy raz kupuje, a ten klient to o którym ty piszesz to własnie ten co ma kupę kasy, kupuje bo musi kupić drogie a jak się zniszczy to wyrzuci i kupuje nowe, mądry zastanowi sie czy to jest faktycznie warte swojej ceny

oj Ilona nie, mam , chodzę i są wyjatkowo wygodne i nie śmierdzą guma jak te z targu, to zły przykład

w sumie to drzwi wew nie są potrzebne i tak przez większość czasu są otwarte

Gumą nie śmierdzą, nie są obklejone klejem, itp.

Ale są mega ciężkie, sztywne i w środku niewyściełane na miękko, no mniej wygodne od trampek z Ecco czy innych.

a wiesz ze ten mój model ma dodatkową wygodną i dopasowaną wkładkę

myślę że tu też nie chodzi o to kto ile ma tej kasy tylko jaki ma stosunek do pieniędzy, na zasadzie łatwo przyszło - łatwo poszło, a jak ciężko zapierdalasz to i myślisz co kupujesz

A możliwe, bo moje z każdej strony obcierają (sztywne, twarde).

Albo to kolejny przykład na wyrobienie konsumenta, ja w sportowych biegam non stop ;), Ty pewnie nie, to i Conversy wydają Ci się wygodne (w porównaniu z pantofelkami czy balerinami - są).

Najwygodniejsze są i tak te modele stricte do biegania.

ja mam ecco sandaly.. fakt.. urokliwe nie sa...aleee wygodne...

kupilam najpierw czarne(do pracy) niestety po noszeniu stopa czarna!

reklamacja na inny dfason i kolor ;)

geoxy tez sa super wygodne...

ten srodek farbuje

http://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/2119/ecco-sandaly-all-terrain-lite.jpg

ja nosze od 3lat takie..oczywiscie nie po miescie :lol2:

http://image.ceneo.pl/data/products/18152262/f-ecco-buty-hyper-terrain-iii-l-sh-w-w-854003-sandaly-bezowy.jpg

rety Reni..ja bym sie zabila na takim koturnie :D

a jak w tym auto prowadzic?

reety odzwyczailam sie od wysokich butow... wszystko przez te gorki pagorki tutaj..czlowiek nie wyrabial na spacerach wiec sie przeniosl na niskie :(

mam nadzieje ze kiedys wroce do wysokich...mam na koturnie ale laczonym.. ostatnio noszone 2 lata temu i to tylko raz-na weselu :lol2: