fajna kobieta 27.05.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ilona ty kiedyś polecalas taki rowerek dla dziecka.Moglabys mi go podlinkowac? Za tydzień mój chrześniak kończy roczek a ja pomysłu nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ryz z jablkami to deser a nie obiad... u mnie byl barszcz czerwony... jutro pewnie jakies miesko zapiekane w piekarniku Ilona...u mnie tez jak pomyslu brak to sphagetti ale tez z mieskiem mielonym drobno posiekanym ..bez tego nie przejdzie Haha, nie jestem sama taka bystra . U nas też z mięsem przejdzie bez focha, bez mięsa jest zawsze pytanie: "I znowu spaghetti?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Jest sezon na truskawki zrób makaron z truskawkami i ze śmietana.Pyyyyyszszszneeee..... to tez deser u mnie by nie przeszlo..chyba ze dla dzieci Fajna te rowerki sa swietne http://pomyslynazakupy.pl/images/2013/06/Drewniany-rowerek-do-biegania.jpg klik na alle widze ze sa tanie..ja w sportowym za drewniany dawalam 250zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Bardzo fajne tylko one są polecane od 3 -go roku życia a on roczek kończy i jeszcze nawet nie chodzi...Sama nie wiem co kupić!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ilona ty kiedyś polecalas taki rowerek dla dziecka.Moglabys mi go podlinkowac? Za tydzień mój chrześniak kończy roczek a ja pomysłu nie mam.... Rowerek? Jeździk. Zabawka numer jeden dla mojego. Fajnie rozwija sprawność ruchową. Mój dostał od chrzestnej ten: http://www.ceneo.pl/8658302 Gdzieś widziałam taniej, ale nie mogę znaleźć. Albo przed Dniem Dzieckiem ceny podeszły do góry . Rowerek też mamy, ale po dzieciakach brata, oglądałam w sklepie i są dosyć drogie te sensowne rowerki, lepiej zamiast niego kupić biegowy po drugim roku życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nie, nie Melisa, dla roczniaka rowerek w tym stylu:http://abmar.webd.pl/b-rowerek-coco1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dzięki Ilona.:hug:Zamawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A jak tam mały, już siada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 aaaanooo tak jak te dzieci szybko rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.05.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ja chce ten ale laski mówią ze brzydki, wszystkie http://allegro.pl/panache-swimwear-marisa-plunge-32e-70e-i4226444725.html eee...reni...sorry ale ten jest troche...babciowaty drugi zdecydowanie fajniejszy zreszta dziewczyny juz sie wypowiedzialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A jak tam mały, już siada? Niby siada ale....podparty poduszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 aaaanooo tak jak te dzieci szybko rosna Dlatego w sumie nie warto go kupować, bo posłuży kilka miesięcy jako urozmaicenie spacerków (u nas czasami zamiast wózka), niczego nie uczy, bo dziecko i tak nie da rady tak dużego pojazdu wprawić w ruch dzięki pedałom, siedzi sobie jak król i odpoczywa . A potem szybko przesiadka biegowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 fajna, to kiepsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.05.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Fajna a lekarka tez nic na to nie mów i nie posyła na dodatkowe badania??Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 No wiem wiem...nawt nie raczkuje jeszcze.Lezy tylko bezładnie na brzuchu.:(Jest mała różnica wieku pomiędzy Twoim a tym moim ale w rozwoju to widze ze ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Fajna a lekarka tez nic na to nie mów i nie posyła na dodatkowe badania??Dziwne. Nie chce za bardzo sugerować bo..wiesz jak to jest.Podobno jego ojciec tez zaczął późno siadać i chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Właśnie sprawdzałam, że powinien siadać samodzielnie do 10. miesiąca życia.Dziwne, że pediatra (przy szczepieniu np.) nie zwrócił uwagi? Może nie zauważył, u nas wpada, jak dziecko leży (o ile poleży, bo mój zajmuje tysiąc pięćset sto dziewięćset pozycji, żeby uciec), bada, wychodzi. Matka powinna powiedzieć. Mnie zawsze lekarz pyta, czy coś mnie nie niepokoi/czy nie chciałabym o coś zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.05.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Reni ten drugi strój super ,ale to Ty masz się w nim dobrze czuć, a nie my więc kupuje ten który tobie odpowiada. Poprzeglądałam all i tam duży wybór może tez się skuszę . Magda u nas ryż z jabłkiem to ulubiony obiad młodej,ostatnio doszły do tych ulubionych jeszcze leniwe pierogi . M takiego jedzenia nie uznaje za obiad więc zawsze muszę dwa robić :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.05.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 No właśnie,nas też pediatra pytała , czy siedzi ,chodzi itd.Teraz sis tez pyta czy ta malutka gaworzy:jawdrop: czego ja nie rozumiem ,bo niby miała te 3 mies. ale normalnie to dopiero by się rodziła .Więc wg .mnie ona ma jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.05.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ale późno to znaczy jak późno? Ja ogólnie nie jestem taka, żeby panikować, bo coś nie w czasie, itp., ale to dziecko chyba powinno być przebadane . Mój mały też jeszcze nie chodzi (tzn. tylko przy meblach). I wiecie co? Wszyscy mnie o to pytają od kiedy skończył dziesięć miesięcy, a jak mówię, że nie umie sam, to słyszę: "Ale leniuch/leniuszek!". Nosz kurde :mad:. Dziecko ma czas do 18-tego miesiąca z tego, co wiem, a przed pierwszym rokiem to mało które startuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts