Nesska 28.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Pociesza mnie tyko fakt, że to już ostatni raz (no chyba że się jakaś niespodzianka trafi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Moja mama z pierwszym dzieckiem miała podobne przeżycia, na drugi poród szła na lajciku, bo niby drugie łatwiej, ale w szpitalu przy przyjęciu jej powiedzieli: "8 lat? To jak pierworódka!" no i chciała uciekać, gdzie pieprz rośnie. Ale podobno było już ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 kto ci takich glupot Madzik nagadal? to juz nie te czasy ja lezalam 3godz..pozniej powoli mnie sadzano... cesarka o 14 a ja o 18tej chcialam chodzic..ale mi nie pozwolono..wiec zaczekalam do rana. Ja miałam o 19, dałam radę wstać dopiero rano a i tak cc to najgorszy koszmar w dotychczasowym życiu natomiast gdybym pierwszy poród miała taki jak Ty Nesska to wybrałabym cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Moja miała 3 porody każdy w odstępach 5 lat i twierdzi ze każdy następny był lajtowy.Szkoda ze u mnie nie....W genach nie przekazała chyba czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Moja miała 3 porody każdy w odstępach 5 lat i twierdzi ze każdy następny był lajtowy.Szkoda ze u mnie nie....W genach nie przekazała chyba czy jak? Teściowa mówi tak samo . Pierwsze - trauma, drugie, mimo że poród pośladkowy, już spoko. Przy trzecim dziecku (mężu) skurcze przespała, obudziła się i urodziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Faktem jest ze juz po porodzie ( oba sn) funkcjonowalam bez zarzutu po 2 godzinach.Wzielam prysznic nawet oko umalowalam..;)W tyłku jesień średniowiecza ale fizycznie sprawna byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nawet Wam nie będę mówić, że jak byłam mała myślałam, że poród pośladkowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 W tyłku jesień średniowiecza ale fizycznie sprawna byłam. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nawet Wam nie będę mówić, że jak byłam mała myślałam, że poród pośladkowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Moja przyjaciółka miała rok temu cc odwiedziłam ja w szpitalu po kilku godzinach i tez spoko juz wygladała Miała zewnatrzoponowe znieczulenie.Dziewczyna juz nie pierwszej swiezoscii( 38 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Moja też (dwie cc) i w sumie chwaliła. Leki przeciwbólowe i niby dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 hejka musze sobie nowy garniak kupic, co powiecie o tym?? http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-65738 nie patrzcie na cene bo mam zestaw zniżek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Wszystko zależy od kobiety! Ze mną leżała laska, która też bez problemu, ledwo do szpitala zdążyła, rodziła na korytarzu, nie chcieli jej uwierzyć, a po 5 minutach od porodu siedziała na tyłku jak gdyby nigdy nic (bo faktycznie nic jej nie było ). Chyba budowa (szerokie biodra) ma największe znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek, fajny . On lekko połyskuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja mam szerokie biodra a meczylam sie jak anorektyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek fajny ale bez połysku.:yes:Ja gustuje w taliowanych marynarkach....nie doradze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 zapomnialam!!!!! :cry::cry: i to oni wygrali ? no ja liczyłem na Twoją rodzinke ale doktorek przypadł widzom...... Pokaż wizki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek, fajny . On lekko połyskuje? ale bardzo delikatnie nie chce jak lustro odbijać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nooo a mnie zanim przyjeli na oddział, Ania urodziła swoją córę . Też miałam ZZO. Nie bałabym się drugiej cesarki gdyby mnie zapewniono, że dziecko zaraz po porodzie będzie non stop ze mną, niestety Antosia zobaczyłam po 17h i chociaż niewiele osób to rozumie, ja nadal to przeżywam. Ból fizyczny jest ogromny ale do przeżycia (jak widać) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek fajny ale bez połysku.:yes:Ja gustuje w taliowanych marynarkach....nie doradze:( Fajna ja musiałbym brzuch ociosac żeby być slim fit, albo z Tobą na siłkę zacząć chodzić :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts