Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja mam szerokie biodra a meczylam sie jak anorektyczka.:(

Czyli jak ja :rotfl:. Ale, ale, jak przyjechałam do szpitala, to wszyscy do mnie: "Ładne, kobiece biodra, da pani spokojnie radę", a jak po kilku godzinach przyszedł anestezjolog i zapytał o wiek, to te same położne w szoku między sobą: "To ona jest pełnoletnia? Wygląda, jakby miała piętnaście lat!" :rotfl:. Ładne, kobiece biodra :rotfl:.

Nooo a mnie zanim przyjeli na oddział, Ania urodziła swoją córę :). Też miałam ZZO. Nie bałabym się drugiej cesarki gdyby mnie zapewniono, że dziecko zaraz po porodzie będzie non stop ze mną, niestety Antosia zobaczyłam po 17h i chociaż niewiele osób to rozumie, ja nadal to przeżywam. Ból fizyczny jest ogromny ale do przeżycia (jak widać) :).

No, no, ja to rozumiem i też najbardziej nie mogę przeboleć, że małego zabrali, dali mi już po niecałej godzinie, ale co z tego, jak nie byłam w stanie sama się nim zająć? To było najgorsze :bash:. Straciłam kilka tygodni, jeśli nie miesięcy. Jak o tym myślę, to mam ciary, sam, bez mamy, obcy ludzie, inkubator, masakra.

Aniu, a zawsze po cc zabierają dziecko?

Ta znajoma mówiła, że jej dali od razu (taki szpital, że matka się zajmuje dzieckiem, nie robią wyjątku nawet dla cc), ale było mega ciężko :(. Tylko może to "od razu" znaczyło po nocce. Muszę ją dopytać.

Dają od razu.:yes:No chyba ze są komplikacje poporodowe .Ja po porodzie sn dostałam dziecko dopiero w drugiej dobie bo byłam na izolatce - pojechałam do porodu przeziębiona.

Dają od razu.:yes:No chyba ze są komplikacje poporodowe .Ja po porodzie sn dostałam dziecko dopiero w drugiej dobie bo byłam na izolatce - pojechałam do porodu przeziębiona.

cory ze tak sie wcinam bo macie CIĘŻKIE tematy

ale druga opcja jest taka:

http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-64105

Dzisiaj Gruchała w tv mówiła .Ma dziecko 10 miesięczne i mówiła ze lekarz ja uprzedzal ze kobiety czynnie uprawniające sport gorzej znoszą poród.Miesnie są zbite .:(

O jasna ciasna, ginekolog nic mi nie mówił, a wiedział, że nawet w ciąży sobie nie odpuściłam :no:.

Ja słyszałam, że szczuplejsze lepiej rodzą, co jest bujdą na resorach, bo te większe mają więcej siły, leżałam przy porodówce, to wiem. Chucherka wyjeżdżały na wózku półżywe ;). Te większe śmigały jak ta lala.