Ilona Agata 28.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja mam szerokie biodra a meczylam sie jak anorektyczka. Czyli jak ja . Ale, ale, jak przyjechałam do szpitala, to wszyscy do mnie: "Ładne, kobiece biodra, da pani spokojnie radę", a jak po kilku godzinach przyszedł anestezjolog i zapytał o wiek, to te same położne w szoku między sobą: "To ona jest pełnoletnia? Wygląda, jakby miała piętnaście lat!" . Ładne, kobiece biodra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja lubię właśnie taki lekki połysk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nooo a mnie zanim przyjeli na oddział, Ania urodziła swoją córę . Też miałam ZZO. Nie bałabym się drugiej cesarki gdyby mnie zapewniono, że dziecko zaraz po porodzie będzie non stop ze mną, niestety Antosia zobaczyłam po 17h i chociaż niewiele osób to rozumie, ja nadal to przeżywam. Ból fizyczny jest ogromny ale do przeżycia (jak widać) . No, no, ja to rozumiem i też najbardziej nie mogę przeboleć, że małego zabrali, dali mi już po niecałej godzinie, ale co z tego, jak nie byłam w stanie sama się nim zająć? To było najgorsze . Straciłam kilka tygodni, jeśli nie miesięcy. Jak o tym myślę, to mam ciary, sam, bez mamy, obcy ludzie, inkubator, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Te same teksty słyszałam " piękne kręgle biodra bez problemu pani urodzi".Mocno sie zdziwiłam.:lol2:Podobno kobiety które uprawiają sport gorzej znoszą poród Ilona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Aniu, a zawsze po cc zabierają dziecko? Ta znajoma mówiła, że jej dali od razu (taki szpital, że matka się zajmuje dzieckiem, nie robią wyjątku nawet dla cc), ale było mega ciężko . Tylko może to "od razu" znaczyło po nocce. Muszę ją dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lekki połysk tez lubię ale ....taliowany musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Te same teksty słyszałam " piękne kręgle biodra bez problemu pani urodzi".Mocno sie zdziwiłam.:lol2:Podobno kobiety które uprawiają sport gorzej znoszą poród Ilona! O matko, dlaczego? To ja właśnie teraz się katuję, żeby na wypadek drugiego porodu jednym kichnięciem urodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Aniu, a zawsze po cc zabierają dziecko? Ta znajoma mówiła, że jej dali od razu (taki szpital, że matka się zajmuje dzieckiem, nie robią wyjątku nawet dla cc), ale było mega ciężko . Tylko może to "od razu" znaczyło po nocce. Muszę ją dopytać. Dają od razu.:yes:No chyba ze są komplikacje poporodowe .Ja po porodzie sn dostałam dziecko dopiero w drugiej dobie bo byłam na izolatce - pojechałam do porodu przeziębiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 O matko, dlaczego? To ja właśnie teraz się katuję, żeby na wypadek drugiego porodu jednym kichnięciem urodzić . Dzisiaj Gruchała w tv mówiła .Ma dziecko 10 miesięczne i mówiła ze lekarz ja uprzedzal ze kobiety czynnie uprawniające sport gorzej znoszą poród.Miesnie są zbite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dają od razu.:yes:No chyba ze są komplikacje poporodowe .Ja po porodzie sn dostałam dziecko dopiero w drugiej dobie bo byłam na izolatce - pojechałam do porodu przeziębiona. cory ze tak sie wcinam bo macie CIĘŻKIE tematy ale druga opcja jest taka: http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-64105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja też byłam przeziębiona, ale nie byłam w izolatce?fajna, może przez tę chorobę było tak ciężko? Ja nie mogłam oddychać (katar), masakra, a oddychanie jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Spoko lolek, tylko plotkujemy sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dzisiaj Gruchała w tv mówiła .Ma dziecko 10 miesięczne i mówiła ze lekarz ja uprzedzal ze kobiety czynnie uprawniające sport gorzej znoszą poród.Miesnie są zbite . O jasna ciasna, ginekolog nic mi nie mówił, a wiedział, że nawet w ciąży sobie nie odpuściłam . Ja słyszałam, że szczuplejsze lepiej rodzą, co jest bujdą na resorach, bo te większe mają więcej siły, leżałam przy porodówce, to wiem. Chucherka wyjeżdżały na wózku półżywe . Te większe śmigały jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ilona w razie " w" bierz cesarkę.:lol2:Ja gdyby jakimś cudem trzecie to juz tylko cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek, pierwszy lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 fajna, za dużych mięśni się dorobiłaś w ciągu 10 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Lolek, pierwszy lepszy . dzięki, ten był mój fawort...... jednak mam dobry gust ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 No właśnie z tym mam problem...jestem tzw grubokoscista i " cierpię" na szybki przyrost masy mięśniowej.:yes:Wystarczy ze troche intensywnie pocwicze a tkanka mięśniową mi sie błyskawicznie buduje.Z jednej strony dobrze ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ojej Lolek dopiero teraz widze.Zdecydowanie nr 1 :yes:Drugi juz zbyt morski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 dzięki, ten był mój fawort...... jednak mam dobry gust ;D Jeśli zakładasz, że ja mam dobry gust, to ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts