Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:lol2::lol2::lol2:

u mnie mowi sie tak: albo rybki albo akwarium :rotfl:

a co jak sie lubi caale akwarium?

pipki :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

ide zerknac na te wersje 4 i 7...

moze tez posluchac meza? bo on to szafki gorne od poczatku mi wmawia...ale z wersja tego swojego minibarku z drewna;)

moze poprosic kogos o piikne wizki?

nie chce mi sie pisac do faceta bo i tak ich nie polepszy..a zeby dodal cos lub zmienil to bede pewnie czekac... taki ma ruch w pracy...

Yokasta widzialam Twoja kuchnie i tez sie sugerowalam nia na poczatku :D

pozniej znalazlam kuchnie Reni i stad ten dylemat na szafki gorne sie zrobil..malo tego, moj planowal okno zanizyc na takie co tez u Asi jest.widzielismy w ubieglym roku u jednej z forumek na zywo i sie nam spodobalo..jednak ja sie balam i boje nadal tej zmiany ;)

Fajna, barek to nawiazanie do schodow i stolu w jadalni.

Reni, daj mi na priva namiary na Twoje okna? Działają w całej Polsce? I przykładowe ceny, tylko nie zabij mnie nimi :lol2:. Też się szykuję na HS, okna będą narożne (na pewno jadalnia, może kuchnia jak u Ciebie ;)), chciałabym aluminium, ale spodziewam się, że poza zasięgiem, więc drewniane też kocham :).

Napisała ta, co nie ma jeszcze działki ani architekta :rotfl:.

Gość tymczasowy19
Dzien dobry :)

Ja tez pominelam wczoraj o tych porodach, chociaz pare slow w tym temacie napisalam...

To jak? Kawa? :D

witam

http://4.bp.blogspot.com/-in2kA_XYNAI/ULuaxl9o6iI/AAAAAAAACKU/-ZT_-Z-WniY/s1600/kawa.jpg

Dziewczyny facet sam wcisnal wizki z tym paskiem czarnym na frontach..ja tak nie chce :)

od poczatku napisalam ze fronty bialy lakier polysk,blat czarny granit i tego sie trzymam :)

Dlaczego nie drewniany blat...bo moj maz go nie chce...i z czasem ja z niego tez zrezygnowalam.

Drewna mamy juz dosc duzo...i jeszcze jego troche dojdzie :lol2: