atena0 29.05.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 prosze poczekac na swoja kolej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.05.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 mel jak dasz szafki gorne to juz bez polwyspy. albo rybki albo pip.. jedno i drugie bedzie za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 pipki :lol2::lol2: to u Mel wybór prosty bo rybek nie lubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dlatego ja jestem za wersja 4 lub 7 :DAlbo rybki albo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.05.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Hej:) Melcia dla mnie zdecydowanie i tylko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 :lol2: u mnie mowi sie tak: albo rybki albo akwarium a co jak sie lubi caale akwarium? pipki :lol2::lol2: ide zerknac na te wersje 4 i 7... moze tez posluchac meza? bo on to szafki gorne od poczatku mi wmawia...ale z wersja tego swojego minibarku z drewna;) moze poprosic kogos o piikne wizki? nie chce mi sie pisac do faceta bo i tak ich nie polepszy..a zeby dodal cos lub zmienil to bede pewnie czekac... taki ma ruch w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Mel, moja kuchnia w innym stylu ale mam i polwysep i szafki wiszace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 A do czego miałby nawiązywać ten drewniany barek ? Moze zrób po prostu szerszy blat o jakieś 30-40 cm i juz masz barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.05.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.05.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 yoka ja tez mam polwysep i szafki wiszace ale tez w innym stylu tu mi jakos nie pasuje ale jak maz bardzo chce to moze wcisnij gdzies taki delikatny w koncu to wy tam bedziecie mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Yokasta widzialam Twoja kuchnie i tez sie sugerowalam nia na poczatku pozniej znalazlam kuchnie Reni i stad ten dylemat na szafki gorne sie zrobil..malo tego, moj planowal okno zanizyc na takie co tez u Asi jest.widzielismy w ubieglym roku u jednej z forumek na zywo i sie nam spodobalo..jednak ja sie balam i boje nadal tej zmiany Fajna, barek to nawiazanie do schodow i stolu w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.05.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 u mnie taki drewniany "barek" mozesz zobaczyć - podobny jak na Twojej wizce. A nie myślałaś o drewnianym blacie - ociepliłby kuchnię ... I nie rób czarnych połuskujacych szafek (tych pasów) - przeklniesz je z powodu kurzu Ann - dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.05.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja bym drugi raz nie zrobiła drewnianego blatu, za dużo z nim zachodu, a z dzieckiem jest ciągle zalepiony. Tylko miałabym kłopot bo kamienia nie lubię a laminatu bym nie chciała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja bym nie dawała lakieru . Mój mały to glonojad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 to ja wam pokaze jak to wyglada w srodku... dopiero bedziemy dzialac z podlogami i scianami wiec zdjecia stare widok na kuchnie i na jadalnie (w glebi pokoj dzienny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.05.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dlatego ja jestem za wersja 4 lub 7 :DAlbo rybki albo.... mel jak dasz szafki gorne to juz bez polwyspy. albo rybki albo pip.. jedno i drugie bedzie za duzo Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.05.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Reni, daj mi na priva namiary na Twoje okna? Działają w całej Polsce? I przykładowe ceny, tylko nie zabij mnie nimi . Też się szykuję na HS, okna będą narożne (na pewno jadalnia, może kuchnia jak u Ciebie ), chciałabym aluminium, ale spodziewam się, że poza zasięgiem, więc drewniane też kocham . Napisała ta, co nie ma jeszcze działki ani architekta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.05.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Meli a co ty chcesz zrobić z tym oknem w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 29.05.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dzien dobry Ja tez pominelam wczoraj o tych porodach, chociaz pare slow w tym temacie napisalam... To jak? Kawa? witam http://4.bp.blogspot.com/-in2kA_XYNAI/ULuaxl9o6iI/AAAAAAAACKU/-ZT_-Z-WniY/s1600/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dziewczyny facet sam wcisnal wizki z tym paskiem czarnym na frontach..ja tak nie chce od poczatku napisalam ze fronty bialy lakier polysk,blat czarny granit i tego sie trzymam Dlaczego nie drewniany blat...bo moj maz go nie chce...i z czasem ja z niego tez zrezygnowalam. Drewna mamy juz dosc duzo...i jeszcze jego troche dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts